jde Какой смысл сравнивать объекты на окраине города с объектами в центре?
1 Я порівнюю не обєкт в центрі з обєктом на околиці , а обєкти вартістю в 1 млрд грн , від того ж виробника . 2 Середня вартість цих обєктів - зросла , Ви вважаєте що ріст на 100% залежить від місця розміщення , я вважаю , що 16% росту на 1 млрд грн - не може залежати тільки від місця розташування , і як мінімум 10% - це вплив інфляції .
Такми чином Ваша думка проти моєї , хто правий можна буде легко перевірити слідкуючи за зміною як пропозиції так і ціни у КГС .Я відкрив гілочку , куди потихеньку вношу данні . Приблизно через три місяця , коли в нас буде з 50-100 контрольних точок , можна буде говорити предметніше , а поки що пропоную закінчити переливання з пустого в порожнє . Час - розсудить.
budivelnik А в сданном будет дороже - это справедливый рыночный механизм формирования цен. Но только экономически намного выгоднее держать деньги на депо и купить в конце 2011-го в сданном при росте даже на 5% Конечно если мы говорим об инвестициях
vasul_lviv написав:budivelnik це дуже типова ваша поведінка - говорити про що завгодно, але ухилятись від прямого запитання. ви встигли і юристом мене наректи, і фотозвіт в обовязок поставити, попутньо надавши характеристику іншим користувачам форуму, але відповіді на пряме питання не надали.
1 Про юристом нарекли - чи не Ви на гілці питання юристу по нерухомості виставляєте себе як супер знавця і приводите приклади від статей в ЦК до рішень Верховного суду , 10 повідомлень за останні 20 годин ? 2 Типова помилка тут присутніх , привести не структуровану одиничну інформацію , порівняти її з зовсім іншою ( як на мене характеристика двушка у франківському районі за 90000 або за 42000 - це те саме що порівняння ціни мерседесу від АМГ з ціною таврії після аварії на тій підставі що це автомобілі.) Тому На дурні запитання - можуть бути тільки дурні відповіді , а так як я себе дурнем не вважаю , то залишаю за собою право на них не відповідати . 3 На рахунок фотозвіту : Це Ваше повідомлення , чи воно мені приснилось ?
vasul_lviv Добавлено: Вс 25 дек, 2011 22:26 .... P.S. а з приводу вашого будівництва, так і зроблю, поїду подивлюсь - викладу фотозвіт.
Так що сказали А - робіть і Б
ПС Як зробите , згадайте як мене звинувачували в брехні і нормальна людина , після того як виявила б свою помилку мала кілька варіантів розвитку подій а - вибачилась б - застрелилась .
Ви виберете який ? в ? Варіант В для не нормальних Зроблю вигляд що нічого не було .
jde Какой смысл сравнивать объекты на окраине города с объектами в центре?
1 Я порівнюю не обєкт в центрі з обєктом на околиці , а обєкти вартістю в 1 млрд грн , від того ж виробника . 2 Середня вартість цих обєктів - зросла , Ви вважаєте що ріст на 100% залежить від місця розміщення , я вважаю , що 16% росту на 1 млрд грн - не може залежати тільки від місця розташування , і як мінімум 10% - це вплив інфляції .
Такми чином Ваша думка проти моєї , хто правий можна буде легко перевірити слідкуючи за зміною як пропозиції так і ціни у КГС .Я відкрив гілочку , куди потихеньку вношу данні . Приблизно через три місяця , коли в нас буде з 50-100 контрольних точок , можна буде говорити предметніше , а поки що пропоную закінчити переливання з пустого в порожнє . Час - розсудить.
Какой инфляции? Ни один объект не подорожал. Просто были объекты на окраине города (Алама-Атинская 109б), теперь этот дом сдан и квартир в нем не осталось. Его место заняли объекты по более высокой цене в центре (кстати и лучшего качества).
Через время появятся новые экономобъекты на окраине. Так что мне тогда считать что цены обвалились? Структура предложения поменялась, но это временное явление - не более.
Это точно тоже самое что и колебания цен по Мегакварталу в узком сегменте. Посмотрите на скачки в 2к сталинках в центре (я приводил график). Мне считать что цены себя так ведут? Да они инертны до безобразия! Просто меняется структура предложения и средняя подскакивает на 20% за месяц, потом падает на 20% за следующий месяц http://fotohost.org/images/a16c930d-40kB.jpg
jde написав:budivelnik А в сданном будет дороже - это справедливый рыночный механизм формирования цен. Но только экономически намного выгоднее держать деньги на депо и купить в конце 2011-го в сданном при росте даже на 5% Конечно если мы говорим об инвестициях
Як ми добре бачимо , політика КГС в ціноутворені - інша 1 Вони формують ціну на обєкт за рік до здачі ( це говорить про те що в них достатньо обігових коштів , щоб довести за свої обєкт до стану в 70% готовності) 2 Єдиним бонусом покупців , які вкладаються першими - є можливість вибрати те що вони вважають найкращим ( чи не тому , в прайсах КГС практично не має однокімнатних ?) 3 Ті хто купує пізніше - платять ту саму ціну що платили і ті хто вклав в недобудоване , але при цьому можуть купити тільки або останні поверхи , або великі розміри , або вигляд на смітник. 4 Проводячи аналіз швидкості викупу в перших чергах , в КГС є можливість формувати ціну в слідуючих чергах і при цьому отримувати максимально можливий прибуток на кожен конкретний період часу, за рахунок зміни ціни пропозиції ( як вверх так і вниз ). 5 Враховуючи те що будують вони по 2500 квартир в рік ( приблизно ) , а офіційно виставлених на продаж всього 950-1200 вже на протязі як мінімум року , а також враховуючи що нові обєкти в КГС зявляються як мінімум один на два тижні - то в них є чудова база , яка позволяє оптимізувати отримання прибутку математичними процесами
Як на мене , грамотна поведінка організації яка впевнена в тому що продасть все що збудує .
budivelnik помните разговор, меньше $500 за метр в новострое под Киевом? Предложение превышает спрос: "Продажа дома. Вышгородский район, Хотяновка. Таунхаус. Площадь квартиры 185 м кв. и 210 м кв. Большая гостинная - столовая, 3 спальных комнаты на втором этаже, свободная планировка 3 этажа. Два санузла. Широкая лестница. Отдельный выход на террасу. Возможна врезка мансардных дополнительных окон. Подведены все коммуникации - газ, свет 8 КВт, скважина, септик. Состояние - под отделку. Мансарда высокая. Квартиры введены в эксплуатацию. Есть гараж и паркоместо. Асфальтированный подъезд. Стоимость квартиры 185 м кв. - 85 000 у. е., $459 186 м кв. - 86 000 у. е., $462, 210 м кв. - 95 000 м кв. $452Возможен торг.Продажа без комиссионных Подробно на сайте: http://dom-plus.com.ua/124448?dr Код объекта: 124448 Агентство недвижимости «Дом Плюс» г. Киев, бул. Леси Украинки, 34, оф. 221" по прежнему считаете, что будет дорожать?
jde Через время появятся новые экономобъекты на окраине. Так что мне тогда считать что цены обвалились? Структура предложения поменялась, но это временное явление - не более.
За останні кілька днів - структура вже помінялась , бо в базу було додано як мінімум 200 обєктів - дивіться самі:
Опаньки .... Модератори чомусь знесли гілочку в якій я збирався вести наростаючим зміни в пропозиції КГС . В мене звичайно є вихідна інформація і я в стані її відновити , але .... Комусь не подобається прозорість на цих сторінках . дата____________к-сть м2___загальна сума запропонованого__середня ціна м2 18-10-2010____100 731,66__________1 024 692 888,66_____________10173 21-12-2011_____96444______________1 143 442 780________________11856 23-12-2011____107768______________1 246 865 585________________11570
Як бачите , за 2 дні база збільшилась на 11300 м2 (+12% ) , середня ціна впала на 280 грн (-2,3%) Резону відслідковувати коливання щоденно - не має , але те що більшість тут називає словом тренд - ми побачимо дуже швидко .
Oven написав:budivelnik помните разговор, меньше $500 за метр в новострое под Киевом? Предложение превышает спрос: "Продажа дома. Вышгородский район, Хотяновка. Таунхаус. Площадь квартиры 185 м кв. и 210 м кв. Большая гостинная - столовая, 3 спальных комнаты на втором этаже, свободная планировка 3 этажа. Два санузла. Широкая лестница. Отдельный выход на террасу. Возможна врезка мансардных дополнительных окон. Подведены все коммуникации - газ, свет 8 КВт, скважина, септик. Состояние - под отделку. Мансарда высокая. Квартиры введены в эксплуатацию. Есть гараж и паркоместо. Асфальтированный подъезд. Стоимость квартиры 185 м кв. - 85 000 у. е., $459 186 м кв. - 86 000 у. е., $462, 210 м кв. - 95 000 м кв. $452Возможен торг.Продажа без комиссионных Подробно на сайте: http://dom-plus.com.ua/124448?dr Код объекта: 124448 Агентство недвижимости «Дом Плюс» г. Киев, бул. Леси Украинки, 34, оф. 221" по прежнему считаете, что будет дорожать?
1 Чомусь на першій сторінці отримуємо :
Площадь (общ/жил/кух): 185// Участок 2 сот. Этажность: 3 Цена: 95 000 USD Цена за кв.м: 514 USD
А маленьким шрифтом під лупу 185 м2 - 86 000 . 2 Мені відомий цей проект , правда я його не використовую , тому що вважаю , що оптимальніше буде 100 м2 на 3 поверхах ( повноцінних , а не так як в проекті Вами приведенному 3 поверх 60 м2 з 185 загальних - мансарда ) і вартість того що збираюсь будувати , на мій погляд десь літом 2013 буде коштувати 60000-65000 .
Як думаєте що буде привабливіше 100 м2 повноцінних за 650 доларів за м2 , чи 185 м2 з яких 60 м2 мансарда за 514 доларів м2 ? 3 Як на мою думку , трохи завеликі розміри житла , тому потрапляє в неліквід ( на сьогодні ) , тому й така ціна . До речі , якщо памятаєте , мої квартири були по 125 м2 і то мені їх прийшлось розпродавати по 500-600 за м2 ще в 2009 .А от вже 82 м2 , в тому ж будинку йшли по 650 .
Висновок Поки що я не бачу обвалу . Бачу не до кінця прораховані економічно обєкти , які зависли . Як на мене їх все одно мало і погоди 10-50 будинків по 180-300 м2 на відстані в 50-70 км від Києва , на вартість однокімнатної хрущовки на шулявці - не зроблять.
Oven написав:budivelnik помните разговор, меньше $500 за метр в новострое под Киевом? Предложение превышает спрос: "Продажа дома. Вышгородский район, Хотяновка. Таунхаус. Площадь квартиры 185 м кв. и 210 м кв. Большая гостинная - столовая, 3 спальных комнаты на втором этаже, свободная планировка 3 этажа. Два санузла. Широкая лестница. Отдельный выход на террасу. Возможна врезка мансардных дополнительных окон. Подведены все коммуникации - газ, свет 8 КВт, скважина, септик. Состояние - под отделку. Мансарда высокая. Квартиры введены в эксплуатацию. Есть гараж и паркоместо. Асфальтированный подъезд. Стоимость квартиры 185 м кв. - 85 000 у. е., $459 186 м кв. - 86 000 у. е., $462, 210 м кв. - 95 000 м кв. $452Возможен торг.Продажа без комиссионных Подробно на сайте: http://dom-plus.com.ua/124448?dr Код объекта: 124448 Агентство недвижимости «Дом Плюс» г. Киев, бул. Леси Украинки, 34, оф. 221" по прежнему считаете, что будет дорожать?
вы решили своим примером научить выпускников КПИ и меняете сталинку в центре с газовой колонкой на таунхаус в Хотяновке? смотрите не обвалите РН киева