|
Байки про банки і не тільки.... (2011 2012 2013) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Сер 25 січ, 2012 02:51
twin написав:VAB ще 25% дає..
Та після читання одкровень про нового володаря цієї банки пана Бахматюка я і під 30% гроші не вкладу. 
-
incass
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 25 січ, 2012 03:34
Востаннє редагувалось Donnald в Сер 25 січ, 2012 16:59, всього редагувалось 1 раз.
-
Donnald
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 42 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 25 січ, 2012 09:43
wolt450 написав: Яша написав:Подскажите банк,где сохранилась возможность пополнения наличными карточки через кассу третьим лицом (по реквизитам,без использования карточки) без комиссии (и желательно без доверенности)?
Дельтабанк, тільки в гривні
только по доверенности,которая составляется в банке только в присутствии обоих.
-
Яша
-
-
- Подякував: 151 раз.
- Подякували: 207 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 25 січ, 2012 11:58
incass написав:Mirax Моя колія це моя колія. Ця розмова не має кінця і є безцільною. Казав і можу повторити: на найближчі 6 місяців нічого прибутковішого за гривневий депозит для пересічного нема і не буде.Теж саме було у попередні 6 місяців. Хто не вірить - хай вибирає свою колію, мене це особливо не цікавить. Я не є принциповим прихильником тієї чи іншої гілки ікебани, мені подобаються ті з них, що дають найбільший прибуток сьогодні і зараз. Теорії хай залишаються для теоретиків. 
самовпевненість частенько (читай завжди) призводить до втрат сам був такий (вік тут ні до чого). тільки глибокі та безсумнівні переконання завжди слідувати ринку - не боротися з ним наперекір тренду та фундаменту - можуть бути запорукою довготривалої кар"єри вдалого інвестора але не ваше "сьогодні і зараз" : треба бути завжди сфокусованим та відслідковувати сигнали - дивитися вперед, а не на свій рахунок )) є досить влучна приказка : хто не втрачав на форексі (міжбанку, депо) хоча б півмільйона ($), той нічого про нього не знає на щастя (не на жаль)) я дуже багато знаю про те, про що по-вашому "теоретизую" з деякою самоіронією сприймаю особисто на свій рахунок почесне звання "експерда" )) приймаю на себе почесні зобов"язання витримати це високе звання !
-
ЛОБ
-
-
- Подякував: 197 раз.
- Подякували: 1517 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 25 січ, 2012 12:31
ЛОБ написав: incass написав:Mirax Моя колія це моя колія. Ця розмова не має кінця і є безцільною. Казав і можу повторити: на найближчі 6 місяців нічого прибутковішого за гривневий депозит для пересічного нема і не буде.Теж саме було у попередні 6 місяців. Хто не вірить - хай вибирає свою колію, мене це особливо не цікавить. Я не є принциповим прихильником тієї чи іншої гілки ікебани, мені подобаються ті з них, що дають найбільший прибуток сьогодні і зараз. Теорії хай залишаються для теоретиків. 
самовпевненість частенько (читай завжди) призводить до втрат сам був такий (вік тут ні до чого). тільки глибокі та безсумнівні переконання завжди слідувати ринку - не боротися з ним наперекір тренду та фундаменту - можуть бути запорукою довготривалої кар"єри вдалого інвестора але не ваше "сьогодні і зараз" : треба бути завжди сфокусованим та відслідковувати сигнали - дивитися вперед, а не на свій рахунок )) є досить влучна приказка : хто не втрачав на форексі (міжбанку, депо) хоча б півмільйона ($), той нічого про нього не знає на щастя (не на жаль)) я дуже багато знаю про те, про що по-вашому "теоретизую" з деякою самоіронією сприймаю особисто на свій рахунок почесне звання "експерда" )) приймаю на себе почесні зобов"язання витримати це високе звання !
Як глибоко, на Вашу думку, девальвує грн? І на який час?
-
aquadialog
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 41 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 25 січ, 2012 12:44
aquadialog Як глибоко, на Вашу думку, девальвує грн? І на який час?[/quote] не тому эксперту задаешь вопрос в Украине---три хлопця знають за курс... Президент Премьер Глава НБУ.... остальное то гадание на кофейной гуще 
-
самурай
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 25 січ, 2012 12:47
самурай написав:aquadialog Як глибоко, на Вашу думку, девальвує грн? І на який час?
не тому эксперту задаешь вопрос в Украине---три хлопця знають за курс... Президент Премьер Глава НБУ.... остальное то гадание на кофейной гуще  [/quote] Думаю, они тоже не знают, но могут догадываться 
-
aquadialog
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 41 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 25 січ, 2012 13:15
Евреи все знают. Т.к. они умные
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 25 січ, 2012 13:15
самурай написав:не тому эксперту задаешь вопрос в Украине---три хлопця знають за курс... Президент Премьер Глава НБУ.... остальное то гадание на кофейной гуще 
іх зання має короткій термін придатності ... хіба теперішній президент розуміється на цьому ? прем"єр трохи обізнаніший - як у приказці : знаніє приумножає його скорбі ) колишній голова нбу - сивовласий дурень, що проміняв шану на гроші - зізнався пізніше у вузькому колі, що реально з курсом вище 5,60 вони ... наклали у бобік ))
-
ЛОБ
-
-
- Подякував: 197 раз.
- Подякували: 1517 раз.
-
-
Профіль
-
-
|