Вы в своих постах генерируете такие фразы, о которых "расплывчато и без детализации" даже с натяжкой нельзя сказать

|
|
![]() концепция общественной безопастности порожняк не гонитконцепция общественной безопастности порожняк не гонит как всегда в принципе ![]() ![]() ![]()
![]() Re: Байки про банки і не тільки....Вклады в долларах теряют доходность, а в гривне – колеблются: обзор рынка депозитов на 6 марта 2012 года
![]() Поповнення через банкомат. Укргазбанк vs ФорумВирішив написати дві маленькі історії про одну й ту саму ситуацію (у різних банках).
Поповнював через банкомат картковий рахунок в Укргазбанку. Гроші апарат забрав, а ось поповнити забув. Телефонний дзвінок, потім похід в відділення, щоб написати заяву. Сказали, що з"ясують що і як і через 2 тижні, а може раніше зроблять поповнення картки на суму яку банкомат забрав. Пройшло більше місяця, десь разів 5 телефонував - повідомили, що нарешті можна отримати, але треба знову йти у відділення (!хоча в заяві вказано номер карткового рахунку на який треба зарахувати кошти). Рівно через місяць трапляється такаж сама ситація з банком Форум (наче притягує мене до цих випадковостей) , тільки но сума була на багато більше. Знову дзвінок, похід у відділення, щоб написати заяву. Через день увечері кошти в повному обсязі були на картці. Принаймі для себе я вже вирішив, who is who. П.С. я думав писати чи ні, але може це комусь допоможе у виборі банки. Не всі ж цінують тільки %, інколи час, відношення також мають значення.
![]() bossman
Подібна історія була в мене з Укрсоцом. І хоч, як я з'ясував, інкасація банкоматів робиться раз в два-три дні (це робить спеціольна служба банку), тобто максимум через 3 дні банк вже знайшов в банкоматі "зайві" гроші, "тімоньковці" повернули кошти на разунок строго через 30 днів (воно їм треба?). ![]() Re: Байки про банки і не тільки....Ну, з поверненням грошей мабуть усі банки затягують.
Дельта тягнула із зарахуванням грошей на картку за повернений у маркеті товар більше місяця. І зарахувала лише після особистого звернення зі сканами чеків повернення. ![]() Дамам ветки КвестораПусть первый подснежник Подарит Вам нежность! Весеннее солнце подарит тепло! А мартовский ветер подарит надежду, И счастье, и радость, и только добро! ![]()
|
|