farmay Карта цiкава якщо тримати грошi та платити нею через термiнали/iнет/грошовi перекази через нетбанкiнг Вабу - тодi 12% рiчних. Поповнення карти в касах та безготiвкове - халявне, теж добре. А от знiмати грошi - в касi безкоштовно, в банкоматах комiс, навiть рiдних. Крiм того якщо було протягом мiсяця зняття з карти грошей - то в цьому мiсяцi лише 2% рiчних.
мне кажется, что доходнее ЗГ№1 в Дельте сейчас трудно что найти - 14 % годовых, 1 % кэш-бэк, снятие в кассах и банкоматах без комиссий (если не снимать целый чемодан). Оформил себе такое, т.к. ничего получше не смог найти
Vitalych написав:мне кажется, что доходнее ЗГ№1 в Дельте сейчас трудно что найти - 14 % годовых, 1 % кэш-бэк, снятие в кассах и банкоматах без комиссий (если не снимать целый чемодан). Оформил себе такое, т.к. ничего получше не смог найти
З Вами згоден, а після неї щось такеж достойне йде, просто не хочиться бути тільки в одному банку як вище писалося про Апокаліпсис
Vitalych написав:мне кажется, что доходнее ЗГ№1 в Дельте сейчас трудно что найти - 14 % годовых, 1 % кэш-бэк, снятие в кассах и банкоматах без комиссий (если не снимать целый чемодан). Оформил себе такое, т.к. ничего получше не смог найти
Это если много снятий налом, если безнал, то в Юнекс Банке и УкрГазБанке - 16 %