Тарифи на такі карти вже є, а от механізм їх надсилання ніде не описано.
|
|
![]() Re: Астра Банка мне вот кажется , что смысла нет в почтовых картах без нормального инет-банкинга Астры и механизма пополнения , без похода в другой банк.Я не беру в расчет продвинутого юзера , у которого есть инет-банкинг другого банка.
![]() 2 ГолованьДля открытия Profit необходимо открывать новый счет? Действующий ,с привязанными дримами, не пойдет? проценты идут на счет,не на карту?
![]() Van Golo
Проясните пожалуйста, 0% годовых с 29.02.2012 относится и к "старым" картам DS (еще не имеющим разделение на S, E ...)? Мнения по этому вопросу двух операторов колл-центра, опрошенных последовательно, оказались противоположными. ![]() Востаннє редагувалось Driver3636 в Вів 14 лют, 2012 03:28, всього редагувалось 1 раз.
![]() К сожалению, аналогии с другими банками не всегда работают. Поэтому я и просил Van Golo прояснить ситуацию именно в Астре, причем с конкретным типом карт DS.
![]() Driver3636
"Старые" до разделения карт обслуживаются как s-type. Дополнительный калассик к "страрой" карте был выпущен с указанием на нем типа "S". Относительно даты отмены 7% для действующих карт Van Golo уже отвечал
А для оформленных с 11.02.2012 карт действует уже 0%, так как, они выпускаются согласно действующего тарифа P.S. Чим подобається Астра це чіткістю формулювань у тарифах та акціях. Принаймні мені, все зрозуміло. Навіть розумію чому 7% відмінили, але хоча б на незнижувальний залишок нараховували % ![]() ![]() Плата за обслуговування + Незнижувальний залишок = Маразм. ІМХО.
Взагалі не зрозуміло, для чого цей НЗ приший кобилі хвіст. Включили би тих 15+ грн в річну плату, і не було би непоняток. Востаннє редагувалось Mirax в Суб 11 лют, 2012 17:20, всього редагувалось 1 раз.
![]() Чому ж? Незнижувальний залишок не дозволяє піти у овердрафт... Наприклад, покупка на 5000 грн, кеш-бек 50 грн, а на Moneybox перераховують 150 грн. Незнижувальний залишок лежить на Moneybox, овердрафт не виникає. При відсутності незнижувального залишку овердрафт, завдяки Moneybox? виникав би? P.S. Для мене, як для клієнта, зручнішою була б відсутність незнижувального залишка, тим паче, що 0 % на нього нараховуються. Але це, безумовно, невигідно банку. Який безкоштовно використовуватиме гроші на картрахунку (а незнижувальний залишок є гарантованим довгостроковим ресурсом) ![]()
НЗ 100 грн, як в манібокс піде 150 грн? 50 грн в овердрафт? А якщо покупка на 15 тис грн? Щось слабеньке обгрунтування доцільності НЗ. А банку якщо потрібен довгостроковий ресурс, для цього придумали депозити.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|