Греции дадут денег.Также согласован очередной финансовый транш в помощь Ирландии .
Щас рост должен пойти.
|
|
![]() Греции дадут денег.Также согласован очередной финансовый транш в помощь Ирландии .
Щас рост должен пойти.
![]() наблюдательный
1704! Что то с августа США резко стали сокращать количество резанной бумаги в обращении! Вот только сколько за сегодня бумаги забрали...ещё утром было 1727! Если и дальшу будут с такой же скоростью бумагу собирать....то и по 400 золото скоро увидим!
![]()
Другими словами вы готовы зайти в короткую с этих уровней? ![]()
![]() Andrey(Daniel_bank)
Была бы возможность - смело бы заходил на короткую позицию! Хотя я бы подождал локального пика где то на 1740 - вот ту бы я долговременно зашортил - лет на 10 ![]() ![]()
![]() Счас конец 4тирех дневного цыкла коотрый 3й раз кончаетса понижением, вечером еще могут металы упасть, а потом опять вверх. В случае с золотом то до 1730 а может и больше... А кузер он у нас ничего не готов, то золото по 400$ прогнозирует то рвется по 456 грн покупать... Бардак в голове ![]()
![]()
1.Маючи в схроні (в передмісті Києва) ще й ЗОЛОТО, я аж ніяк не постраждаю... І завжди зможу виміняти його і на набої, і на харчі. 2.Різниця між попитом та пропозицією і є дефіцит (нестача) чи профіцит (надлишок) будь-якого товару, навіть біржового. ВСЬО інше - від лукавого, тобто БУЛЬБАШКА. на якій шнобелі, штейни та мани гріють руки. Купивши (віддавши гроші) за метал, ви чекаєте його спотової поставки, чи не так? Інша річ - спекулянти-олені-лохи, яких заганяють купуй сьогодні, бо завтра - дорожче. Але це ж класична ПІРАМІДА, неконтрольована ЖАДІБНІСТЬ, яка росте по експоненті. Приклад. Я (Уго Чавес:) маю 100 тон золота, яке ЗДУРУ тримаю в зховищі банка, яким володіє шнобель (Goldman Sachs, наприклад). БЕЗ мого відома шнобель продав мої 100 тон китайцям та індійцям, по 1700 за унцію, з фізичною поставкою, завтра. Сьогодні ввечері я прийшов і забрав СВОЇ 100 тон. Питання: ЩО на ранок шнобель відвантажить китайцям та індійцям???? Яка ЦІНА буде, якщо біржа з паперовим золотом закрита???
![]()
Елементарно, Ватсон! ![]() як написав Gebels в своєму пості, "Бумажное золто несет в себе риск контрагента, а физическое золото - не несет." Другими словами, РЕАЛЬНИЙ володар товару (Уго Чавес), який не приймає участі в торгах, просто ЗАБЕРЕ своє добро, і всьо! Аналогічно було в 1929 році, коли шнобелі потребували поставки проти платежа, а товару (акцій) в кінцевого тримача не було, во він продав його іншому, а той - ще іншому. Я (Чавес) не продавав золота (фізмет), його продав (папір-дериватив) банк-хранитель, причому N раз, різним N покупцям, причому N-1 з них себе вважають ПРОДАВЦЯМИ фізмету, маючи на руках деривативи замість брусків штампованих з 999,9 пробою. До речі, ГРОШІ (різнокольорові чи зелені папірці) при цьому має тільки ОДИН гравець, і це не я... Востаннє редагувалось Вовк в Сер 30 лис, 2011 16:13, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Горячие новости по драгоценным металламахтунг! посмотрите на граффик !! 1742!! америка рулит
Новости: еврогруппа согласилась помочь греции и дать 8 миллиардов у.е. Востаннє редагувалось zartt в Сер 30 лис, 2011 16:30, всього редагувалось 2 разів.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
|
|