|
Приватбанк 2010-2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Чет 16 лют, 2012 00:05
і поповнювати його в касі і терміналі не можна.. перевірено
-
Woland61
-
-
- Подякував: 89 раз.
- Подякували: 11 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 лют, 2012 01:14
TDK написав: PrivatBank написав: TDK написав:Заправил автомобиль, рассчитался банковской картой и получил чек. На чеке написано: "Внимание! Подарок от Skype и Приватбанка. Ваучер Skype на 30 минут бесплатных звонков на городские и мобильные по всему миру! Ваучер: хххххххххх" Понятное дело, обрадовался. Тепло подумал о Приватбанке. Добрался до компьютера, ввел код ваучера, чтобы пополнить счет. И получил однозначный ответ: "Этот ваучер уже был использован" Приватбанк раздает всем один и тот же ваучер? 
Уважаемый TDK, данная акция являеться уже не действующей на текущий момент. Банк приносит Вам свои извинения. Пожалуйста уточните номер терминала по которому проводилась оплата. С уважением ПриватБанк.
Терминал S1K400IB. 8/02/12
Уважаемый TDK! Спасибо за обращение! Информация будет проверена и приняты соответствующие меры. С уважением, ПриватБанк.
-
PrivatBank
-
-
- Заблокований
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 433 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 лют, 2012 01:20
Woland61 написав: PrivatBank написав: dim.ua написав:В тарифах Приват24 Тариф на пользование Mobile Banking: Подключение к услуге - бесплатно. Абонплата - отсутствует. Тариф за sms-информирование - 3 грн/мес (кроме кредитных карт). т.е. мобайл банкинг кредитки, я правильно понимаю, шаровой?
Уважаемый dim.ua, по кредитным картам данная услуга предоставляеться бесплатно. С уважением ПриватБанк.
чому чат надає іншу інформацію?
Шановний Woland61! Банк приносить Вам свої вибачення за доставлені незручності. Для вирішення Вашого питання недостатньо даних. Уточніть, будь ласка, ID діалогів, у яких була надана невірна інформація. Інформація буде перевірена і вжито відповідні заходи. З повагою, ПриватБанк.
-
PrivatBank
-
-
- Заблокований
- Подякували: 433 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 лют, 2012 01:43
big539 написав:Неправда. На самом деле более 20 штук не получится перевести (проверено на собственном опыте, много раз). Максимальный платёж - 20000грн. И стоит он 3 гривны. Поэтому если вдруг захочется перевести 100000грн, то придётся платить 15грн (3грн*5раз). Отакэ.
На якому етапі обмеження? Я створював платіжку на 10 млрд, коміс написало 3 грн. Само собою, стільки не відправляв.  Просто платіжку викинув з корзини. І ще, ми про ті самі рахунки говоримо? Просто віртуальний і персоналізований віртуальний - не одне і те ж.
-
Mirax
-
-
- Подякував: 872 раз.
- Подякували: 876 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 лют, 2012 09:30
Шановний PrivatBank
На жаль я не роблю собі копії чат-звернень, де не задаю питання які надважливі питання. Можу навести приблизний діалог, а ви вже підтвердите чи спростуєте інформацію чату.
Я запитав оператора чи правда, що для кредитних карток тарифи по М-банкінгу нульову Оператор це підтвердив Я запитав, якщо я раніше відключив М-банкінг чи будуть вони безкоштовні для мене після активації Оператор Сказав, що тарифи безкоштовні якщо послуга активована банком... тобто, якщо мені зараз її активують, то я буду платити по 3 грн
ну і на додачу.. Попередній раз я відключав через чат.. і в Приват24 в мене світиться послуга активною і підключеною на мій номер
-
Woland61
-
-
- Подякував: 89 раз.
- Подякували: 11 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 лют, 2012 10:05
Скажите, а есть у "Привата" карты, на которые возможно зачисление ИЗВНЕ (гривна, валюта) и снятие БЕЗ комиссии? Т.е. что-то получше "Миттевой" с ее 1% за снятие.
Заранее спасибо за ответ.
-
Mozart
-
-
- Подякував: 479 раз.
- Подякували: 561 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 16 лют, 2012 10:07
2 Mirax форт байярд, @#$% (ц) так, я знаходив це рішення - відкритти вірт.рахунок через п24. але в моєму запиті до операціоніста не було слова "персоналізований". відкрили мастеркард, рахунок так само не видно в терміналі.
2 Woland61 перевірено на яких рахунках і коли?
-
булава
-
-
- Подякували: 26 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 лют, 2012 10:20
Woland61 написав:ну і на додачу.. Попередній раз я відключав через чат.. і в Приват24 в мене світиться послуга активною і підключеною на мій номер
У меня на третьи сутки после отключения(через СМС) стала неактивна.
-
Bravlin
-
-
- Подякував: 39 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 лют, 2012 11:09
Mozart написав:Скажите, а есть у "Привата" карты, на которые возможно зачисление ИЗВНЕ (гривна, валюта) и снятие БЕЗ комиссии? Т.е. что-то получше "Миттевой" с ее 1% за снятие. Заранее спасибо за ответ.
Нема, то фiча бегемота, щось м.б. платним обовязково:(
-
chipmunk
-
-
- Подякував: 572 раз.
- Подякували: 590 раз.
-
-
Профіль
-
-