А при чому тут чиї я товари купую до мірила мого капіталу? Перелічіть скільки у Вас товарів made in USA. Отож. В доларах, євро міряти якось банально, а в папугах екстравагантно!

|
|
![]() А где написано "одним щелчком"? Вы очевидно поняли мое многоточие как "щелкнул на своей клаве... 1 раз", а я имел в виду "щелкнул на своей клаве... несколько раз" ![]() А вообще вввели в Екселе или базе данных один раз формули в соответствующие ячейки, скопировали их в другие... а потом только цифирки с сайтов вводите, а "оно" само все "делит-умножает"... ![]()
![]() Тому, що свій капітал Ви ІНКОЛИ витрачаєте, наприклад, на бензін або китайське барахло, які імпортують переважно за долари, або іномарки, які часто імпортують з Європи за євро... А у ДОВГОстроковій перспективі курс валюти ДУЖЕ залежить від накопиченої інфляції у відповідній країні або "зоні"... Порівняйте скільки коштувало золото в доларах 100 років тому і зараз. Зараз ЗНАЧНО більше, і не тільки тому, що воно "бульбашка", а тому що була і відповідна доларова інфляція... А для приколу або "екстравагантності" - звичайно краще у папугах... ![]()
![]() Re: Платинум БанкЕсть ли у кого договор Банковского вклада(годовой),гляньте пожалуйста, там тоже есть пункт одностороннего изменения основных условий, как и в "Основні умови залучення вкладів фізичних осіб у Публічному акціонерному товаристві «Платинум Банк»" п.4.2.5 ???
![]()
Тема уже обсуждалась...Смотрите выше...Основні умови являются частью договора,т.е Банк в одностороннем порядке может изменить % ставку.
![]() вопрос Платинум Банкдо какого числа будет акция "готiвка щомiсяця"?
![]() компания "Простобанк Консалтинг" разработала индивидуальную методику отбора участников рейтингов. Укрэксимбанк Ощадбанк Райффайзен Банк Аваль УкрСиббанк Укрсоцбанк ВТБ Банк Проминвестбанк Альфа-Банк ОТП Банк Дельта-Банк……..и т.д. + інші до 50шт І нема в списку платинуму… “…. Из списка исключаются банки не специализирующиеся на рознице, а также проблемные банки,….”…….. Мабудь платинум віднесли до тих,що не рознічні… ![]() Скажите, а на текущий счёт - можно составить какое-то завещание, на случай...чего-то нехорошего? (Т.е, например, владелец счёта не хочет показывать его своим близким и хранит на нём деньги для ...другого человека).
![]() Taryn
Если указано в договоре доверенное лицо или Ваши деньги будут разделены через судебное решение. ![]()
|
|