Те що Ви вивчаєте теоретично - я прохожу практично . А для теоретиків Так по приведеній ссилці - є графік , в правому верхньому куточку , і там чітко показано , що пропозиція - знижується разом з зниженям ціни . А це єдине , що я Вам тут биту годину втовкмачую. Якщо ціна буде падати і далі - буде скорочуватись кількість реальних угод . Якщо при сьогоднішіній ціні в стані купити 1% , то при нижчій , цей відсоток буде нижчим внаслідок збільшення бажаючих купити і зменшення бажаючи х продати , тобто невдоволених ( тих хто хотів купити і не зміг - буде більше ніж сьогодні )
И ШО ? Такого не буде , бо токого не може бути ? Или цена не упадёт поэтому , бо ну его нафиг ?
budivelnik написав:ПС Представники групи 1- також можуть бути постачальниками житла на ринок , але для того щоб покупець перетворився в продавця - потрібен ріст цін , а не падіння.
Оказывается он за нас переживает , а не за своё брюхо во как ! Все на рост налягаем , бо порибэН Надо Азарычу сказать чтоб просил побольше у МВФ бо потрибэн рост
За кого , за кого , а за сашу , сеска , василя, захара - я точно не переживаю . А от щоб Ваші недалекі погляди не стали домінуючими на цих сторінках - я периживаю , і досить успішно з ними борюсь.
Прогноз Альяк (чёрная галочка в верху) : Пн 09 июн, 2008 09:30 на самом пике и потом прогнозы таких как ты Дальше потери от ваших прогнозов И ты ещё влез в "разговоры тогдашние" со своей точнистю 50% ?
А теперь вопрос для прикола , сколько лет нужно двигаться по твоей зелёной линии вверх , чтобы выйти в плюс ?
sashaa250174 Смішний ти На приведенному графіку ти не мою некваліфікованість , а свою злість показуєш . Мій графік - зелений ,тому у втратах які населення отримало внаслідок девальвації приписувати будівельникам - це маразм, а до 2009 жодного мого прогнозу ні на цих сторінках . ні взагалі на будь яких сторінках в інтернеті - ти не знайдеш, по тій простій причині що їх не було .
Правда звинувачувати мене в тому , що я не говорив - це основна фішка кожного екстремала/обваліста.
budivelnik написав:sashaa250174 Смішний ти На приведенному графіку ти не мою некваліфікованість , а свою злість показуєш . Я думаю люди которые "попали" , они бы тебе не только злисть показали , а и кое что оторвали .. А ты ещё и по новой загоняешь ! Мій графік - зелений , а до 2009 жодного мого прогнозу ні на цих сторінках . ні взагалі на будь яких сторінках в інтернеті - ти не знайдеш, по тій простій причині що їх не було .
Правда звинувачувати мене в тому , що я не говорив - це основна фішка кожного екстремала/обваліста.
Я могу с точностью в 100% предположить что бы ты говорил и твой тренд ну это и к бабке не ходить !! Трудно представить строителя до кризиса который трещит об обвале , правда ! Так какого ты влез тогда со своими 50% ? Мы как раз говорили о прогнозе человека который предвидел обвал ! Смишный как раз Ты Ты уже столько наговорил , что аж уши вянут , только с каждым годом увенреность пропадает То рист в 1-3% то дешеветь не буит
График показывет оОочень большую верояность падения РН
Востаннє редагувалось obval в Суб 21 січ, 2012 15:15, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik написав:sashaa250174 Смішний ти На приведенному графіку ти не мою некваліфікованість , а свою злість показуєш . Мій графік - зелений , а до 2009 жодного мого прогнозу ні на цих сторінках . ні взагалі на будь яких сторінках в інтернеті - ти не знайдеш, по тій простій причині що їх не було .
Я могу с точностью в 100% предположить что бы ты говорил и твой тренд ну это и к бабке не ходить !! Трудно представить строителя до кризиса который трещит об обвале , правда ! Так какого ты влез тогда со своими 50% ? Мы как раз говорили о прогнозе человека который предвидел обвал ! Смишный как раз Ты Ты как раз уже столько наговорил , что аж уши вянут , только с каждым годом увенреность пропадает То рист в 1-3% то дешеветь не буит
1 Те що ти за мене можеш любу єресь наговорити - я не тільки вірю , а й постійно бачу. Правда проблема полягає в тому , що я говорю від себе і свої думки , а ти фантазуєш щоб я сказав якби був тобою. 2 Альяк правильно спрогнозував обвал курсу валюти - тоді , але не правильно спрогнозував поведінку цієї ж валюти - сьогодні ( точно не впевнений . але він прогнозував курс 25 . 3 Я спочатку писав що дешевшати не буде , а далі ріст ( а не навпаки як ти мені приписуєш ), так що на лице зміцнення моєї позиції в цьому питанні , а не послаблення. 4 Я з повагою відношусь до довготривалих прогнозів , тому й графік подав так , щоб прогноз альяка і мій станом на сьогодні були практично в однакових умовах , але я ні на хвилину не сумніваюсь , що якби цей графік складав ти , сеск , василь чи захар , він мав би слідуючий вигляд ( синя лінія) :
budivelnik написав:Згідно таблички ( проти якої ні в кого з тут присутніх не має заперечень по суті ( ціна впала - кількість угод купівлі/продажу - впала)) і з врахування економічних законів , при падінні ціни - повинна була зрости кількість угод . Якщо цього не відбулось , значить обмежуючим фактором було бажання продавців продавати , а не можливості покупців купувати.
Очень странный вывод - собственно как и рассуждения...
Основной фактор падения продаж - отсутствие желания/денег у покупателей. Предложение превышает спрос в разы - так устроен РН любого государства. Так что отсутствие сделок из-за ограниченности предложения (мол продавцы не продают) - это фантазии
budivelnik написав:Згідно таблички ( проти якої ні в кого з тут присутніх не має заперечень по суті ( ціна впала - кількість угод купівлі/продажу - впала)) і з врахування економічних законів , при падінні ціни - повинна була зрости кількість угод . Якщо цього не відбулось , значить обмежуючим фактором було бажання продавців продавати , а не можливості покупців купувати.
Очень странный вывод - собственно как и рассуждения...
Основной фактор падения продаж - отсутствие желания/денег у покупателей. Предложение превышает спрос в разы - так устроен РН любого государства. Так что отсутствие сделок из-за ограниченности предложения (мол продавцы не продают) - это фантазии
Спробуйте розділити зерно від полови . Бажання продати задорого - це не пропозиція , це хотелка Бажання купити задешево - це також не попит , це така сама хотелка . Реальна пропозиція= реальному попиту= кількості угод Все інше це підміна понять . Тому , якщо ціна зменшується - відразу пропозиція ( реальна) товару зменшується і навпаки( ціна збільшується - пропозиція збільшується)
В нашому варіанті - ціна зменшилась , значить повинна була зрости кількість угод , якщо цього не відбулося , щось обмежило цю кількість . На мою думку , таким обмеженням стало не бажання власників нерухомості продавати її по зниженим цінам. Ви притримуєтесь варіанту що стало менше грошей. Статистика цього не підтверджує, залишається або погодитись з моїм варіантом . або привести свій які пояснеть розбіжності які виникли.
sashaa250174 написав:budivelnik От же побачемо ! А сининьким на графике я тебе выделил как попал твой 1% найуспиших
Саша Шкода що до тебе так і не дійшло. За рахунок девальвації - попав не мій 1% найуспішніших , а попала вся держава . Раніше ( в 2008 ) , ти маючи трьохкімнатну в Києві , міг її поміняти на 10 років курорту все включено в Турції , а після девальвації - всього на 5 років і так далі ( можеш сам прикинути що ти міг мати тоді і що можеш тепер .Можеш порахувати в китайських автомобілях , можеш в вартості навчання за кордоном - як хочеш , всюди ти програв і при цьому ти ще й радієш ?). Так що деколи варто думати перш ніж щось напишеш.