А еще можно зайти в отделение, подсесть к операционисту и с каменным выражением лица попросить распечатать заявку на "внесення готівки" для пополнения депозитного счёта "номер договора" на имя "имя владельца счёта" на такую-то сумму. Думаю прокатит.
|
|
![]() А еще можно зайти в отделение, подсесть к операционисту и с каменным выражением лица попросить распечатать заявку на "внесення готівки" для пополнения депозитного счёта "номер договора" на имя "имя владельца счёта" на такую-то сумму. Думаю прокатит.
![]()
А если документы спросят? Рассказывать что забыл дома? А если пол не совпадает? ![]() ![]()
![]() Sophy
Мне не очень понятен сарказм и предмет дискуссии, любой человек может прийти и имея банковские реквизиты перечислить грн. (пополнить депозит) на депозитный счет другого человека при этом доверенность не нужна, а вот с валютой сложней, тут нужна доверенность, это требование НБУ и валютного законодательства, так что если в каком то банке от вас не принимают пополнение на грн. счета вашего родственника без доверенности то это самодеятельность банка. ![]() Поповнення депозитного рахункуНа вкладний (депозитний) рахунок фізичних осіб можуть бути зараховані кошти, які надійшли на ім'я вкладника від іншої фізичної особи, якщо інше не передбачено договором. У більшості договорів нашого банку для поповнення вкладу іншою особою необхідна довіреність. При оформленні довіреності, в ній чітко зазначаються повноваження довіреної особи (тобто перелік операцій, які можна проводити) і вказується номер договору та рахунку, на який видається довіреність, наприклад:
поповнювати депозитний рахунок; отримувати через касу банку гроші з рахунку, у тому числі нараховані відсотки за вкладом; отримати суму вкладу після закінчення терміну дії договору; достроково розірвати договір і отримати суму вкладу; здійснювати безготівковий переказ коштів з рахунку, і т.п. ![]() Клієнти банку «Хрещатик» - серед переможців акцій MasterCardМіжнародна платіжна система MasterСard Worldwide визначила переможців чергової акції «Сезони вдалих покупок – Осінь». Клієнтка Дніпропетровського регіонального відділення банку «Хрещатик» Лариса Паньків стала власником подарункового сертифікату номіналом 500 гривень, який можна витратити в мережі магазинів-партнерів акції.
Нагадуємо: банк «Хрещатик» продовжує брати участь у спільних акціях з міжнародними платіжними системами. Наразі для власників платіжних карток Visa та MasterCard діє акція «Різдвяний подарунок активним клієнтам», а також акція "Розраховуйтесь карткою Visa – Вам сподобається!". Подробиці ― на сайті банку «Хрещатик»: ![]() А пополнять депо может кто угодно или конкретно родственник? Насчёт валюты согласна полностью, а насчёт гривны просто не в курсе. Но если и для гривны нужна доверенность, то цена вопроса примерно 200 грн. А то и больше. В зависимости от аппетитов нотариуса.
![]()
![]() На самом деле Вам не обязательно иметь нотариально заверенный документ. Такой документ можно составить прямо в банке, придя для этого с паспортом и кодом и соответственно с тем кому доверяете пополнять или снимать деньги. Разница будет только в том что срок действия нотариально заверенной доверенности как правило 3 года, а срок действия этой доверенности будет распространяться на срок действия вклада. Стоит кстати всего 30 грн.
![]() Не знаю как в Хрещатике, но в Дельте я весь 2011 год пополнял депозит кума под 26% (сам в конце 2010 не успел на уходящий поезд), никто ни разу даже не заикнулся о том, что мол якобы нельзя такое делать, деньги, как говорится, не пахнут.
![]() xcitybank
Спасибо за инфу, передам сестре пусть оформляет доверенность на меня по приезду.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор
|
|