Дочек пока у наших банков еще почти нет.
А детсад начнется именно после девала, так что я и пытаюсь смотреть "шире и глубже". Разумеется, ипотечники обожгутся еще раз.
|
|
![]() lirov
![]() Дочек пока у наших банков еще почти нет. А детсад начнется именно после девала, так что я и пытаюсь смотреть "шире и глубже". Разумеется, ипотечники обожгутся еще раз.
![]() Ответ Kritikу:
1. У меня Мобильная карта без СМС информирования, я его при открытии не заказывал, не использую и мне не надо. Хотя при очередном приходе в банк спросили: "Может Вам нужно?" 2. Так, чисто для тестирования, пришел и говорю: хочу снять с мобильной карты 3000 долларов - есть - нет? Выдали легко, перед этим надо позвонить в Колл-центр поднять лимит на получение. ![]() Вклад «Таврійське Різдво»:
• Строк дії договору 90 днів; • Виплата процентів щомісячно; • Мінімальна сума вкладу: 100 грн., 100 дол. США, 100 євро; • Вклад з правом поповнення, крім останнього місяця терміну дії договору; • Мінімальну сума поповнення: 50 грн., 50 дол. США, 50 євро; • Вклад без права часткового зняття коштів; • При достроковому припиненні договору відсотки виплачуються за ставкою 0,1%: ГРИВНЯ 01-30....27% 31-60....25% 61-90....23% ![]()
Там и в долларах/еврах не плохо. Интересно, каков период действия акции. Там ни слова об этом. Ладно, позвоним - узнаем. ![]() Re: ТаврикаЕфективна ставка буде: 25% - гривні, 10,5% - долар, 9,5% - євро. Як на мене, солодкі %. Можна трохи занести грошенят.
![]() DIV Відсотки приємні.
Але цифри на і ті що на сайті АУБа мене дуже засмущали. Я скромно промовчу, гроші люблять тишину. ![]() DIV Звонили уже сегодня. Дозвониться правда тяжело. До 15 января 2012 года. Банку явно не хватает рекламы для клиентов. Средняя ставка на 25 %.Мин.сумма 100 грн. Есть возможность пополнения первые два месяца. Интересно,это бомба по ставкам, хитрость или что ещё, кроме желания привлечь депозиты.
![]() Poklonnik 2010o Виплата процентів щомісячно;
o Мінімальна сума вкладу: 500 грн., або 100 дол. США, або 100 євро; o Вклад з правом поповнення протягом 80% терміну дії договору; o Мінімальна сума поповнення вкладу: 500 грн., або 100 дол. США, або 100 євро; o Вклад без права часткового зняття коштів; o При достроковому розірванні договору відсотки виплачуються за ставкою 0,1% річних у всіх валютах. Востаннє редагувалось Poklonnik 2010 в Чет 01 гру, 2011 22:21, всього редагувалось 1 раз.
![]() [quote="1118488:Poklonnik 2010"]Poklonnik 2010o Виплата процентів щомісячно;
o Мінімальна сума вкладу: 500 грн., або 100 дол. США, або 100 євро; o Вклад з правом поповнення протягом 80% терміну дії договору; o Мінімальна сума поповнення вкладу: 500 грн., або 100 дол. США, або 100 євро; o Вклад без права часткового зняття коштів; o При достроковому розірванні договору відсотки виплачуються за ставкою 0,1% річних у всіх валютах. Ставки подняли по всем срокам и по всем вкладам.
|
|