|
Дельта 2012 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Пон 30 січ, 2012 14:59
Lucke написав:AlexJ 11:21 на "поточном" 0.00 - еще не разблокировали но - отправил 10 грн. со своего "поточного" на "поточный" супруги (2620) через указания счета и МФО, как внешний платеж -  деньги зашли мгновенно  и они доступны, я их сразу же перевел на "ЧГ" супруги... я такого еще не видел 
о то я був першопрохідцем!!! Поповнення в мене відбулось по реквізитах поточного рахунку (а не по реквізитах картки до цього рахунку)
-
andriyl
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 15 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 30 січ, 2012 15:00
WachtAmRhein написав: andriyl написав:Нічого не перепутав: поповнення на поточний рахунок по реквізитах рахунку відбулось миттєво (також здивувався). Гроші доступні на поточному, в подальшому перерахували на ЗГ через ІБ Можливо нюанс в тому що поповнював на поточний, а не на картковий. В той самий момент перекидав на картковий (по номеру рахунку) - гроші ще не поступили.
Если вы пополняли СВОЙ текущий со СВОЕЙ другой карты, то даже при выборе МФО и номер счёта в другом банке система предлагает выбрать номер карты Дельтабанка и операция не отличается от простого пополнения по номеру карты.
Ні не свій поточний рахунок, про поповнення свого я б не писав ТУТ 
-
andriyl
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 30 січ, 2012 15:00
ermak.kh написав:Подскажите, как будут гаситься несколько операций снятия с кредитки, суммой денег меньшей чем сумма всех операций по снятию, чтобы не попасть на овердрафт по какой-то из операций? Например, если снять 5 раз по 1000, а потом погасить 3 тысячи, то на две другие операции по снятию 1000 грн скорее всего насчитают штрафы за погашение не во время, вот и вопрос как нужно гасить пять снятий по тысяче, имея, например к концу месяца, 3000 грн, чтобы попасть в следующем месяце только на проценты по не погашенным снятиям и не попасть на овердрафт
В очередной раз убеждаюсь что дельтовской кредиткой лучше не пользоваться.
-
WachtAmRhein
-
-
- Подякував: 665 раз.
- Подякували: 1330 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 30 січ, 2012 15:03
WachtAmRhein
Кредитами, в принципе, лучше никогда не пользоваться...
-
idealstorm
-
-
- Подякував: 19 раз.
- Подякували: 192 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 30 січ, 2012 15:07
ALEX66 написав:Кто-нибудь знает какие ставки будут по Депозиту «Найкращий ON-LINE» после 31.01. ? И будет ли вообще такой депозит ?
Вообще-то, все акционные депозиты оканчиваются 31/01...завтра! АХТУНГ, куда деньги нести дальше??? Ставки по 16% ниже прилинтуса...
-
idealstorm
-
-
- Подякував: 19 раз.
- Подякували: 192 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 30 січ, 2012 15:08
AlexJ написав: andriyl написав:... Нічого не перепутав: поповнення на поточний рахунок по реквізитах рахунку відбулось миттєво (також здивувався). Гроші доступні на поточному, в подальшому перерахували на ЗГ через ІБ Можливо нюанс в тому що поповнював на поточний, а не на картковий. В той самий момент перекидав на картковий (по номеру рахунку) - гроші ще не поступили.
Осталось испробовать: 1) пополнение на текущий счет (не по реквизитам счета, а) по реквизитам его карты; доходять моментально див. пост вище 2) пополнение на карточный счет (не по номеру счета, а) по реквизитам его карты. Возможны очередные нюансы...
ще не пробував - картка Отримувача платежу в процесі доставки до відділення, але в ІБ відображається
-
andriyl
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 30 січ, 2012 15:10
idealstorm написав: ALEX66 написав:Кто-нибудь знает какие ставки будут по Депозиту «Найкращий ON-LINE» после 31.01. ? И будет ли вообще такой депозит ?
Вообще-то, все акционные депозиты оканчиваются 31/01...завтра! АХТУНГ, куда деньги нести дальше??? Ставки по 16% ниже прилинтуса...
Без реклами: сам шукав на вихідних ще є мінімум в двох нормальних під 20% (повинно бути і після 31.01. - акцію тільки ввели недавно). Якщо цікавить напишу в ПП
-
andriyl
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 30 січ, 2012 15:10
DIV написав:lerook Дивно, а чого ви не прийшли в 19.59?  Тоді б точно діти і сім'я працівниць, які змушені вас обслуговувати після закінчення робочого дня, не вечеряли, а снідали. 
Тут в тому-то й справа, що я не розраховував на щось серйозне в той день, просто питання виникло - от поцікавитися і знайшов) Я не наполягав! А от вони знайшли можливість, за що їм дяка велика! А от по суті питання - про непрацюючі темінали самообслуговування... 
-
lerook
-
-
- Подякував: 36 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
|