zahar_ пАчиму нет 2к по 65 тыс. долларов на Пчёлки4, а есть тока 1к.?
Чтобы Вас не смущало "если бы" читайте - Потому что шаромыги-засройщики с чиновниками всех мастей и депутатами-засройщиками в ВР "крутят динамо" с ценами ради собственой выгоды, поэтому цены на первичку в общем и в Киеве в частности неадекватны доходам подавляющей части граждан в отличии, скажем от Мюнхена, Дюссельдорфа, Варшавы, где шаромыжничество и монопольный сговор не формирует цены на первичку .
Ви випадково причини і наслідки не плутаєте ? 1 Висока ціна це наслідок не стільки корупційних дій ( наприклад для мене різного роду неформальні подяки становлять не більше 1-2% ) а економічні закони: інфляція - піднімає гривневу ціну створення будови як мінімум на 5-10% в рік податки - як мінімум ( 10% в мене і 30-40% у великих забудовників ) 2 По Вашому Висока ціна - це наслідок низьких доходів Самому з себе не смішно за таку постановку ?
Так що кидайте обговорювати складову розміром в 1-10% від ціни і переключайтесь на ті складові які на цю ж ціну впливають на 90-99%..
Здесь на форуме показывалось и разказывалось как застройщики-шаромыги накручивают и "рисуют" цены на квартиры при помощи посредников работающих на один карман. Поработайте с поиском.
КИЇВ. 12 січня. УНН. Висота новобудов у центрі Києва, згідно з Генеральним планом, має бути обмежена п’ятьма поверхами. Про це на брифінгу повідомив голова Київської міської держадміністрації Олександр Попов, передає УНН. "Ми ще не завершили розробку Генерального плану, оскільки хотіли б його обговорити з киянами. Мине певний час, близько півроку, поки ми цей процес пройдемо", – зазначив О.Попов.
За його словами, будівництво багатоповерхівок не передбачено Генеральним планом в історичній частині міста, а рівень поверховості новобудов обмежуватиметься п’ятьма поверхами. Він також повідомив, що планується розвивати житлове будівництво переважно на Лівому березі, де етажність буде прив’язуватися до висоти наявних будівель.
zahar_ Здесь на форуме показывалось и разказывалось как застройщики-шаромыги накручивают и "рисуют" цены на квартиры при помощи посредников работающих на один карман. Поработайте с поиском
Чого і ким тільки на цих сторінках не показувалось і не розповідалось .... Дурне діло не хитре ( я маю на увазі скопіпастити на 20 сторінок чийсь копіпаст з наприклад ЗН ) А от , стисло , в десяток речень чи стрічок , з цифрами це довести - я щось не бачив. Образи галузі в цілому : Шаромиги-забудовники - цицькосмоктуни ... - скільки завгодно Заяв типу: Всі розумні розуміють що буіттолькодешеветь --- греблю гати
А от якоїсь конкретної , власними силами опрацьованної статті чи інформації - катма. От тому , дешевельщикам тільки того і залишається , що шукати чи то відсутність перил , чи то погане місце розташування , а от пояснити чому ціна вище 6000 грн за м2 в низькосортних на їх думку обєктах по реальним , документально підтвердженним угодам - так і не спромоглися.
DmitryK небольшое уточнение чтоб после скидки 10% было 7000 нужна цена не 7700 а почти 7800.. в принципе есть такие цены но только на этапе котлована
Якщо можна 1 Дайте пряму ссилочку де в КГС в Києві є 7777 на сьогодні - нехай навіть на етапі котловану 2 Якщо не знайдете , то дайте ссилочку на когось іншого .
DmitryK небольшое уточнение чтоб после скидки 10% было 7000 нужна цена не 7700 а почти 7800.. в принципе есть такие цены но только на этапе котлована
Якщо можна 1 Дайте пряму ссилочку де в КГС в Києві є 7777 на сьогодні - нехай навіть на етапі котловану 2 Якщо не знайдете , то дайте ссилочку на когось іншого .
А не желаете ссылочки на прайс КГС в октябре 2008? С учётом того что - в Гривне не подешевело - вполне резонно предложить что такие цены у КГС были и в марте 2009. И что то я там цен по 7700 не встречал. Заодно посмотрите сколько КГС заряжал на Троещине и сравните с нынешними ценами ДБК-4 на троещине, потом расскажите подорожало или нет http://loadingbox.net/10872 http://loadingbox.net/10873 http://loadingbox.net/10874
Сравните также дом на Урловской стр пл 16-б с нынешними ценами на Урловской стр. 4 и посчитайте что на 14% не подорожало. Позняки-2, №16 Б (Урлівська) вивчення попиту
Оздоблення квартир: • вхідні двері - металеві, протиударні • внутрішні двері - дерев'яний каркас, обшитий ламінованою ДВП • вікна - металопластикові • у кімнатах, кухнях, коридорах - лінолеумовий килим • у кімнатах, коридорах - шпалери вітчизняного виробництва • у кухнях - шпалери, що миються • стелі - клейове пофарбування
Кількістькімнат 1 Площа загальна 41,19 житлова 17,33 кухня 11,31 Ціна 1 кв.м, 8495,00 грн. Ціна квартири, 384899,96 грн Кпов.Ккв. План
Кількістькімнат 2 Площа загальна 62.94 житлова 29.54 кухня 14.19 Ціна 1 кв.м, 8495,00 грн. Ціна квартири, 561409 грн Кпов.Ккв. План
2 73,64 29,52 14,35 8495,00 625571,80 Кпов.Ккв. План
3 90,83 46,69 14,19 8495,00 733020,81 Кпов.Ккв. План
Сравните также цену квартир в монолитно-каркасных домах КГС на Осокорки-6 и то что продаёт Аркада через в монолитно-каркасном Осокорки 2.3.4 стр. площадка 3. Вы видете там подорожание на 14%?
zahar_ Я попросив ссилки на 7777 - на сьогодні Ви мені привели від 8100 до 16700 Ви хоч колись думаєте що надаєте , чи під дурника прикидаючись кидаєте море інформації в надії що її ніхто перевіряти не буде ? + подаєте розлого , щоб навіть на екран не влазило.
Ще раз Берете інформацію , обробляєте , викладаєте вижимку ( найсуттєвішу на Ваш погляд ) А так щось надав - а навіщо і сам не знає.
budivelnik написав:zahar_ Я попросив ссилки на 7777 - на сьогодні Ви мені привели від 8100 до 16700 Ви хоч колись думаєте що надаєте , чи під дурника прикидаючись кидаєте море інформації в надії що її ніхто перевіряти не буде ? + подаєте розлого , щоб навіть на екран не влазило.
Ще раз Берете інформацію , обробляєте , викладаєте вижимку ( найсуттєвішу на Ваш погляд ) А так щось надав - а навіщо і сам не знає.
Вы на какой-то цифре от УЭ построили "рост" 14%. Я Вам привёл информацию, что по равноценым объектам такого роста нет, а то и вообще может где-то и дешевле есть сейчас, чем было тогда. Изучайте.
Про цену 7700 грн за кв.м позвоните в ДБК-4, там примерно такой уровень цен на строящиеся панельные дома на Троещине может быть.
zahar_ Вы на какой-то цифре от УЭ построили "рост" 14%. Я Вам привёл информацию, что по равноценым объектам такого роста нет, а то и вообще может где-то и дешевле есть сейчас, чем было тогда. Изучайте.
Про цену 7700 грн за кв.м позвоните в ДБК-4, там примерно такой уровень цен на строящиеся панельные дома на Троещине может быть.
1 Ви з хворої голови на здорову - не перекладайте 2 Мені не потрібно може бути , приблизно і так далі. Мені потрібно конкретно Є чи не має , якщо є - то де. 3 В березні 2009 курс долара був 8,40 ( був і 9,40 20-02-2009) , якщо перекласти 7777/8,4=925 Сьогодні при курсі 8,04 , ціна 8150 ( найнижче що я знайшов в приведенних Вами прикладах ), 8150 / 8,04=1013 Доларовий ріст (1013-925)/925=9,5% 4 Так де тоді так широко розрекламоване Вами і іншими падіння по 15% ( за 2,5 роки це повинно було б становити 37%), якщо наочно ми бачимо ріст ?
Так що Є що сказати і що показати - кажіть і показуйте , не має - читайте і шукайте , може щось і знайдете.
zahar_ Вы на какой-то цифре от УЭ построили "рост" 14%. Я Вам привёл информацию, что по равноценым объектам такого роста нет, а то и вообще может где-то и дешевле есть сейчас, чем было тогда. Изучайте.
1 Ви з хворої голови на здорову - не перекладайте 2 Мені не потрібно може бути , приблизно і так далі. Мені потрібно конкретно Є чи не має , якщо є - то де. 3 В березні 2009 курс долара був 8,40 ( був і 9,40 20-02-2009) , якщо перекласти 7777/8,4=925 Сьогодні при курсі 8,04 , ціна 8150 ( найнижче що я знайшов в приведенних Вами прикладах ), 8150 / 8,04=1013 Доларовий ріст (1013-925)/925=9,5%4 Так де тоді так широко розрекламоване Вами і іншими падіння по 15% ( за 2,5 роки це повинно було б становити 37%), якщо наочно ми бачимо ріст ?
Так що Є що сказати і що показати - кажіть і показуйте , не має - читайте і шукайте , може щось і знайдете.
Вы внимательнее читайте информацию которую Вам приводят. Резкость наведите - там указаны цены на объектах КГС за октябрь 2008 и высказано предположение что цены КГС в марте 2009 тоже были такие же. Вы что с печки упали когда делите предположительные цены КГС в марте 2009 на 8.04 и получаете рост в долларах в 2012 - Сьогодні при курсі 8,04 , ціна 8150 ( найнижче що я знайшов в приведенних Вами прикладах ), 8150 / 8,04=1013Доларовий ріст (1013-925)/925=9,5%"?
В общем поздравляю Вас - Вы сели в очередную лужу.
А с учётом того, что Вас ткнули носом в нынешние цены ниже 7700 грн за кв. м, то сразу в две.
P.S. А вот ещё напоследок "дуля" Вам от Ковальской: 2012. Троещина. Ковальская http://build.kovalska.com/pages.php?pag ... _lang_id=1 Ціна квартир в будинку № 9 в мікрорайоні Троєщина-20 (по вул. Милославській) Кількість кімнат 3 Вартість 1 кв. м загальної площі квартири (грн. з ПДВ) -На 3 пов.-- На 4-16 пов.--- На 17-23пов.---- На 24 7 470,00-- --7 844,00---------- 7 470,00------- 7 470,00
КГС-Аркада 19.10. 2008 http://loadingbox.net/10880 Троєщина-10, вул.O.Бальзака та М.Цвєтаєвої ж/б N 3 (монолітно-каркасний) кімн--площа-- ціна 1кв.м- ціна квартири--- сдача-- кооф. 3---- 109,24-- 8515---------874 368----- 30.09.09 К=0,94, +++++++++++++++++++++++++++++++++++ "Дуля" Вам заключается в том, что сейчас у Ковальской на Троещине в монолитном-каркасном доме даже в грн дешевле цена чем 19.10. в 2008 у Аркада-КГС.