VAB Банк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 227228229230231 ... 1794>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

VAB Банк - БАНКРОТ 2.8 5 660
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
29%
190
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
17%
113
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
17%
109
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
24%
158
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
14%
90
Всього голосів : 660
Повідомлення Додано: Нед 25 гру, 2011 14:05

zzzzzz написав:Люди,у вас с логикой немножко туговато.Объясню по простому.Бахматюк новый владелец,Максимов старый.Максимов вывел около 1 млрд грн.Бахматюк хочет вернуть деньги в банк назад.Обратился в правоохранительные органы.Результат арест Максимова.Максимов думал что самый умный и крутой.Но как оказалось на самый крутой болт,найдется крутая отвертка.Теперь с Максимова будут выбивать ураденные деньги.Естественно часть уйдет исполнителям .Но часть все же вернётся в банк.И это позитив для вкладчиков.
Вторая мысль,до выборов,ни единому крупному банку,упасть не дадут.если нужно будет зальют гривней.перед выборами паника никому не нужна.Кстати именно перед выборами, я как вкладчик получил своё депо многострадальное из Укрпромбанка (через Родовид).

Ну хоть один трезвомыслящий нашелся , а то народ думает что мусора по собственной инициативе Максимова повязали и теперь будут стращать его силой закона))))))))
Не забываем где живем 8) Или вам президент про евроинтеграцию много наговорил :mrgreen:
Rain R

Подякував: 66 раз.
Подякували: 50 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 25 гру, 2011 14:15

zzzzzz Ничего в банк не вернется! Правильные пацаны выбьют все и с Максимова и с Бахматюка... Они потом, нищие и больные, будут вспоминать как у них банк был и они друг другу подлянки кидали. А деньги уйдут куда надо... А вкладчики - вперед в фонд гарантирования. :mrgreen:
incass

Повідомлення Додано: Нед 25 гру, 2011 14:17

Что-то у меня такие предчуствия, что скоро адреналин у вкладчиков этого банка может смениться на валокордин. Этакий будет локордин Банк
stormex

Повідомлення Додано: Нед 25 гру, 2011 14:30

Друзья , не стращайте вкладчиков, не дадут ему грохнуться как минимум до выборов 8) , если перестанет банк выдавать деньги , за вкладами побегут не только сюда, а это уже всеобщий хаос, сейчас это никому не надо, доверие к властям и так стремится к нулю 8)
Rain R

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 25 гру, 2011 14:41

zzzzzz написав:Люди,у вас с логикой немножко туговато.Объясню по простому.Бахматюк новый владелец,Максимов старый.Максимов вывел около 1 млрд грн.Бахматюк хочет вернуть деньги в банк назад.Обратился в правоохранительные органы.Результат арест Максимова.Максимов думал что самый умный и крутой.Но как оказалось на самый крутой болт,найдется крутая отвертка.Теперь с Максимова будут выбивать ураденные деньги.Естественно часть уйдет исполнителям .Но часть все же вернётся в банк.И это позитив для вкладчиков.
Вторая мысль,до выборов,ни единому крупному банку,упасть не дадут.если нужно будет зальют гривней.перед выборами паника никому не нужна.Кстати именно перед выборами, я как вкладчик получил своё депо многострадальное из Укрпромбанка (через Родовид).

Брєд якийсь. Ті пацани нікому нічого не повертають. Максимов такий же аферист як і Бахматюк. На рожі їхні подивіться там все написано. Роздують по ТВ і народ ломанеться забирати бабки а ті шо хотіли фіг їх туди віднесуть. Кому від того гірше буде?
І баблом заливати не будуть, курс то тримати треба. Бахматюк зробить те саме що і в Фінансовій ініціативі - не буде повертати вклад, або в найкращому випадку половину а решту знову на депо. Таке вже проходили в 2009....
Тарас Бульба

Подякував: 27 раз.
Подякували: 135 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 25 гру, 2011 14:48

Rain R написав:Друзья , не стращайте вкладчиков, не дадут ему грохнуться как минимум до выборов 8) , если перестанет банк выдавать деньги , за вкладами побегут не только сюда, а это уже всеобщий хаос, сейчас это никому не надо, доверие к властям и так стремится к нулю 8)

Я теж думаю що не дадуть ні одному банку грохнутись до виборів і курс гривні будуть зубами тримати. А ресурсів вистачить? На 1-й квартал і 2-й можливо, а далі якщо нам бабки ніхто не дасть може бути все шо завгодно. Ви думаєте Тимошенко не хотіла до виборів стабільність втримати? Сильонок забракло, так само може вийти і тут.
Як на мене то спокійно можуть не піднімати шуміху навколо банку, але і не віддавати всі бабки, а тільки частину, обіцяючи на іншу величезні відсотки і гарантії повернення. Те саме що вже робила Фінініціатива. Хіба хтось зараз говорить і знає що вони теж себе підло поводили? Ні, всі говорять про Надри і т.д.
Тарас Бульба

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 25 гру, 2011 14:49

Тарас Бульба написав:

Брєд якийсь. Ті пацани нікому нічого не повертають. Максимов такий же аферист як і Бахматюк. На рожі їхні подивіться там все написано. Роздують по ТВ і народ ломанеться забирати бабки а ті шо хотіли фіг їх туди віднесуть. Кому від того гірше буде?
І баблом заливати не будуть, курс то тримати треба. Бахматюк зробить те саме що і в Фінансовій ініціативі - не буде повертати вклад, або в найкращому випадку половину а решту знову на депо. Таке вже проходили в 2009....

Або ж яйцями буде повертати... Ну, я маю на увазі курячими :D
incass

Повідомлення Додано: Нед 25 гру, 2011 14:53

Або ж яйцями буде повертати... Ну, я маю на увазі курячими

Краще вже золотими, а то ми курячих стільки не подужаємо.... :D Шкода, хороший колись банк був...
Тарас Бульба

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 25 гру, 2011 15:01

Тарас Бульба написав:
  Rain R написав:Друзья , не стращайте вкладчиков, не дадут ему грохнуться как минимум до выборов 8) , если перестанет банк выдавать деньги , за вкладами побегут не только сюда, а это уже всеобщий хаос, сейчас это никому не надо, доверие к властям и так стремится к нулю 8)

Я теж думаю що не дадуть ні одному банку грохнутись до виборів і курс гривні будуть зубами тримати. А ресурсів вистачить? На 1-й квартал і 2-й можливо, а далі якщо нам бабки ніхто не дасть може бути все шо завгодно. Ви думаєте Тимошенко не хотіла до виборів стабільність втримати? Сильонок забракло, так само може вийти і тут.
Як на мене то спокійно можуть не піднімати шуміху навколо банку, але і не віддавати всі бабки, а тільки частину, обіцяючи на іншу величезні відсотки і гарантії повернення. Те саме що вже робила Фінініціатива. Хіба хтось зараз говорить і знає що вони теж себе підло поводили? Ні, всі говорять про Надри і т.д.

Так то воно так , але є одно але
Тимошенко ЦБ не контролювала, а Ющ уже діяв в своїх інтересах і добре з дідом нажив на тих качелях.у пацанів є один плюс - вони всі рухаються в одному напрямку (принаймі поки що)))))))))) а ціна перемоги настільки велика що любі натяки на фін нестабільність будуть душити в зародиші (звісно поки що)
Rain R

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 25 гру, 2011 15:41

Тимошенко ЦБ не контролювала, а Ющенко уже діяв в своїх інтересах і добре з дідом нажив на тих качелях.у пацанів є один плюс - вони всі рухаються в одному напрямку (принаймі поки що)))))))))) а ціна перемоги настільки велика що любі натяки на фін нестабільність будуть душити в зародиші (звісно поки що)

Тут я з Вами згоден. Команда ніби є, але зараз ресурсів значно менше + віддавати треба більше і світ стоїть до нас задом. Та й Раша поблажливішою не стала. Все проти команди... Тому приклад Білорусі згадується частіше... А якщо уявити що до виборів дотягнули, все стабільно і тут тобі на - опозиція виграла, прем'єра міняють і кабінет міністрів, команда не згодна, мітинги і протести, хаос і бардак. Коли ж як не в цей час девал робити а потім списувати на інших... Це я вже Платину згадав і їхні 25% на рік і півтора...
Тарас Бульба

Профіль

#<1 ... 227228229230231 ... 1794>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор