А стоимость материалов?
|
|
![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?возможность развода газа на шесть комфорок -не есть отдельная приватизация(право собственности) на квартиру. Думаешь, из-за большего количества населения в Киеве хоть одного лоха здесь сыщешь? Аж смешно!
![]()
Так , саме цю , тільки коли вона знята з іншого ракурсу , то й виглядає набагато краще , але ж Ви не справедливість шукаєте , Ви істерично пробуєте власну фобію безгрошівя коло себе утримати, але життя йде і з Вами чи без Вас , але піде далі. ![]()
![]()
1 Ну і де запитання 2 Хто там маніпулятор , а хто діло говорить - видно з фото озера , яке Ви калабанею 7 на 10 м назвали , реальні розміри водойми - 30 м х 15 м . 3 Якщо я на протязі 3-5 днів викладу фото внутрішнього ремонту чотирьох квартир - Ви що , знову щось помямлите що Ви помилились ? , чи в підписі на місяць зафіксуєте фразу: Василь_львів - вибачається перед будівельником за все те лайно яке він на нього вилив виключно з власної дурі і під впливом ідеї фікс буітдешеветь. Ви ж розумієте , мені прийдеться людей турбувати , отримувати дозвіл на викладення фото їх житла у відкритому доступі , і так далі ...
![]()
Фото 6 лічильників - без проблем , бо тільки в двох квартирах вони всередині ( трьохкімнатна в двох рівнях і чотирьохкімнатна на 4 поверсі , а всі інші - на тиловій частині будинку, а от квитанції , коди сейфів , місця переховування грошей з прізвищами власників і так далі - дзуськи . Але після цього , як я розумію Ви зобовязуєтесь підпис модифікувати по моєму бажанню ?
![]() эта бумажка нужна для получения техобоснования раздела дома на индивидуальные квартиры. сейчас владелец квартиры имеет в собственности 1/10 часть дома (условно), после раздела (раздел проводится по нотариальному договору при участии всех совладельцев либо через суд) в собственности будет 1/1 часть квартиры. процедура понятная, но уж очень хлопотная и длительная. может Будивельнык не знает, но есть другие схемы (обкатанные мной лично на практике), когда право собственности в подобных домах оформляется сразу на 1/1, без долей. например, инвесторы подписывают договор о совместной деятельности по постройке дома, а потом на основании этого договора и акта ввода дома в эксплуатацию, пишут в местный исполком заявление об оформлении права собственности на отдельные квартиры (без долей). на исновании такого решения БТИ выдает пачку свидетельств. да, там есть свои нюансы, но схема 100% рабочая и намного проще и дешевле того, чем занимается Будивельнык
![]() roman tr.
2 В мене відразу людина отримала документи з слідуючим: Покупець купує квартиру № .... , яка становить 1/... частку будинку.Так що техумови від Львівгазу потрібні були виключно для того , щоб люди могли проплачувати кожен за себе по власному лічильнику. 3 Не оформлення до кінця ( заміна слова ідеальні на реальні части ), повязана з тим що мені легше будувати на земельній ділянці яка належить тільки мені , ніж постійно узгоджувати з іншими співвласниками земельної ділянки ( а от тут виділення в натурі - не можливе , бо земля по закінченню будівництва буде передаватись під обслуговування будинку ) . Як тільки продам тих 6 що збудував і ще 2-3 які повинен добудувати , так відразу будинок і перетвориться в ОСББ .... Востаннє редагувалось budivelnik в П'ят 06 січ, 2012 23:27, всього редагувалось 1 раз.
![]()
ну якщо ви забудовуєте ділянку поступово, то можливо це і має сенс.
![]() budivelnik
спеціально для вас, великого любителя включати окуня, і переключати увагу на дрібниці. ваша калабаня може бути 10*20, може 15*30, це не суть важливо, і тут ще питання чи вона ваша. адже ви такий інтилігентний, мали би знати, що водойма не може належати вам. повтор:
так питання помітніше?
|
|