Та нормально Таврика працює і виплачує депо і %. По юриках ставки впали з небес на землю (були вищі від фізосіб), значить халява закінчується.
З 15 січня треба чекати зниження ставок.
|
|
![]() Re: ТаврикаТа нормально Таврика працює і виплачує депо і %. По юриках ставки впали з небес на землю (були вищі від фізосіб), значить халява закінчується.
З 15 січня треба чекати зниження ставок. ![]() Спасибо за ответы !
А то я надеялся на следующей неделе открыть Миколая в Дельте , но там резко всех обломали по срокам ( за три дня до конца акции сообщили про её конец )... В Идеа-Банк как-то стрёмновато ( почитал ветку ) ... А в Таврике можно столбик поставить и пополнять ... ![]() ![]() Акція ТаврикиПереглянувши банер на сайті
"... В акції беруть участь вкладні (депозитні) рахунки, що будуть відкриті, як в період з 01.12.2011 по 10.01.2012р. включно, так і ті, що були відкриті раніше, за умови переоформлення вкладів, - тобто укладення нового договору банківського вкладу (депозиту) на строк не менше ніж 6 місяців..." Некрасиво виходить... На малюнку одне - в правилах інше! Відкривав "Таврійське Різдво", не звертаючи увагу на банер. Звернув на нього увагу тільки після анонсу від tavr1. По банеру подумав, що "попав в акцію", перечитав правила - відчув, що мене "кинули"... ![]() А взагалі-то мені здається, що більшість вкладів зараз таки "Таврійське Різдво". Так що акція виходить якась недолуга, у мене залишився неприємний осад... ![]()
А ведь Вы правы ![]() ![]() Вот так и убивается вера в чудеса ![]() ![]() Ivan_74
Ну почему вера в чудеса убивается ? Это эмоции и желании на халяву получить всё и сразу. На баннере написано, за детальными условиями обращайтесь туда-то..... На сайте есть ссылка, в неё документ формата ВОРД и вперед , написаны все условия. Думаю,что чесно. Хотя не выиграл я и попал под условия акции. Кстатит интересно, а кто выиграл ??? Отзовитесь , Согласен, думаю, что скоро будет понижение по ставка. Банк нарастил ликвидность более 200 млн.грн. Так что думаю, ноябрь и декабрь, январь разные временные пространства. Слишком большие для определения ликвидности под конец года у любого банка. Кто-то же из банков брал у НБУ рефинанс на 29 дней в конце года. Хотя такой ресурс дешевле чем депозиты Вкладчиков.
![]() Betis_ck
2. Умови участі в акції, учасники та предмет винагороди 2.1. В акції мають право брати участь дієздатні фізичні особи, що розмістять грошові кошти на строковому вкладному (депозитному) рахунку в мережі АТ "БАНК "ТАВРИКА" на строк 6 місяців та більше (новий або ще один) та вкладники, які переоформлять у цей період вклад (депозит) на строк 6 місяців та більше у зазначений період. 2.2. В акції беруть участь вкладні (депозитні) рахунки, що будуть відкриті, як в період з 01.12.2011 по 10.01.2012р. включно, так і ті, що були відкриті раніше, за умови переоформлення вкладів, - тобто укладення нового договору банківського вкладу (депозиту) на строк не менше ніж 6 місяців, або продовження дії існуючого договору банківського вкладу (депозиту) на новий строк, за умови, що загальний строк дії договору буде складати не менше ніж 6 місяців 2.3. В акції не мають права брати участь вкладники, що достроково розірвали діючий договір банківського вкладу з метою укладення нового договору банківського вкладу для участі в акції. 2.4. Сума вкладу учасника акції: - в національній валюті сума не менша ніж 10 000 (десять тисяч) грн.; - в іноземній валюті сума не менша ніж 2 000 (дві тисячі) USD/EUR. *В акції беруть участь усі види строкових вкладів (депозитів) фізичних осіб, за виключенням вкладів (депозитів) з видачею ощадних сертифікатів та мобільних карток. Этот текст был там же где и ваш акцент. На флаерах было написано : Вклады "ТАВРИЙСЬКИЙ","ТАВРЫЙСЬКИЙ ПЛЮС","ТАВРИСЬКА СКАРБНИЧКА","ПЕНСИОННЫЙ"
![]()
Внимание и выбор между подарком и ставкой дело Ваше. Аншлаги в ТАВРИКЕ конечно. Просто МОНАКО.
![]() ALEX66
Миколая в Дельте Вы можете оформить в субботу в очень многих отделениях Кроме Таврики есть ещё ВАБ, ФинИнициатива и другие. Я свои 3-месячные уже позабивал, начал по 6-месячным работать. Дольше и смысла нет, и не могу - стройка с весны возобновляется ![]()
![]() Poklonnik 2010
Увидев баннер я был совершенно уверен что вклад «Таврійське Різдво» участвует в розыгрыше, однако почитав условия понял что нет. Вопрос, что это ошибка банка или обман вкладчика, вот о чем было сообщение, участвует вклад «Таврійське Різдво» в розыгрыше или нет. Не стоило лепить все что можно и нельзя, разные программы друг с другом не связанные на одном баннере. Востаннє редагувалось Ivan_74 в Суб 14 січ, 2012 00:50, всього редагувалось 1 раз.
|
|