|
Приватбанк 2010-2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Вів 07 лют, 2012 19:38
PrivatBank написав: Mirax написав:Хто в курсі, можна поповнити свій віртуальний грн рахунок (один з трьох що в П24) в касі, яка комісія? Цікавить саме каса, сума не для БАСС-шайтанмашинки. Можна зробити платіж в П24 з цього вірт.рах. в інший банк, яка комісія? Дякую.
Шановний Mirax,поповнити свій віртуальний рахунок Ви можете за допомогою системи Приват24. При проведенні платежу з віртуального рахунку за допомогою системи Приват24 в інший український банк комісія буде складати 3 грн.З повагою, ПриватБанк
Анекдот "Преподаватель военной кафедры - студентам: - Если у вас вместо головы задница, заведите себе блокнот, а лучше два, как у меня."
-
NN
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 42 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 лют, 2012 20:01
PrivatBank написав: Mirax написав:Хто в курсі, можна поповнити свій віртуальний грн рахунок (один з трьох що в П24) в касі, яка комісія? Цікавить саме каса, сума не для БАСС-шайтанмашинки. Можна зробити платіж в П24 з цього вірт.рах. в інший банк, яка комісія? Дякую.
Шановний Mirax,поповнити свій віртуальний рахунок Ви можете за допомогою системи Приват24. При проведенні платежу з віртуального рахунку за допомогою системи Приват24 в інший український банк комісія буде складати 3 грн.З повагою, ПриватБанк
Як поповнити віртуальний рахунок в П24, готівку в DVD-дисковід запхати?
-
Mirax
-
-
- Подякував: 872 раз.
- Подякували: 876 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 лют, 2012 23:07
Mirax написав: PrivatBank написав: Mirax написав:Хто в курсі, можна поповнити свій віртуальний грн рахунок (один з трьох що в П24) в касі, яка комісія? Цікавить саме каса, сума не для БАСС-шайтанмашинки. Можна зробити платіж в П24 з цього вірт.рах. в інший банк, яка комісія? Дякую.
Як поповнити віртуальний рахунок в П24, готівку в DVD-дисковід запхати?
Тут уже несколько страниц назад эту тему разжевывали... сначала пополняете карточный счет (в БАСС терминале или в кассе), а с карточного счета в П24 перебрасываете деньги на виртуальный счет (Visa internet Classik, Gold, ...)...
-
Alex777
-
-
- Подякував: 30 раз.
- Подякували: 194 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 лют, 2012 23:20
Woland61 написав:ну тоді в когось логіка неправильна.. або в привата, або у вас... Віза персонифікована (кредитка) вимагає пін на касах... Моя Персонифицированная кредитка (кстати, ВИЗА) НЕ запрашивает ввода ПИН-кода при оплате товара в магазинах. Например, магазины Перекресток, Экомаркет, Спортмастер, автозаправки, аптеки и т.д. Причем, не зависимо от того, какого банка там стоят постерминалы (приват, пивденный, пумб, финики, эксим...). Я говорю это на основании СВОЕГО ЛИЧНОГО ОПЫТА.Возможно тут дело в настройках - гадать не буду, в этом я не силен. Миникредитка - запрашивает ПИН всегда. Кстати, обычно расплачиваюсь именно миникрдиткой...она бедненькая у меня уже затерта почти до дыр (почти 2 года - и каждый день и по несколько раз!)...но работает! 
-
Alex777
-
-
- Подякував: 30 раз.
- Подякували: 194 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 лют, 2012 23:32
Моя Персонифицированная кредитка (кстати, ВИЗА) НЕ запрашивает ввода ПИН-кода при оплате товара в магазинах. Например, магазины Перекресток, Экомаркет, Спортмастер, автозаправки, аптеки и т.д. Причем, не зависимо от того, какого банка там стоят постерминалы (приват, пивденный, пумб, финики, эксим...). Я говорю это на основании СВОЕГО ЛИЧНОГО ОПЫТА. Возможно тут дело в настройках - гадать не буду, в этом я не силен
Я говорю також на прикладі свого досвіду.. але кредитці моїй і місяця немає ) Відкрив як додаткову, для можливості платити в Портмоне і ще декількох сервісах.. тому наявність піна мене не парить.. а, навіть, навпаки радує
-
Woland61
-
-
- Подякував: 89 раз.
- Подякували: 11 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 лют, 2012 23:41
Woland61 У вас є на кредитці чіп?
-
BBC
-
-
- Подякував: 1105 раз.
- Подякували: 1199 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 08 лют, 2012 00:00
Alex777 написав:Тут уже несколько страниц назад эту тему разжевывали... сначала пополняете карточный счет (в БАСС терминале или в кассе), а с карточного счета в П24 перебрасываете деньги на виртуальный счет (Visa internet Classik, Gold, ...)...
В Приваті всі картки, наскільки мені відомо, або 0,5%-1% при поповненні, або 1% при знятті. Для значних сум це, м'яко кажучи, задофіга. Є якийсь спосіб поповнити вірт.рахунок з фіксованою комісією, незалежно від суми, в ідеалі - без комісії?
-
Mirax
-
-
- Подякував: 872 раз.
- Подякували: 876 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 08 лют, 2012 00:21
Mirax
сам намагаюся знайти відповідь на це запитання. в інеті знаходив підтвердження, що ще в січні можна було поповнити і через касу, і через термінал напряму без комісії. сам розраховував на цю можливість, але мій віртуальній рахунок ні термінал, ні касир не "бачить". в інеті пропонувалося замовити ще один віртуальній через п24. замовив - так само немає до нього доступу. представник тут і в чаті п24, і у відділеннях, і в касі пропонують поповнювати "фізичну" картку, а з неї вже в п24 поповнювати віртуальний. інструкція в самому п24 для поповнення віртуального рахунку пропонує надати касиру новер картки. але ж її не видно. то підтримка порадила передати касиру, щоб той зв'язався з по внутрішньому чату з тою ж таки підтримкою, і та навчить. інакше - багатоходова комбінація з комісіями на кожному кроці. та інструмент вам пролетарьский, примати-щіпачі.
у вас є п24? там є розділ тарифи. або скажіть, куди вам переводити (приват, Україна, світ) - я подивлюся.
Востаннє редагувалось булава в Сер 08 лют, 2012 00:28, всього редагувалось 2 разів.
-
булава
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 26 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 08 лют, 2012 00:24
Mirax написав: Alex777 написав:Тут уже несколько страниц назад эту тему разжевывали... сначала пополняете карточный счет (в БАСС терминале или в кассе), а с карточного счета в П24 перебрасываете деньги на виртуальный счет (Visa internet Classik, Gold, ...)...
В Приваті всі картки, наскільки мені відомо, або 0,5%-1% при поповненні, або 1% при знятті. Для значних сум це, м'яко кажучи, задофіга. Є якийсь спосіб поповнити вірт.рахунок з фіксованою комісією, незалежно від суми, в ідеалі - без комісії?
Вообще, да. Безналичный перевод денег - реквизиты можно получить в приват-24. Но я не знаю банков, в которых можно делать переводы в другой банк с фиксированной комиссией.
-
super_bizon
-
-
- Подякував: 67 раз.
- Подякували: 34 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 08 лют, 2012 06:17
super_bizon, такое есть в Дельте и в Альфе. Фиксированная комиссия = 0. И нефиксированная тоже.
-
Damba
-
-
- Подякував: 33 раз.
- Подякували: 35 раз.
-
-
Профіль
-
-
|