|
Хрещатик Банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Сер 07 бер, 2012 23:17
Sophy Макаренко_Игорь написав:Лучше и дешевле всего будет отправить Гринвичем. 1% от суммы перевода с смс-уведомлением. Быстро и недорого.
А рассмотреть вариант с пополнением карты или счёта получателя в любом банке Ковеля из такого же банка в Киеве БЕСПЛАТНО не пробовали?
-
WachtAmRhein
-
-
- Подякував: 665 раз.
- Подякували: 1330 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 бер, 2012 23:56
WachtAmRhein Во первых это нужно узнавать чтобы было беспроцентное пополнение, во вторых это моя бабушка, сами понимаете что играть в эти игры ей уже поздновато, да и оформлять карту для единичного перевода вряд ли имеет смысл. Просто сейчас так сложилась ситуация, что я лично приехать и передать ей деньги не могу, а ситуация не терпит отлагательств. Поэтому мне проще заплатить 1% и не морочить ни себе ни людям голову. Но в любом случае спасибо, потому как вариант оригинальный. В другой ситуации буду иметь его на заметке. 
-
Sophy
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 08 бер, 2012 00:10
Sophy С наступающим праздником Вас!  Желаю, чтобы не было больше у Вас таких экстренных ситуаций а также всяческого благополучия. 
-
Макаренко_Игорь
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 08 бер, 2012 00:46
Макаренко_Игорь Спасибо. И Вам всех благ. 
-
Sophy
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 12 бер, 2012 16:39
Непогодився з "чудовою" пропозицією про зниження % з 23 до 20 і забрав свої кошти з цієї банки. Правда процедура тривала аж цілу годину. Це щоб друканути платіжку і отримати гроші в касі. Дуже вже нехотіли віддавати - переконували шо і так багато пропонують, потім почали прирівнювати мою незгоду до дострокового розірвання договору з перерахунком %, відмазками шо так каже головний офіс і їхні юристи, і по-іншому вони не знають як зробити... Хоча в телефонному режимі перед тим обіцяли що все буде зроблено по угоді. Певно угоду юристи цього банку читають через рядок.... Дійшло до того що я почав вимагати зустрічі з начальником відділення, писав заяву про незгоду з новими ставками і вимагав одного примірника з підписами про отримання, для подальшого позову в суд. Тільки після цього питання вдалося владнати (з допомогою того ж начальника відділення), певно нарешті зрозуміли шо я не пристану на "фантастичну" пропозицію... Отака історія... П.С. Відкриття депозиту в мене зайняло не більше півгодини. Це з оформленням угоди, всяких опитувальних папірців і т.д... Кому цікаво скажу шо гроші відніс в Рускій стандарт під 22%. Банк з небідним татом в Росії, займається роздрібним кредитування, тільки починає розширюватись по Україні, тому і дає високі %. Хоча мене і невлаштовує багато чого в цьому банку, але відсотки наразі не ріжуть... Для тролей-фанатиків спеціально пропишу що нікого не закликаю забирати свої бабки з Хрещатика (шоб потім не поливали брудом), кожен хай сам вирішує як йому вигідно зробити і як вважає за потрібне. Багато людей залишиться в цьому банку і це їх правильний вибір, а в мене особисто це було питанням принципу, тому і забрав...
-
Тарас Бульба
-
-
- Подякував: 27 раз.
- Подякували: 135 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 12 бер, 2012 16:56
Так там зараз максимум 21,5 на 3 місяці? З Хрещатиком постараюсь справ не мати і друзям пораджу.
Востаннє редагувалось tatop в Пон 12 бер, 2012 16:58, всього редагувалось 1 раз.
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 12 бер, 2012 16:58
Тарас Бульба написав:Непогодився з "чудовою" пропозицією про зниження % з 23 до 20 і забрав свої кошти з цієї банки. Правда процедура тривала аж цілу годину. Це щоб друканути платіжку і отримати гроші в касі. Дуже вже нехотіли віддавати - переконували шо і так багато пропонують, потім почали прирівнювати мою незгоду до дострокового розірвання договору з перерахунком %, відмазками шо так каже головний офіс і їхні юристи, і по-іншому вони не знають як зробити... Хоча в телефонному режимі перед тим обіцяли що все буде зроблено по угоді. Певно угоду юристи цього банку читають через рядок.... Дійшло до того що я почав вимагати зустрічі з начальником відділення, писав заяву про незгоду з новими ставками і вимагав одного примірника з підписами про отримання, для подальшого позову в суд. Тільки після цього питання вдалося владнати (з допомогою того ж начальника відділення), певно нарешті зрозуміли шо я не пристану на "фантастичну" пропозицію... Отака історія... П.С. Відкриття депозиту в мене зайняло не більше півгодини. Це з оформленням угоди, всяких опитувальних папірців і т.д... Кому цікаво скажу шо гроші відніс в Рускій стандарт під 22%. Банк з небідним татом в Росії, займається роздрібним кредитування, тільки починає розширюватись по Україні, тому і дає високі %. Хоча мене і невлаштовує багато чого в цьому банку, але відсотки наразі не ріжуть... Для тролей-фанатиків спеціально пропишу що нікого не закликаю забирати свої бабки з Хрещатика (шоб потім не поливали брудом), кожен хай сам вирішує як йому вигідно зробити і як вважає за потрібне. Багато людей залишиться в цьому банку і це їх правильний вибір, а в мене особисто це було питанням принципу, тому і забрав...
ясней ясного. пошел ну и ладно. чище будет.
-
ццуу
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 12 бер, 2012 17:07
ццуу написав: Тарас Бульба написав:Непогодився з "чудовою" пропозицією про зниження % з 23 до 20 і забрав свої кошти з цієї банки. Правда процедура тривала аж цілу годину. Це щоб друканути платіжку і отримати гроші в касі. Дуже вже нехотіли віддавати - переконували шо і так багато пропонують, потім почали прирівнювати мою незгоду до дострокового розірвання договору з перерахунком %, відмазками шо так каже головний офіс і їхні юристи, і по-іншому вони не знають як зробити... Хоча в телефонному режимі перед тим обіцяли що все буде зроблено по угоді. Певно угоду юристи цього банку читають через рядок.... Дійшло до того що я почав вимагати зустрічі з начальником відділення, писав заяву про незгоду з новими ставками і вимагав одного примірника з підписами про отримання, для подальшого позову в суд. Тільки після цього питання вдалося владнати (з допомогою того ж начальника відділення), певно нарешті зрозуміли шо я не пристану на "фантастичну" пропозицію... Отака історія... П.С. Відкриття депозиту в мене зайняло не більше півгодини. Це з оформленням угоди, всяких опитувальних папірців і т.д... Кому цікаво скажу шо гроші відніс в Рускій стандарт під 22%. Банк з небідним татом в Росії, займається роздрібним кредитування, тільки починає розширюватись по Україні, тому і дає високі %. Хоча мене і невлаштовує багато чого в цьому банку, але відсотки наразі не ріжуть... Для тролей-фанатиків спеціально пропишу що нікого не закликаю забирати свої бабки з Хрещатика (шоб потім не поливали брудом), кожен хай сам вирішує як йому вигідно зробити і як вважає за потрібне. Багато людей залишиться в цьому банку і це їх правильний вибір, а в мене особисто це було питанням принципу, тому і забрав...
ясней ясного. пошел ну и ладно. чище будет.
Трішки більше поваги до людей. Це Вам окупиться.
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 12 бер, 2012 18:21
Для кого-то дело принципа, а я решил себе не портить нервы из-за пятисот гривен. Кроме того изучил ставки на простобанке и убедился что снижение адекватное, а из-за полпроцента нечего дёргаться. К счастью с собственными амбициями мне всегда относительно легко договариваться, видимо инерция пока невелика. 
-
Витамин
-
-
- Подякували: 6 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 12 бер, 2012 18:30
tatop написав:Так там зараз максимум 21,5 на 3 місяці? З Хрещатиком постараюсь справ не мати і друзям пораджу.
Депозит "зручний" 21,5% + 0,5% по програмі лояльності. Сума від 150тис. гривень. На даний момент кращих умов немає ні в якому банку і кажуть що скоро ставки понизять...
-
Тарас Бульба
-
-
- Подякував: 27 раз.
- Подякували: 135 раз.
-
-
Профіль
-
-
|