|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Суб 21 січ, 2012 21:08
розмова іде про те, що на монопольному ринку новобудов встановлені неадекватні ціни. а при продажу вторинного житла, первинка виступає орієнтиром. --------------------- ну вот вопрос ко всем ( срашивал я спеца Захара, но он предпочел отмолчаться). с вышеприведенным утверждением, думаю, большинство согласно. если бы было больше на РН прозрачности и конкуренции, то не то что бы по 500, но % на 20-25 дешевле вполне могло быть и при этом права инвесторов и качество возросли бы. но поскольку в названии темы есть вопрос когда?, то собственно вопрос: так когда же при нынешеей общей ситуации с законностью и экономической свободой в стране вообще наступят подобные изменения для наших застройщиков. я лично подобной перпективы - не вижу лет на 5 точно.
-
Cricetus cricetus
-
-
- Подякував: 408 раз.
- Подякували: 413 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 січ, 2012 21:15
vasul_lviv написав:Дубровский тобто 4 роки в Україні, і 9 років митарств закордоном Ви присвятили тому, щоб мати 100 кв.м. у Львові? мені здається що це неправильні життєві пріорітети.
Не хочу бути чужим адвокатом , тим більше що людина в стані і без мене справитись , але: 9 років х 12 місяців = 103 м2 ( як на мене загальною вартістю в 80000-150000 доларів , залежить від місця розташування ) . що дорівнює заощадженням в 900-1500 доларів в місяць ( наголошую , заощадженням а не зарплаті ) . Спробуйти Ви заощадити 1000 доларів в місяць на протязі 9 років - подивимось як у Вас це вийде. А вже після того , як заощадите , можете витрачати їх як хочете , можете так само купити дві , щоб 1 за 3000 грн в місяць в оренду здавати , а можете порш Кайєн купити . Вольному-воля.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 21 січ, 2012 21:17
Cricetus cricetus написав:так когда же при нынешеей общей ситуации с законностью и экономической свободой в стране вообще наступят подобные изменения для наших застройщиков.
никогда, это и ежу понятно но дело совсем другом, а именно, в спросе вот он все и разложит по полкам ну а ежели это стройбанам буит не указом, то наблюдая за вторичкой все более заметно шо прадаван начинает смотреть не на ближаюшую "элытку", но на кошель потенциального пакупана т.е. год за годом, шаг за шагом, адекватные цены Будут палюбому
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 січ, 2012 21:18
Cricetus cricetus написав:розмова іде про те, що на монопольному ринку новобудов встановлені неадекватні ціни. а при продажу вторинного житла, первинка виступає орієнтиром. --------------------- ну вот вопрос ко всем ( срашивал я спеца Захара, но он предпочел отмолчаться). с вышеприведенным утверждением, думаю, большинство согласно. если бы было больше на РН прозрачности и конкуренции, то не то что бы по 500, но % на 20-25 дешевле вполне могло быть и при этом права инвесторов и качество возросли бы. но поскольку в названии темы есть вопрос когда?, то собственно вопрос: так когда же при нынешеей общей ситуации с законностью и экономической свободой в стране вообще наступят подобные изменения для наших застройщиков. я лично подобной перпективы - не вижу лет на 5 точно.
На днях же Закон приняли об усилении ответственности застройщиков. Сначала загон был пересичных в бетон, а когда алени с деньгами закончились полностью, решили подоить застройщиков.Ибо наверху точно знают какова свехприбыль строителей. Думаю, у нас все Законы принимаются для денег поиметь, а не для улучшения жизни пересичных. А монополию и цены победят ВНЕШНИЕ факторы песца.
-
sesk
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 21 січ, 2012 21:20
vasul_lviv У Канаді мені не світило б мати навіть половини 1к квартири на мої гроші. Тобто треба було би залазити ще й у іпотеку. До того ж я вважаю, що канадці будують гірше за українців. + РН Канади не падав, як це зробив РН США, Європи та України. Мені вигідніше купувати за півціни в Україні, ніж за повну згодом. Мій вибір, я ввавжаю, - правильний. Тому що краще здавати житло у Львові, а в Канаді знімати житло для проживання. Це мені сильно розв;язує руки для пересування на випадок зміни роботи. У Канаді досить часто до роботи доводиться добиратися від 30 хв. власним транспортом, а це - витрати, тому завжди користуюсь громадським і намагаюся працювати поблизу місця проживання. Краще на випадок зміни роботи, змінювати також і місце проживання (поблизу кожної нової роботи). Такі тут реалії: країна - велика, населення мало. Відстані доводиться долати значні.
-
Дубровский
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 33 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 січ, 2012 21:21
budivelnik ви б краще за себе гідно відповідали...
-
vasul_lviv
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 21 січ, 2012 21:21
vasul_lviv поправка: 9 - в Україні і 4 - закордоном.
-
Дубровский
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 33 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 січ, 2012 21:24
Дубровский написав:Мені вигідніше купувати за півціни в Україні, ніж за повну згодом.
да, дискуссия закончена однозначно пойду и я шо нибудь завтра за полцены прикуплю, пока полную не выставили)))
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
vasul_lviv написав:budivelnik ви б краще за себе гідно відповідали...
Не розповідай мені що робити і я промовчу куди тобі йти ...
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
На днях же Закон приняли об усилении ответственности застройщиков. ------------------------ да, если верить тому, что здесь цитировалось - макс. штраф - лимон грн. навар с продажи пары-тройки двушек в бюджетном новострое. неприятно, но не критично абсолютно. надо бы раз в 10 больше.
-
Cricetus cricetus
-
-
- Подякував: 408 раз.
- Подякували: 413 раз.
-
-
Профіль
-
-
|