|
|
![]() 19.12.111. Перенесений лонг - ЛОСЬ.
2. Від лонга - ЛОСЬ. В кінці винесло по стопу (лой дня - 2 ) ![]()
![]() 19.12.2011Торговал от лонга.... видно зря - профита нету... Психологически сложно продавать, когда вокруг зеленеет.... Наверное этим и пользуются отдельные товарищи...
![]() 20.12.2011 Востаннє редагувалось anSk в Вів 20 гру, 2011 19:01, всього редагувалось 2 разів.
![]() 20.12.11Що ж. Довго думав над своїми помилками (як на вихідних, так і після вчорашнього "фіаско"). І вирішив зробити 10 кроків назад ))) тобто до кінця тижня буду гоняти лише 1-го "коня". Причини:
1. Зменшити збитки. 2. Визначити де в мене "боки" пішли. (хоча основний - усереднення, і що найцікавіше що з 1-м к-том НУ НІЯК вже не усередниш ![]() ![]() ![]() 3. Визначити реальний профіт (в пунктах, легко рахувати ![]() 4. Відтестувати систему на інших ТФ-ах. (помітив, що даний не є дуже для мене комфортний) 5. Фінішна пряма до 2012 - і чомусь "пахне" не мандаринками, а ..., а хм..., О, є !!! торфом )))) Результат: в принципі говорить сам за себе, хоча свої недоліки і переваги, ганяючи 1 контракт (з ГО 292грн.) вже 30грн. профіта (тобто 10% від сумми входу). Вже як не як результат, що сигнали більш менш працюють, хоча це всього лише пів дня. З мінусів - короткий стоп виносить на РАЗ!!!, але зараз це не головне. Задача №1 йти по системі без власного експромту. Частина 2: "після обіду" не торгував до 15-00. Почав вже від стати (частково перед нею). Щоб було більш читабельніше - стрілками відмічав лише "шорти", лонги - без стрілочок. Як видно картинка досить приємно дивиться. взяв за сьогодні 56 пунктів (чистими), тобто 56 грн. на 1-му контракті. Як на мене досить хороший результат. ![]() Всім приємного вечора.
![]() Сделки за 19-20 декабря
1) Зачем прикрыл шорт, хотя он не дошел до стопа (да и не дошел бы) сам не знаю, решил что надо бай ![]() 2) Результат такого "бая" налицо. 3) Повтор шорта. Закрывал на следующий день. Отлучился на час. Немного упустил хода вверх 4) вход в лонг, фикс 40% на закрытии. Слишком уж плохо мы выглядели ![]() 21/12/2011Востаннє редагувалось anSk в Сер 21 гру, 2011 19:45, всього редагувалось 1 раз.
![]() 21.12.11Продовжую "реабілітацію" 1-м к-том, сьогодні вже не так райдужно.
1. До обіду - профіт Приємним сюрпризом посулжив "захід" на хаї 1506 (віддав) 2. Після - лось. Хоча і теж були приємні моменти, але вивело з толку - те що СП500 валився, а ми як вкопані на 1461 застрягли і "курили бамбук" - "... і нехай ввесь Світ почекає..." ))) На останній свічці хотів зловити злив - в результаті за рано подав заявку на закриття. ![]()
|
|