|
Байки про банки і не тільки.... (2011 2012 2013) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Нед 15 січ, 2012 23:44
квестор написав:ua-ua-ua Минулорічний "прогноз погоди" був озвучений рік тому , теж "на Василя"... Правда тоді деякі люди більш агресивно себе вели...але не зважайте.. час нас розсудив...а я їх пробачив... 
Квестор ,я в прошлом году была активная гривнепатриотка , и в позапрошлом и даже в конце 2009 особенно. Тогда экономику Мира наполнял ликвидностью Бен - вертолетчик и все ,хоть немного понимающие люди , знали ,что все будет расти вместе с инфляцией и спасались депозитами. 2012 кардинально отличается от прошедших лет тем ,что Амеро-пылесос вдействии, а Евроликвидность ни на что не влияет ибо сразу же превращается в долларовую и ввиде долгов уезжает на базу , то есть в С Ш А. Блин ,Вы же это понимаете! Вы же понимаете ,что введение 100% родажи валютной выручки ни к чему не приведет . При тотальном гривнедефиците и так экспортеры всю выручку продают и даже больше ( запасы прошлых лет) чтоб оборотка была. Фактически 100% продажа выручки введена посредством гривнедефицита. НДС не возвращают. Курс и Банки держутся только на притоке или малом оттоке с депозитов , это плоследний форпост. И если он рухнет то всьо.Вы же это понимаете , так зачем приукрашиваете ситуацию? Тем более цыфры по евро 1.18 и ниже , по фунту сами за себя говорят. По рублю не побоюсь и выражу мнение не меньше 36 , а то и под 40 за доллар в этом году.Прирост денежной массы в россии за 2011 год- 31 % .Вы же уже прочитали отчеты их Нацбанка?
-
daphne
-
-
- Заблокований
- Подякував: 32 раз.
- Подякували: 1758 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 січ, 2012 23:58
-
Oleg_Sa
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 71 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 січ, 2012 23:59
Тарас Бульба 1) Для розвитку економіки України курс має ВТОРИННЕ значення, бо розруха не "в курсах" а в головах...високій енергоємкості, низькій продуктивності праці, технологічній дрємучості та забюрократизованості і традиційній корупційності... Я є ІДЕОЛОГІЧНИМ І ПОСТІЙНИМ ПРОТИВНИКОМ допінгового( шляхом заниження курсу) стимулювання вітчизняної економіки!!!!!!!!!!!!!!!!! Як людина котра колись багато часу проводила в спортзалі попереджаю, що ДОПІНГ-це зло .... Себто, для розвитку економіки і промисловості ,курс 8,2 +(-)2,5%- ОПТИМУМ. Взагалі , я неодноразово писав і деколи обгрунтовував шкідливісь девальвації котра НЕ вирішила і НЕ вирішить ЖОДНИХ СТРУКТУРНИХ проблєм..і дилем.. 2) Мій "прогноз погоди" як і ІКЕБАНА -це прикладні дороговкази для МОЇХ фінансових справ. Я ними КОРИСТУЮСЬ. Оприлюднюю НЕ для наслідування чи хизування, а для пошуку конструктивної критики( підказок) та за численними проханнями форумчан в рамках концептуальної дискусії ..СЕБТО- вважаю їх реальними...але СВОЇМИ..і готовий нести РИЗИКИ ( моральні і матеріальні) тільки по відношенню до себе...нікого НЕ примушую..і НЕ наполягаю... 
-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 січ, 2012 00:00
sleazy Полностью разделяю Вашу позицию. Впервые на форуме увидел одну мысль, которая и мне приходит в голову, но как то не решился озвучить. Итак критикуют по чем зря. Речь идет о упомянутой Вами возможности короткой ревальвации непосредственно накануне и во время проведения Евро 2012. Выглядит вполне логично - почему не снять с наехавших туристов-болельщиков больше валюты за то же самое количество гривны? Вполне вписывается в проводимую финансовую политику. Я также как и Вы буду держать гривневые депозиты до июля, после чего частично перейду в валюту. А некоторые столбы поработают до завершения выборов. Вот такая икебана. 
-
incass
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 16 січ, 2012 00:10
tatop
Вважаю,що ринок нерухомості перебуває в СТАГНАЦІЇ , ризик ЗНАЧНОГО СПАДУ-НИЗЬКИЙ, перспектива РІЗКОГО РОСТУ- ВІДСУТНЯ ( в найближчий час)...але ... Він ( ринок нерухомості) ДУЖЕ НЕОДНОРІДНИЙ, є НЮАНСИ сегментів..
Мої пріоритети у цьому виді ІНВЕСТИЦІЙ..зазначені в ІКЕБАНІ.
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 січ, 2012 00:20
квестор написав:Небритый НЕ будемо себе обманювати..більшість не стурбована гривнею а засліплена високою її номінальною дохідністю...себто, жадібністю, котра призводить до бідності, як відомо. "ну і нехай"...маю думку, що в потчоному році, реальна ( доларова) дохідність гривневих депозитів буде №3 ..після дев"ятимісячних рубльових та єврових...так думаю... 
за счет того что через 9 мес. курс евро и рубля к доллару будет на 15% выше чем на начало года?
-
J
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 329 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 січ, 2012 00:22
sleazyДякую за зважений відгук. Особливості "політичного моменту" враховані при прогнозуванні. Теза про різку девальвацію відразу після виборів ЗАНАДТО популярна... 
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 січ, 2012 00:23
J приблизно...але не "на начало года"...а у 2кв... 
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 січ, 2012 00:27
AlexJ Народ то валюту конечно возьмет, да кто ж ему дасть? Штабным финансистам очень выгодно рассчитываться наменянной по выгодному девальвационному курсу гривней. За то сейчас и борются, мнения экспердов под копирку плодятся как тараканы в мусорнике.  Вы ж не такой наивный чтобы верить в то, что просто так все случайно совпало. Ни я ни мои друзья и знакомые в эти сказки не верят и свои доходы им в угоду терять не собираются. По крайней мере до конца ЕВРО 2012 ничего доходней коротких депозитов в гривнях не будет. Но я никого не призываю следовать за мной, каждому свое...
-
incass
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 16 січ, 2012 00:33
квестор написав:Небритый НЕ будемо себе обманювати..більшість не стурбована гривнею а засліплена високою її номінальною дохідністю...себто, жадібністю, котра призводить до бідності, як відомо. "ну і нехай"...маю думку, що в потчоному році, реальна ( доларова) дохідність гривневих депозитів буде №3 ..після дев"ятимісячних рубльових та єврових...так думаю... 
ох як складно пристроїти рублі та еври до банку під пристойний процент, я якщо ще заманеться до пристойного банку, то задача зовсім нереальна 
-
J
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 329 раз.
-
-
Профіль
-
-
|