Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2011

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 806807808809810 ... 831>
Повідомлення Додано: Пон 26 гру, 2011 12:19

bolex
Предел прочности при изгибе, не менее кгс/кв. см. 160
Плотность шифера, не менее г/куб. см. 1,6
Ударная вязкость шифера, не менее кг.см/кв. см. 1,5
если конечно град, больше гороха разогнать до скорости света, тогда да...
htz

Повідомлення Додано: Пон 26 гру, 2011 13:00

budivelnik написав:
Oven
Подождите-подождите.... Вы утверждали, что меньше $500 метр стоить не может, вот пример. Хотяновка это не "50-70 км від Києва" это километров 10 от силы. Вы писали - приведите мне хоть один пример, я вам их привожу, и все заметьте с торгом и без комиссии. Это не обвал, это медленное снижение - может быть, посмотрим цены на эти квартиры через пол года - год. А может поищем эти-же дома в объявлениях 2008-2009 года?
И вы считаете, что впереди рост?

А може все таки по порядку
1 Я вважаю , що продаж по ціні в 500 за м2-є економічно не доцільною на сьогодні .
2 Я вважаю , що продавати по такій ціні можна виключно з метою зафіксувати збитки і покинути ринок
3 Я вважаю , що після фіксування збитків , будуватись нове по таким цінам не буде
4 З цього я роблю висновок
Як тільки ринок покинуть підприємства/підприємці банкрути - таких цін не буде
5 Те що пропозиція , яку Ви приводите є економічно збитковою , для мене особисто підтверджує мій же досвід , коли я змушений був змінити формат житла , для того щоб мати можливість продавати по цінам від 650 і вище.
6 Спробуйте , в цій же організації , в цьому ж містечку домовитись з забудовником , щоб він Вам сьогодні збудував те що Ви хочете по ціні в менше 500 .
Будете здивовані .
Відповідь отримаєте слідуючу:
Або купуйте те що ми пропонуємо , або ми будуємо по як мінімум 650-700 .
Проведіть експеримент , всім буде цікаво.

Шедевр, ни чего не скажешь....
Они продают меньше чем 500 - потому, что себестоимость 300 (коробка+земля+коммуникации). Вы изменили формат, потому, что большую площадь по вашим ценам покупать не хотели, кроме того, все ваши бизнес инновации уже описал jbe. Не будут строить по 500 - кого вы лечите? Коробку мне строили в 2008 - в смете (я её выкладывал) метр $180. Коробка "як мінімум 650-700", или под ключ? Даже "под ключ" это космос, возможен вариант, только если стоит нормальная фирма, с лицензией, штатом, своей техникой с договором и т.д. - короче "по богатому".
Oven

Повідомлення Додано: Пон 26 гру, 2011 13:10

Oven
Они продают меньше чем 500 - потому, что себестоимость 300 (коробка+земля+коммуникации).

А може давайте так
1 Всі хто вміють будувати по потому, что себестоимость 300 коробка+ земля+ коммуникации) - давайте до мене . Я вмію продавати по 700 , тому по 450-500 продам все що Ви збудуєте ( +50-70% як не як ) . І Вам добре - маєте хорошу роботу , і мені легше - не маю менінгітів з будівництвом.
2 Поки я , не побачу в себе цих людей які вміють по 300 , всі заявки тих хто це розповідає - буду вважати триндежом.

Так нормально ? Ви робите хорошу справу , направляючи до мене бідних безробітних , я роблю хорошу справу продаючи на 15% дешевше( і отримуючи на 20-40% більше) . Всі у виграші.
budivelnik

Подякував: 290 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 26 гру, 2011 13:13

budivelnik написав:
Oven
Они продают меньше чем 500 - потому, что себестоимость 300 (коробка+земля+коммуникации).

А може давайте так
1 Всі хто вміють будувати по потому, что себестоимость 300 коробка+ земля+ коммуникации) - давайте до мене . Я вмію продавати по 700 , тому по 450-500 продам все що Ви збудуєте ( +50-70% як не як ) . І Вам добре - маєте хорошу роботу , і мені легше - не маю менінгітів з будівництвом.
2 Поки я , не побачу в себе цих людей які вміють по 300 , всі заявки тих хто це розповідає - буду вважати триндежом.

Так нормально ? Ви робите хорошу справу , направляючи до мене бідних безробітних , я роблю хорошу справу продаючи на 15% дешевше( і отримуючи на 20-40% більше) . Всі у виграші.

а строительные материалы с собой брать, или вы своим обеспечите? :mrgreen:
htz

Повідомлення Додано: Пон 26 гру, 2011 13:16

budivelnik написав:
Oven

А може давайте так

Так отлично! Я вам выложил объявление со всеми контактными данными - выкупаете у этих лохов все, что они настроили оптом по $450 и дальше "Я вмію продавати по 700" навар $250 на метре - 60% - мне ничего не нужно, просто спасибо скажите.
Oven

Повідомлення Додано: Пон 26 гру, 2011 13:17

htz
А що в 300 вартість матеріалів не входить ?
Звичайно брати . і землю з собою також брати . І документи на право користування - все беріть . 300 так 300 , гуляти так гуляти.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 26 гру, 2011 13:22

Oven
Так отлично! Я вам выложил объявление со всеми контактными данными - выкупаете у этих лохов все, что они настроили оптом по $450 и дальше "Я вмію продавати по 700" навар $250 на метре - 60% - мне ничего не нужно, просто спасибо скажите.

А от з цього місця і поточніше .
1 Я що написав - не вгадали з форматом ( 185-210м2 - це забагато ) , тому не можуть продати , тому скидають збиткове по ціні собівартості ( а може й нижче ) щоб або вийти з ринку , або почати будувати те що куплять . Тому й припустив , що у випадку Вашого звернення збудувати те що Вам потрібно , а не те що є - отримаєте ціну в 650-700 і вище.
2 Ви ж коли заявляли по 300 , не уточняли які розміри і так далі , от я й вирішив . Ви мені тих по 300 , а вже розміри/формати/фінансування - з мене .
Як видно , ні тих хто по 180 коробку , ні тих хто по 300 коробка+земля+комунікації - у Вас не має .
Отже так як я й казав .
Потриндіти можуть всі , навіть студенти , підтвердити триндьож - от тут вже проблематично.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 26 гру, 2011 13:31

budivelnik написав:
Oven

А от з цього місця і поточніше .
1 Я що написав - не вгадали з форматом ( 185-210м2 - це забагато ) , тому не можуть продати , тому скидають збиткове по ціні собівартості ( а може й нижче ) щоб або вийти з ринку , або почати будувати те що куплять . Тому й припустив , що у випадку Вашого звернення збудувати те що Вам потрібно , а не те що є - отримаєте ціну в 650-700 і вище.
2 Ви ж коли заявляли по 300 , не уточняли які розміри і так далі , от я й вирішив . Ви мені тих по 300 , а вже розміри/формати/фінансування - з мене .
Як видно , ні тих хто по 180 коробку , ні тих хто по 300 коробка+земля+комунікації - у Вас не має .
Отже так як я й казав .
Потриндіти можуть всі , навіть студенти , підтвердити триндьож - от тут вже проблематично.

Ничего не понимаю.... "Я вмію продавати по 700" - так продавайте! Люди продают по 450. Метраж большой, вы имеете опыт перепланировки своих футбольных полей в меньшие квартиры. Берете их 180 метров, пара перегородок и уже 2 квартиры по 90 метров, вы такие наверное умеете уже по 1000 умеете продавать? Есть, все есть, только метр коробки уже будет 100 - я больше бы не дал. Вы, что считаете себя носителем тайных знаний? Считаете, что в этой стране ни кто ни чего не строил, и не знает сколько стоит кирпич/цемент/песок/подвоз и т.д. и где, что можно украсть?
Oven

Повідомлення Додано: Пон 26 гру, 2011 13:38

roman tr. написав:
  Kolop написав:
  roman tr. написав:Kolop

за красивыми словами прячется желание нацбанка вытягивать у населения валюту, в обмен на кирпичи и бетон по цене +20% к себестоимости :) двойной гешефт. если колобок настроен реально ввести условно-нормальную ипотеку в гривне, то я не вижу, почему это у него не получится.

Роман,

Сугубо личная точка зрения. Даже для "условно-нормальной ипотеки" (так как это гос-во видит и о чем уже 2-й год говорит) вопрос с распологаемыми доходами открыт все равно. Даже если их "взгляд" надеть на их же "систему", там вопросы по распологаемым доходам остаются. Учитывая текущие условия, проще через "государственно-частное партнерство" решать жил попрос для участников "системы".
А для остальных и подавно вопрос с располагаемыми доходами открыт (должным образом поддтверждаемыми располагаемыми доходами под плавающую ставку с текущих уровней).

думаю, для НБУ все равно, кто будет покупать доступне житло в ипотеку под 15% в гривне. у них не стоит задача поднять доходы широких мас, главная цель, которая просматривается во всей этой затее - это вытянуть матрасики у тех, у кого они еще остались. даже если это мелкое коррупционное звено вроде чиновничков или должностных лиц житлоинвеста :) я вижу это как-то так, это интуитивно-субъективное мнение, на истину в последней инстанции не претендую.

вброс гривны в систему через ипотеку не будет сильно раскручивать инфляцию, т.к. при постройке эконом-жилья импорт практически не используется, что в свою очередь не будет давить на курс. золотые монеты, ипотека, доходные депозиты в гривне - это все звенья одной цепи. блокбастер "Отдай доллар: 2012. Последний шанс" :mrgreen:

Все. Пока ничо доступного не буит.

Янукович намекнул, что на регионы денег не хватит

"Мы рассчитывали на совсем другую цену на газ, а при этой цене у нас денег не будет", - говорит президент.
Президент Виктор Янукович считает, что цена за импортный газ на уровне 416 долларов за 1 тыс. куб. м в 2012 году не позволит выделить достаточно средств на развитие регионов.
Об этом он сказал в интервью, транслировавшемся на Первом национальном телеканале вечером 25 декабря.
"Когда я задал вопрос: а сколько регионам было выделено на развитие денег, субвенций там, на достройку социальных объектов и так далее? Он (премьер-министр Николай Азаров) мне сказал, что очень мало. Почему? Потому что мы рассчитывали на совсем другую цену на газ, а при этой цене у нас денег не будет", - сказал президент.
При этом Янукович подчеркнул, что напомнил премьеру о взятых на себя обязательствах при приходе к власти, в том числе касающихся развития сети социальных объектов, таких как больницы и школы.
Напомним, 15 декабря Азаров заявил, что экономика Украины способна преодолеть цену за импортный газ 416 долларов за 1 тыс. куб. м в 2012 году.
22 декабря председатель фракции Партии регионов в Верховной Раде Александр Ефремов допустил пересмотр государственного бюджета на 2012 год в январе в случае, если будет достигнута договоренность с Россией об уменьшении цены на газ.

http://news.finance.ua/ru/~/1/0/all/2011/12/26/263866
Kolop

Подякував: 144 раз.
Подякували: 18 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 26 гру, 2011 13:43

Oven
Ничего не понимаю.... "Я вмію продавати по 700" - так продавайте! Люди продают по 450. Метраж большой, вы имеете опыт перепланировки своих футбольных полей в меньшие квартиры. Берете их 180 метров, пара перегородок и уже 2 квартиры по 90 метров, вы такие наверное умеете уже по 1000 умеете продавать? Есть, все есть, только метр коробки уже будет 100 - я больше бы не дал. Вы, что считаете себя носителем тайных знаний? Считаете, что в этой стране ни кто ни чего не строил, и не знает сколько стоит кирпич/цемент/песок/подвоз и т.д. и где, что можно украсть?

1 Якщо чогось не розумієте , то спочатку поцікавтесь тим що не розумієте в того хто розуміє , а вже потім робіть якісь заявки.
2 Я що заявив що по 700 продам все і вся по всьому світу ?
3 Тільки невіглас може ділити приміщення перегородками , і тільки в не дуже розумного - все просто .
а - я поділив свої площі , бо в мене була технічна можливість це зробити
б - для того щоб поділити мені прийшлось добудувати цілу сходову клітину, але в мене було вертикальне планування квартир , тобто я квартиру в трьох поверхах , розрізав на квартиру в двох поверхах і в одному поверсі
в - на сайті . який Ви привели - є планування , там 6 м в ширину і 11-12 в довжину . Так як Ви заявляєте що все знаєте і вмієте - переплануйте ці спарені котеджі , і викладіть сюди . Повірте сміху буде валом - толку нуль , вартість перепланування - зашкалить
4 Багато хто що будував , багато знають ціни і де вкрасти , але всі претензії по цінам виставляють тільки двом категорім
а - будівельники
б - рієлтори
З Ваших слів - все що роблять ці дві категорії - просто , то чому Ви сидите на своїй супер складній роботі і отримуєте копійки , коли невігласи отримують страшні гроші . Напевно тому , що або
а - працювати фізично не хочете
б - підсвідомо розумієте , що просте на вигляд , може виявитись непідьомним як для Ваших знань , так і для вміннь.
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 806807808809810 ... 831>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему