Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 140141142143144 ... 1209>
Повідомлення Додано: Нед 22 січ, 2012 13:09

sashaa250174 написав:Дубровский
От куда такое рвение рассказать формулу успеха ?
Делай как я думай как я ... Прям песня ...

Тому що 103 м2 за 13 років - це успіх .І як на мене- сашам,сескам, василям,овнам - подібні досягнення не по плечу.
Тому я дуже радий коли бачу що держава складається не тільки з обвалістів ( які постійно в очікуванні попи) а й з успішних людей ( які своєю працею роблять безнадійним очікування обвалістів).
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 22 січ, 2012 13:11

sashaa250174 написав:
  Oven написав:3000 х 4,8 = 14 400
1700 х 8,05 =13 685

Цену 3000 ye можна легко менять на 3500 , наверное это с моей подачи 3000 ye вышло я брал 3000 уе чтоб не заморачиватся . А Средняя была легко 3500 уе м2 на пике :!: Это если более точно нуна

может кто-то и рисует сегодня цену в 2008 году 3000 за метр, но у них и сегодня не 1700. А те АН которые сегодня дают 1700, в 2008 писали 4000 (благовест например).
Oven

Повідомлення Додано: Нед 22 січ, 2012 13:11

Oven написав:Спасибо! Спасибо вам большое, я все понял!
"...Саме тому вирішити житлове питання в Києві шляхом зниження ціни - не можливо".
Значит решить жилищную проблему киевлян можно путем поднятия цены.
ГЕНИАЛЬНО!!!!

Да он розумный аж страшно :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
obval

Повідомлення Додано: Нед 22 січ, 2012 13:15

"...Саме тому вирішити житлове питання в Києві шляхом зниження ціни - не можливо".
ГЕНИАЛЬНО!!!!

Можна і цьому є пояснення.
1 Якщо піднімається ціна - значить є кому купувати
2 Якщо піднімається ціна - то більше збудуюьб
3 Вирішити всім і всі проблеми - не можливо , але дати можливість покращити житлові умови на 20 000 сімей з 200 000 , а хоча б 50 000 з 200 000 - це досить серьозна мета заради якої варто попрацювати.
4 На мій погляд , всі хто очікують страшної попи , що при 20 000 вільних квартир , що при 50 000 - все одно залишаться в нижній частині списку , яким нічого не світить ( крім емоційних тверджень про обвал на цих сторінках ), а ті хто спробують покращити своє матеріальне становище за рахунок власної праці отримають в 2,5 рази кращі шанси покращити свої житлові умови , тоді коли 20 000 вільних квартир перетворяться в 50 000 ( а перетворяться вони тільки тоді коли такі як я будуть будувати більше , тому побажання будувати менше , або щоб будівельники загнулись = зменшенню шансів на покращення житлових умов )

Але зновуж , релігія обваліста - цього зрозуміти не позволяє.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 22 січ, 2012 13:15

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

budivelnik написав:А ти не задумувався , що потратив як мінімум три роки свого життя на перепалки на цих сторінках . але при цьому так і не став багатшим на 8 м2 х 3 роки = 24 м2
Ніколи про це не задумувася?

ТоваришЪ позволь и мне задумываться о том о чём считаю нужным , а то уж слишком фривольным стал ! Пупок Львовский ! Цены ужо и так до 40 штук за 1-к дотягивают , а ты всё как прапорщик поезд останавливаешь ...Оно и понятно почему падение цены неприемлемо бизнес будивэльныка рухнет и всё что нажил непосильным трудом за годы , он же все доходы в нерухомисть сунет , вот от сюда и религия такая :!:
Востаннє редагувалось obval в Нед 22 січ, 2012 13:21, всього редагувалось 2 разів.
obval

Повідомлення Додано: Нед 22 січ, 2012 13:17

Около 60% японцев живут в собственных домах. Остальные либо снимают жилплощадь, либо живут в домах, которые им предоставляет фирма, в которой они работают, или правительство. Есть, разумеется, и бездомные, но их не так много.
Большая часть частных домов находится в пригородах крупных городов или в сельской местности. Чтобы добраться до работы, японцы ездят на электричках.
В целом японское жилье хуже и дороже, чем в большинстве европейских стран и Америке. Многие современные японские дома дизайном и качеством постройки напоминают хрущевские пятиэтажки, а по уровню удобств могут даже быть хуже их.
htz

Повідомлення Додано: Нед 22 січ, 2012 13:19

budivelnik написав:
  sashaa250174 написав:Дубровский
От куда такое рвение рассказать формулу успеха ?
Делай как я думай как я ... Прям песня ...

Тому що 103 м2 за 13 років - це успіх .І як на мене- сашам,сескам, василям,овнам - подібні досягнення не по плечу.
Тому я дуже радий коли бачу що держава складається не тільки з обвалістів ( які постійно в очікуванні попи) а й з успішних людей ( які своєю працею роблять безнадійним очікування обвалістів).

"своєю працею роблять безнадійним очікування обвалістів" - не верное утверждение. Такие люди очень нужны. Он потратил деньги, и не факт, что заработает их снова, значит попал в группу риска - потенциальная жертва. Я за таких "успішних людей", пусть плодятся и размножаются.
Oven

Повідомлення Додано: Нед 22 січ, 2012 13:30

budivelnik написав:
ГЕНИАЛЬНО!!!!

Можна і цьому є пояснення.
1 Якщо піднімається ціна - значить є кому купувати
2 Якщо піднімається ціна - то більше збудуюьб
3 Вирішити всім і всі проблеми - не можливо , але дати можливість покращити житлові умови на 20 000 сімей з 200 000 , а хоча б 50 000 з 200 000 - це досить серьозна мета заради якої варто попрацювати.
4 На мій погляд , всі хто очікують страшної попи , що при 20 000 вільних квартир , що при 50 000 - все одно залишаться в нижній частині списку , яким нічого не світить ( крім емоційних тверджень про обвал на цих сторінках ), а ті хто спробують покращити своє матеріальне становище за рахунок власної праці отримають в 2,5 рази кращі шанси покращити свої житлові умови , тоді коли 20 000 вільних квартир перетворяться в 50 000 ( а перетворяться вони тільки тоді коли такі як я будуть будувати більше , тому побажання будувати менше , або щоб будівельники загнулись = зменшенню шансів на покращення житлових умов )

Але зновуж , релігія обваліста - цього зрозуміти не позволяє.

Набор не связанных между собой цифр, чисел и слов.
Oven

Повідомлення Додано: Нед 22 січ, 2012 13:31

budivelnik
Не обовязково , але в переважній більшості випадків - так.
Пояснення слідуюче

це яскравий прояв комплексу меншовартості, котрий не дає насолоджуватись життям.
Тому що 103 м2 за 13 років - це успіх .

я чомусь переконаний, що починав ти з нуля, спочатку магазин, потім невеличке будівництво, і все що в тебе є зараз ти напевно отримав власною працею. тому дураком я тебе ніколи не вважав.і саме тому ти цим так гордишся.
але не можна життя і успіх вимірювати км.м., як на мене, то 4 дітей це більший успіх ніж 1 млн. зароблений на будівництві.
але твій світогляд, не може зупинити закономірний розвиток подій, і при загальному зубожінні населення, а це не тільки будівельники і офісні працівники, це і бюджетник, пенсіонери, шахтарі і т.д., не може будівельний бізнес мати рентабельність 150-200%, і коштувати 1500-2000 у.о. за кв.м.
по одній простій причині, бум і спекуляції закінчились, перекупи застрягли в бетоні, і цим невигідно займатись. а ті, кому потрібне житло, не в стані його купити.
а стосовно нижнього порогу ціни, так в такому місті як Івано-Франківськ, пристойні новобудови в центрі міста продаються, і що найцікавіше будуються нові по 500 у.о. за квадрат. :!:
vasul_lviv

Повідомлення Додано: Нед 22 січ, 2012 13:48

vasul_lviv написав:budivelnik
а стосовно нижнього порогу ціни, так в такому місті як Івано-Франківськ, пристойні новобудови в центрі міста продаються, і що найцікавіше будуються нові по 500 у.о. за квадрат. :!:

а кто хочет жить в Івано-Франковське :mrgreen:
kievlyanka

Подякував: 675 раз.
Подякували: 824 раз.

Профіль

#<1 ... 140141142143144 ... 1209>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей