Байки про банки і не тільки.... (2011 2012 2013)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 534535536537538 ... 2633>
Повідомлення Додано: Нед 29 січ, 2012 19:48

Re: Байки про банки і не тільки....

daphne написав:У меня шкурный интерес в девальвации.И не только у меня ,а у всех валютчиков, банкиров и спекулянтов.
А хомяки меня не интересюют
План такой.
Ждем девал, покупаем подешевевшую землю и начинаем строить дом для детей.Не нужную гривну несем на депозит под 35 % годовых

не раньше осени :)
а пока только в национальной валюте :mrgreen:
kievlyanka

Подякував: 675 раз.
Подякували: 824 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 29 січ, 2012 19:54

самурай

1. Дякую за інформацію...бо в Дніпрі був лише один раз і лише добу...великий город...і місцями цікавий.

2. По рублю -згоден. Він для шпекулятивного бізнесування -дуже цікавий інструмент.
Як і для середньострокового інвестування...правда, в цьому випрадку, чуток пізніше..коле євро таки "сяде на..."....а ВВП на престол знову взійде....а якщо вічний семіто-перський конфлікт таки набере нових обертів...то взагалі... :wink:
квестор

Подякував: 0 раз.
Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 29 січ, 2012 20:01

daphne написав:
  квестор написав:
  дядя Ваня написав:квестор Підкажіть Квесторе, Дельтаплан має перспективи залишитися у Ваших списках відносно стабільних банок ще з пів-року? Чи можна туди притулити на такий строк депозит на суму понад гарантовану ФГВФО ? Скупка Дельтою ОВДП це плюс чи мінус для депо клієнтів банку? (читав раніше Вашу думку з цього приводу, що це для банку легкий заробіток, але хочеться взнати чи вона не змінилася останнім часом). Дякую

1. Плановий горизонт перебування банок у "списку"-12 місяців. Якщо нічого раптом.. :wink:

2. Не знаю. Я ніколи НЕ знаю вдповіді на питання ...чи можна гроші нести в банку ?
Се кожен має вирішувати -САМ. Моя думка стосовно "надійності" банок вичерпно викла-
дена у пості "список квестора...або банківський ландшафт"...і порядковий номер там має значення...Для полегшення процесу вибору банки колись був надрукований епічний
опус під назвою "Посібник з вибору банку" ( здається 2 липня 2010 року)... :wink:

3. Що таке ФГВФО ?? Це установа котра видає гроші вкладникам лопнувших банок ?? Там мало грошей ...себто, вона може буте цікавою ТІЛЬКИ клієнтам "малих" і "середніх" ..а ДЕЛЬТА-вже в "найбільших" ... :wink:

4. Дельта НЕ скуповує ( активно) ОВДП !!! Журналісти не розрізняють кредитування під заставу ( де-факто) і скупку на свій баланс....ДИВЕРСИФІКАЦІЯ активів це однозначний "ПЛЮС" для стійкості банки та нервів і грошей її клієнтів....на відміну від переважної більшості форумчан ніколи НЕ вважав, НЕ вважаю і НЕ буду вважати концентрацію на споживчому кредитуванні ( котрою РАНІШЕ грішив ДЕЛЬТАплан) запорукою спокою вкладників...звиняйте...все "як не люди"...але у мене так частенько в житті бува.. :wink:

5. Враховуючи зростання капіталу , збереження інтересу Каргілу, а також , високу вправність екіпажу ...прогноз польоту ДЕЛЬТАплану по "списку" - ПОЗИТИВНИЙ... :wink:

Вот видите Квестор. А я ещё в 2009 году в банках диагноз на каждом углу орала,что мол Дельта классный банк . :)

Но сейчас Дельта может быть политическим инструментом ,как ПИБ в 2008 м.
А кредитование населения- имхо самый крутой вид.но не каждый банк туда пускают 8)

Вельмишановна daphne !
Я ніколи не дозволив собі засумніватися у Ваших здібностях.
Тільки дуже прошу , не треба "орать" , бо я не виношу спілкування на високих тонах.
Вашу думку- почув, точку зору - зрозумів...не з усім згоден, але не буду сперечатись.
:wink:
квестор

Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 29 січ, 2012 20:27

daphne написав:
  квестор написав:
  дядя Ваня написав:квестор Підкажіть Квесторе, Дельтаплан має перспективи залишитися у Ваших списках відносно стабільних банок ще з пів-року? Чи можна туди притулити на такий строк депозит на суму понад гарантовану ФГВФО ? Скупка Дельтою ОВДП це плюс чи мінус для депо клієнтів банку? (читав раніше Вашу думку з цього приводу, що це для банку легкий заробіток, але хочеться взнати чи вона не змінилася останнім часом). Дякую

1. Плановий горизонт перебування банок у "списку"-12 місяців. Якщо нічого раптом.. :wink:

2. Не знаю. Я ніколи НЕ знаю вдповіді на питання ...чи можна гроші нести в банку ?
Се кожен має вирішувати -САМ. Моя думка стосовно "надійності" банок вичерпно викла-
дена у пості "список квестора...або банківський ландшафт"...і порядковий номер там має значення...Для полегшення процесу вибору банки колись був надрукований епічний
опус під назвою "Посібник з вибору банку" ( здається 2 липня 2010 року)... :wink:

3. Що таке ФГВФО ?? Це установа котра видає гроші вкладникам лопнувших банок ?? Там мало грошей ...себто, вона може буте цікавою ТІЛЬКИ клієнтам "малих" і "середніх" ..а ДЕЛЬТА-вже в "найбільших" ... :wink:

4. Дельта НЕ скуповує ( активно) ОВДП !!! Журналісти не розрізняють кредитування під заставу ( де-факто) і скупку на свій баланс....ДИВЕРСИФІКАЦІЯ активів це однозначний "ПЛЮС" для стійкості банки та нервів і грошей її клієнтів....на відміну від переважної більшості форумчан ніколи НЕ вважав, НЕ вважаю і НЕ буду вважати концентрацію на споживчому кредитуванні ( котрою РАНІШЕ грішив ДЕЛЬТАплан) запорукою спокою вкладників...звиняйте...все "як не люди"...але у мене так частенько в житті бува.. :wink:

5. Враховуючи зростання капіталу , збереження інтересу Каргілу, а також , високу вправність екіпажу ...прогноз польоту ДЕЛЬТАплану по "списку" - ПОЗИТИВНИЙ... :wink:

Вот видите Квестор. А я ещё в 2009 году в банках диагноз на каждом углу орала,что мол Дельта классный банк . :)

Но сейчас Дельта может быть политическим инструментом ,как ПИБ в 2008 м.
А кредитование населения- имхо самый крутой вид.но не каждый банк туда пускают 8)

а вы орали топлесс (а ля Femen) или как лохиня - вся в одежде? Дайте плз ссылочку на видео в ютубе, как вы орали на каждом углу.
Investor_K

Подякували: 916 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 30 січ, 2012 00:25

о Дельте

Более 150 ни в один банк вкладывать нельзя - это уже и дети знают. В ноябре-декабре был отток из Дельты депо, сам 150 забирал, молился... и радовался. Банк сейчас пустоват, заигрывает с гос-ом (народом) и кредиты там плохие. Имеем от Николая -24,5%-чуточку, заберем до 1.04 и чуть позже, и это тоже многие сделают, закинут на столбы в др. места и в $, € попрячут... Банк еще опустеет. Я сам уже боюсь за столбик в $ до конца 2012. Уже готов забрать, но не пополнять. Идет отток клиентов! Как указывалось выше, есть банки выше -ниже рейтингом в списке. Не советую отрывать депо более 50т. гривен. А своих знакомых вывожу в другие пока порядочные банки. Клиент банка с его открытия.
dok

Заблокований
Подякував: 10 раз.
Подякували: 42 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 30 січ, 2012 01:53

А мне вот интересно знать...

Кто где какую инфу видел?
Я в отпуске... Сижу в эту пятницу на работе, доки подписываю, в 16-00 звонок с регионального управления - письмо с НБУ - работаем в воскресенье.
В итоге мой зам тужился за меня и за себя в субботу и воскресенье.
Пытался найти инфу, даже 5 канал не знает почему :)
Завтра надеюсь увижу письмо! Точнее "Доручення"
На сайте КМУ есть только новость, что мы подписали "воздушное пространство" с Эфиопией :)
На НБУ нет ничего, на минфин тоже.

Давно не отмечался тут у Вас! Всем привет! С прошедшими.
В свободное время, размышлял, по поводу валютной экибаны, как универсализировать - сие определение.
Я конечно однозначно понял, что имеет в виду Квестор.
Но мне хотелось придумать - такой "цветик семицветик" - оторвал листочек, и знаешь что делать с "грошми". Предлогаю свою "валютную экибану" на съедение.
Мне очень понравилась авоська фунтика, это она меня увлекла на разработку валютной экибаны. Простые расчеты показали, что действительно - доллар США, практически самая выгодная валюта для депозита - осталось только банк по надежнее выбрать :)
Acceptus

Подякував: 61 раз.
Подякували: 176 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 30 січ, 2012 02:37

Acceptus
Не это ли Вы искали?
http://maanimo.com/news/events/45422-na ... holodaniyu
AlexJ

Повідомлення Додано: Пон 30 січ, 2012 02:44

AlexJ
О! Да спасибо! Не те запросы делал - я никак не мог привязать работу СЭП к похолоданию :)
Acceptus

Подякував: 61 раз.
Подякували: 176 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 30 січ, 2012 02:58

ВКЛАДЧИК, БДИ!

Думаю, не лишне: кому - узнать, кому - освежить...

Особенности «гибких» депозитов
http://maanimo.com/news/events/45469-os ... -depozitov
AlexJ

Повідомлення Додано: Пон 30 січ, 2012 11:17

квестор написав:самурай

1. Дякую за інформацію...бо в Дніпрі був лише один раз і лише добу...великий город...і місцями цікавий.

2. По рублю -згоден. Він для шпекулятивного бізнесування -дуже цікавий інструмент.
Як і для середньострокового інвестування...правда, в цьому випрадку, чуток пізніше..коле євро таки "сяде на..."....а ВВП на престол знову взійде....а якщо вічний семіто-перський конфлікт таки набере нових обертів...то взагалі... :wink:

Глинки 18
продано помещение под Ресторан.....500 метров.....ориентировочная рыночная цена 2 т уё метр.......
после выборов в РФ ожидаю ослабления рубля....но есть нюансы --это цена на нефть......
самурай

#<1 ... 534535536537538 ... 2633>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє