Sanjokk написав:zahar_ Ну подумай сам, кто такой пётршилюк и кто есть БУДИВЕЛЬНИК
Извиняюсь, не доглядел - это же разные весовые категории:)
Надо бы подтянуть матчасть.
Смішні Ви . 1 Спочатку Вас з повноцінних фахівців , які могли десь на перефирії створити власний бізнес і вести його від початку до кінця , вклавши якихось від 80 000 грн отримувати за це якихось від 3000 грн - зробили напівфабрикатами , які звичайно приймають участь в створенні чогось великого в сотні мільонів , але результатами цього створення користуються пузаті дяді , а Ви являючись маленькою шестернею самостійної ваги не маєте і в будь-який момент можете бути замінені на іншу шестерню 2 З економічної точки зору Я , вкладаю 2 млн - отримую 3 млн , нехай під час кризи не за рік , але й за 2-3 роки - також нормально , тому мені не потрібно звання супервайзер/національний тренер і так далі , мої амбіції повністю задовільняються отриманними суммами . Що пропонують Вам ? Прийняти участь в створенні 100 млн , а що за це платять ? Як правило 100 особам по 4000-10000 грн (4-10 млн , або 4-10% від створенного , порівняйте з моїми 40% і задайте собі запитання , а куди йдуть тих 30-36% які залишаються в телепузиків ) , та й то з цих грошей у вигляді плати за оренду житла як мінімум 50% відбирають . Чим хвастаєтесь ?
Всё чаще и чаще появляются в СМИ вот такие заметки: В Украине появятся новые квартиры за копейки Перенасыщенность рынка жилья в Украине доведет цены на него до копеечных, – уверяют эксперты Института Приватизации, Управления Собственностью и инвестициями, который ранее возглавлял нынешний глава ФГИУ, Александр Рябченко.
В 2012 году ожидается рост количества жилья в Украине на 10% по сравнению с 2011 годом. Об этом сегодня на брифинге сообщил вице-президент Конфедерации строителей Украины Анатолий Беркута.
[quote="1136522:убийца эфира"]я вот в марте месяце играл в футбол... упал... начала болеть спина... ходил думал само пройдёт пока не смог вставать с кровати... начал лечится, масажи иглоукалівания таблетки... несколько месяцев и около 9 000 грн по грубому... а могло же быть и хуже...
взгляд написав:Всё чаще и чаще появляются в СМИ вот такие заметки: В Украине появятся новые квартиры за копейки Перенасыщенность рынка жилья в Украине доведет цены на него до копеечных, – уверяют эксперты Института Приватизации, Управления Собственностью и инвестициями, который ранее возглавлял нынешний глава ФГИУ, Александр Рябченко.
В 2012 году ожидается рост количества жилья в Украине на 10% по сравнению с 2011 годом. Об этом сегодня на брифинге сообщил вице-президент Конфедерации строителей Украины Анатолий Беркута.
Правильно глаголит. Надо менять психологию и ожидания толпы в сторону обвала.
взгляд написав:Всё чаще и чаще появляются в СМИ вот такие заметки: В Украине появятся новые квартиры за копейки Перенасыщенность рынка жилья в Украине доведет цены на него до копеечных, – уверяют эксперты Института Приватизации, Управления Собственностью и инвестициями, который ранее возглавлял нынешний глава ФГИУ, Александр Рябченко.
Як завжди підміна понять В Україні на сьогодні 1 095 000 000 м2 , за рік збудують 8-10 млн м2 , виведуть з експлуатації 1-2 млн м2 , ______стане 1 101 000 000 м2 Зміна становить (1 101 000 000 - 1 096 000 000)/1096000000=0,45% От Вам і лохотрончик , забули написати що : В 2012 , в порівнянні з 2011 введеться в експлуатацію на 10% більше житла Тобто замість введеться в експлуатацію , написали стане більше Ловкость рук і ніякого мухлювання....
Sanjokk написав:zahar_ Ну подумай сам, кто такой пётршилюк и кто есть БУДИВЕЛЬНИК
Извиняюсь, не доглядел - это же разные весовые категории:)
Надо бы подтянуть матчасть.
Смішні Ви . 1 Спочатку Вас з повноцінних фахівців , які могли десь на перефирії створити власний бізнес і вести його від початку до кінця , вклавши якихось від 80 000 грн отримувати за це якихось від 3000 грн - зробили напівфабрикатами , які звичайно приймають участь в створенні чогось великого в сотні мільонів , але результатами цього створення користуються пузаті дяді , а Ви являючись маленькою шестернею самостійної ваги не маєте і в будь-який момент можете бути замінені на іншу шестерню 2 З економічної точки зору Я , вкладаю 2 млн - отримую 3 млн , нехай під час кризи не за рік , але й за 2-3 роки - також нормально , тому мені не потрібно звання супервайзер/національний тренер і так далі , мої амбіції повністю задовільняються отриманними суммами . Що пропонують Вам ? Прийняти участь в створенні 100 млн , а що за це платять ? Як правило 100 особам по 4000-10000 грн (4-10 млн , або 4-10% від створенного , порівняйте з моїми 40% і задайте собі запитання , а куди йдуть тих 30-36% які залишаються в телепузиків ) , та й то з цих грошей у вигляді плати за оренду житла як мінімум 50% відбирають . Чим хвастаєтесь ?
Собственно Вам показана "дуля" как эксперту по тренду первички на КРЖН. Вы говорили в Киеве первичка БУИТ ДАРАЖАТЬ. В массе причин почему даражает некоректно ссылались - ПАТАМУШТА у меня в Брюховичах дорожает, значит и в Киеве будет.
А Вам в пику привели слова тоже Растишки, но пребывающем на изличении малым спросом - дорожать не будет.
Мало того думаю что если П.Шилюку понадобятся деньги он повторит финт который сделал летом на Закревского 97 в Киеве. Тогда в сданом эксплуатации доме он начал через своих людей продавать 3к по цене 850 долларов за метр.
Тогда ещё вечный "дорогой" покупатель критикус и зорко слядящий за рынком (надо полагать ходит даже смотреть комуналки и прочие хрущёбы (в его понятии) недоумевал - как такое могло быть. Потом всё списал, наверное, на локейшн - типа так этож Троещина.
Востаннє редагувалось zahar_ в Сер 21 гру, 2011 18:38, всього редагувалось 1 раз.
Мечта Турбины: Жители многоэтажек таджикской столицы не знают о таких подарках цивилизации, как горячая вода из крана или работающий лифт. Зато прямо во дворах домов в печах они пекут хлеб, а при случае разделывают барана, - пишет писатель и профессиональный путешественник Андрей Сапунов в журнале Корреспондент в рубрике Письмо из... http://korrespondent.net/advice/1216716 ... zhikistana Цены на жилье
Таблица с ценами на квартиры вторичного рынка в столице на сегодняшний день (Предоставлена Центром оценки и продажи недвижимости). Сумма указана в долларах США.
Месторасположение 1-комн. 2-комн. 3-комн.
Микр. "Зарафшон" От 23 до 30 От 35 до 42 От 38 до 50
Зубайдова добавила, что на сегодняшний день очень низкий уровень продажи жилья.
- Очень сложно купить квартиру, народ не имеет денег. Люди в основном вынуждены снимать жилье, и зная об этом, хозяева сейчас по очень высоким ценам сдают свои квартиры, даже если нет никаких условий в них, плюс еще предоплату просят за полгода. Так, однокомнатную со средними условиями сейчас сдают за $300. Страдает от этого только простой народ, который не имеет своего жилья. http://www.ariana.su/?S=6.1111211240
budivelnik написав:Смішні Ви . 1 Спочатку Вас з повноцінних фахівців , які могли десь на перефирії створити власний бізнес і вести його від початку до кінця , вклавши якихось від 80 000 грн отримувати за це якихось від 3000 грн - зробили напівфабрикатами , які звичайно приймають участь в створенні чогось великого в сотні мільонів , але результатами цього створення користуються пузаті дяді , а Ви являючись маленькою шестернею самостійної ваги не маєте і в будь-який момент можете бути замінені на іншу шестерню 2 З економічної точки зору Я , вкладаю 2 млн - отримую 3 млн , нехай під час кризи не за рік , але й за 2-3 роки - також нормально , тому мені не потрібно звання супервайзер/національний тренер і так далі , мої амбіції повністю задовільняються отриманними суммами . Що пропонують Вам ? Прийняти участь в створенні 100 млн , а що за це платять ? Як правило 100 особам по 4000-10000 грн (4-10 млн , або 4-10% від створенного , порівняйте з моїми 40% і задайте собі запитання , а куди йдуть тих 30-36% які залишаються в телепузиків ) , та й то з цих грошей у вигляді плати за оренду житла як мінімум 50% відбирають . Чим хвастаєтесь ?
Собственно Вам показана "дуля" как эксперту по тренду первички на КРЖН. Вы говорили в Киеве первичка БУИТ ДАРАЖАТЬ. В массе причин почему даражает некоректно ссылались - ПАТАМУШТА у меня в Брюховичах дорожает, значит и в Киеве будет.
Не знаю хто і кому яку дулю показав , але в моєму підписі річної давності мінімальні ціни для Києва були вказані як 7210 , сьогодні 8300 . Отже тут як мінімум рість на 15% за рік . З січні 2012 я збираюсь змінити підпис на 8500 - тобто ще на плюс 2,5%
А Вам в пику привели слова тоже Растишки, но пребывающем на изличении малым спросом - дорожать не будет.
А Вам в піку привели слова також Растішки що - дешевшати не буде І в кого піка правильніша ?
Мало того думаю что если П.Шилюку понадобятся деньги он повторит финт который сделал летом на Закревского 97 в Киеве. Тогда в сданом эксплуатации доме он начал через своих людей продавать 3к по цене 850 долларов за метр.
Якщо мені буде потрібно , я також подібну операцію приведу і що ? Якщо мені потрібні обігові кошти , які я можу отримати або взявши кредит в банку , або продавши належну мені власність , то що заважає мені замість кредиту під 20% річних - продати на 15% дешевше комусь з тих в кого на сьогодні є зайві кошти . Ви ж все одно в цю категорію не потрапляєте , тому й Вам все одно , зароблю на Вас напряму я , чи через посередника , такого ж телепузіка як я ?