А на рахунок будівництва власного - то вже з пів року як не дешевше .
:) Сразу видно строитель. Конечно кирпичи не дешевеют. Меняются технологии и менталитет. А сос стоимостью. Если дом можно построить за 1 сезон. То это всегда дешевле чем за 3 . Как раньше. Кажется волтекс или австийская технология. Когда дом льют из "любого" бетона по встраиваемой опалубке.
Пс я в основном для Ромы написал. Так как слежу за его успехами. Не тяни с покупкой.
А на рахунок будівництва власного - то вже з пів року як не дешевше .
:) Сразу видно строитель. Конечно кирпичи не дешевеют. Меняются технологии и менталитет. А сос стоимостью. Если дом можно построить за 1 сезон. То это всегда дешевле чем за 3 . Как раньше. Кажется волтекс или австийская технология. Когда дом льют из "любого" бетона по встраиваемой опалубке.
Пс я в основном для Ромы написал. Так как слежу за его успехами. Не тяни с покупкой.
1 Ще один з молодих та ранніх -розібратись не розібрався , а покритикувати вже поліз 2 Я будую точно так само як ти мрієш а - незйомна пінопластова опалубка ззовні ( пінопласт товщиною в 15 см) б - несуча залізобетонна монолітна частина ( товщиною в 15 см) в - коробку в 300 м2 можу 4 чоловіками вигнати за 3 місяці ( час обмежений виключно часом потрібним для отриманням бетоном потрібних фізичних параметрів по міцності , в основному це стосується перекрить )
Так що нехай австріяки до мене приїдуть повчитись , повір вони будуть дуже здивовані деякими нюансами технології які я використовую , і про які вони навіть не уявляють. А те що я маленький - так це виключно від великої любові до життя , яке на мій погляд не повинно складатись з 18 годин в офісі і 6 годин в ліжку.
budivelnik написав:Як на мене вийшла досить інформативна табличка , тому ризикну її здублювати і на цій гілочці: http://www.domik.net/novosti/indikatory ... 45172.html http://www.domik.net/novosti/indikatory ... 45882.html 21-11-2011 - По нашим расчетам, сейчас цены продаж квартир (с учетом их состояния) в среднем на 11,6% ниже средних цен предложений в соответствующих сегментах рынка. 28-11-2011 - По нашим расчетам, сейчас цены продаж квартир (с учетом их состояния) в среднем на 8,9% ниже средних цен предложений в соответствующих сегментах рынка.
Статистика цен предложений тип квартири_________21-11-2011___________________28-11-2011____________________ ____________пропозиції___продажу(-11,6%)_пропозиції__продажу(-8,9%)__зміни Гостинки__________57064______50444________57244_____52249__________+3,5% Однокомнатные_____72615______64191________72477_____66026__________+2,86% Двухкомнатные_____114983_____101644_______115119____104873_________+3,1% Трехкомнатные_____162510_____143658_______162378____147926_________+2,97 Четырехкомнатные__340473_____300978_______340145____309872_________+2,95% Пятикомнатные_____604479_____534359_______602389____548576_________+2,68% За последнюю неделю:( в порівнянні до 21-11-2011) - индекс стоимости жилья Киева IKw(USD) снизился на 0,2%; - индекс стоимости жилья Киева IKw(UAH) снизился на 0,3%.
То які цифри Вам краще підходять , або на Ваш погляд більш важливіші для учасників ринку : Ріст на 2,68-3,5% цін реальних угод за тиждень чи Падіння індексу на 0,2-0,3% ?
Зверніть увагу 1 Опонент злий на мене бо моя інформація вщент розбиває його фантазії 2 Всю свою злість він перетворює в щось типу брєд, тупий. брехло і так далі 3 Жодного разу не привів якої аналітичної інформації яка б базувалась на його власних данних 4 Вся діяльність цього хамо/фантазера базується на критиці моїх повідомлень.
Питаннядля навколишніх Хто більш потрібний на цих сторінках Я - з повідомленнями в яких є що обговорювати чи Трьохбуквенний , повідомлення якого можна тільки підтримувати з поросячим визгом від задоволення , бо обговорювати епітети які просто характеризують мене як особистість - це маразм.
Вы в очередной раз подсунули подтасовочные данные. Так что Вам за Ваши постояные манипуляции - "талоны на усиленое питатание выдавать"?
Вам многократно указывали - сравнивать надо анологичные объекты. А если подсовывать для сравнения объекты из разных районов и сегментов, то это некорректно.
Перестаньте "тулить горбатого" - и Вас не будут тыкать в это носом.
budivelnik коробка 300 квадратов не слабо тока где ж таких покупателей найти. может здесь и кроется вся проблема по реализации объектов. может проще 2 по 150 или 3 по 100? а австрияки если и здывуються то разве шо творческой широте размаха аппетитов некоторых товарищей. сами австрийцы строят из красного кирпича и давно ничему не удивляются.
А то тут таких много , крикутус уже берёт два года взять не может , думаю и ты тоже пустозвон
Рома, я то же ради таких ответов по форумам шастаю. Меня когда совесть мучает (когда профит) вроде как у дураков деньги забираю. Я тогда куда нибудь шасть. Там меня обматюкают. И ... тупость толпы определяет спред. на бесплатных семинарах такое не услышишь. и стыдно и приятно. бред какой-то. бери только новострой и тогда,когда им особо плохо. а пора року, не пора кроку.