Надра Банк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 540541542543544 ... 820>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Надра Банк - БАНКРОТ 2.3 5 1119
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
41%
455
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
25%
275
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
12%
137
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
12%
137
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
10%
115
Всього голосів : 1119
Повідомлення Додано: Чет 15 бер, 2012 20:24

Re: Надра

Забрав квитанцію про перерахування банком Надра податку з доходів фізичної особи (з мене) на користь податкової 402 грн.

Таким чином сальвадорські партизани сплатили податок на користь Гондурасу.... печалька
Monya3

Подякував: 28 раз.
Подякували: 36 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 15 бер, 2012 22:44

Понядіїмся, що 402 гривні податкова використає на допоміжні блага простих українських людей.
Odnopolchanin

Повідомлення Додано: Чет 15 бер, 2012 23:28

Odnopolchanin
Так так - роздасть бідним та нужденним.... :mrgreen:
Monya3

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 16 бер, 2012 00:06

Про податок

Шановний Моня, а якщо я в банку купив 1000 доларів і поклав на депозит то це вважається моїм прибутком з якого я маю сплатити податок 15%?
Тобто я повинен заповнити декларацію і заплатити 150 доларів в казну.
Як там це прописано в податковому кодексі?
tatop

Заблокований
Подякував: 1 раз.
Подякували: 410 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 16 бер, 2012 13:48

tatop
Так це прибуток. Але він не оподптковується. Точніше % який вам пропонує банк вже за мінусом 15%. В даному випадку банк виступає Вашим податковим агентом. Пропонуючи Вам скажімо 8% річних банк від 1000 долларів нараховує суму суму відсотків з урахуванням податку на ці 8%. Виходить таке. Банк нараховує Вам 92 долари відсотків. Стягує з них 15 % і видає через касу дивіденди 80 долларів, що складає обіцяні 8% згідно доовору.

Податковий кодекс.

170.4. Оподаткування процентів.

170.4.1. Податковим агентом платника податку під час нарахування (виплати) на його користь доходів, визначених у пункті 167.2 статті 167 цього Кодексу, є особа, яка здійснює таке нарахування (виплату).

Загальна сума податків, утриманих протягом звітного податкового місяця з таких нарахованих (виплачених) процентів платнику податку, сплачується (перераховується) таким податковим агентом до бюджету у строки, визначені цим Кодексом для місячного податкового періоду.

170.4.2. Податковий агент, який нараховує доходи у вигляді процентів, відображає у податковому розрахунку, подання якого передбачено підпунктом "б" пункту 176.2 статті 176 цього Кодексу, загальну суму таких нарахованих (сплачених) доходів та загальну суму утриманого з них податку. При цьому інформація щодо окремого банківського вкладного (депозитного) або поточного рахунку фізичної особи, суми нарахованих на нього процентів, а також відомостей щодо такої фізичної особи - вкладника не надається.

170.5. Оподаткування дивідендів.

170.5.1. Податковим агентом платника податку під час нарахування (виплати) на його користь дивідендів, крім випадків, зазначених у підпункті 165.1.18 пункту 165.1 статті 165 цього Кодексу, є емітент корпоративних прав або за його дорученням - інша особа, яка здійснює таке нарахування (виплату).

170.5.2. Будь-який резидент, який нараховує дивіденди, включаючи того, що сплачує податок на прибуток підприємств у спосіб, відмінний від загального (є суб'єктом спрощеної системи оподаткування), або звільнений від сплати такого податку з будь-яких підстав, є податковим агентом під час нарахування дивідендів.

170.5.3. Дивіденди, нараховані платнику податку емітентом корпоративних прав - резидентом, що є юридичною особою, оподатковуються за ставкою, визначеною у пункті 167.2 статті 167 цього Кодексу, крім дивідендів на користь фізичних осіб (у тому числі нерезидентів) за акціями або іншими корпоративними правами, які мають статус привілейованих або інший статус, що передбачає виплату фіксованого розміру дивідендів чи суми, яка є більшою за суму виплат, розраховану на будь-яку іншу акцію (корпоративне право), емітовану таким платником податку, які згідно із підпунктом 153.3.7 пункту 153.3 статті 153 цього Кодексу прирівнюються з метою оподаткування до виплати заробітної плати з відповідним оподаткуванням.
Monya3

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 16 бер, 2012 15:49

?

Шановний, Моня.
Дякую за відповідь.
Але, можливо Ви помиляєтесь.
І ось чому.
Читаємо статтю Податкового кодексу:

процент на поточний або депозитний (вкладний) банківський
рахунок;
Запитання: Чи оподатковуються проценти одержані по депозиту у цьому році
Відповідь Пекарчука: Ні. Доходи у вигляді процентів на поточний або депозитний (вкладний) банківський рахунок не оподатковуються до 1 січня 2015 року.
10000 доларів, чи вважається це моїм прибутком і чи підлягає ця сума оподаткуванню в 2011 році?
tatop

Заблокований
Подякував: 1 раз.
Подякували: 410 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 16 бер, 2012 16:00

tatop
Буде так як пишете Ви. з 2015.
А зараз банк нараховує так як написав я. Просто згідно закону ми не показуємо це в декларації. Я говорив з головним бухгалтером. Опеодатковують навіть інфляційні які нараховують на зарплату....

стосовно відсотків - я не дивився.... думаю що такі як пишете ви 5 а не 15.
В будь-якому випадку банк автоматично стає агентом і автоматично сплачує ці платежі. саме для цього вони при відкритті рахунків просять ідентифікаційний код.
В моєму пості я писав : Так це прибуток. Але він не оподптковується.

В моєму випадку оподатковувалася пеня. Процентна ставка = 15%.
Monya3

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 23 бер, 2012 00:34

Доброго времени суток!
Почитал сколько мого по теме, но своей ситуации не нашел. Суть в следующем:
Общественная организация открыла текущий счет в банке Надра еще до кризиса. Потом все известные события и по счету движения никакого, на счету уже несколько лет 0 грн.
И вот сейчас идем в отделение, где открывали счет, чтобы провести через счет деньги - а нам говорят, мол когда была временная администрация за обслуживание счета надо было платить 500 грн в месяц - поэтому за тот год мы должны им 6000!!! Может ли такое быть? На вопрос как это, почему, за что и почему без предупреждения, ответ изумительный: это было на сайте и изменения оплаты за обслуживание возможно по договору. Мы все в легком, нет, в тяжелом шоке :shock: ! Для нас это огромные деньги. Спрашивается: что делать? Можно ли это разрулить? Или нас просто изящно поимели в рамках национальной программы "Уничтожение народа"... А поскольку мы пока этот народ и есть, то должны по определению быть обмануты и обворованы?! Помогите советом!
Заранее спасибо!
SAVE SNAKES

Повідомлення Додано: П'ят 23 бер, 2012 00:37

SAVE SNAKES
Тут однозначно судится....
Monya3

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 23 бер, 2012 00:39

Monya3
Да на счет судиться это вроде бы понятно, но вот будет ли результат, если Надра решения судов не выполняет. Интересно, можно ли просто закрыть счет?
SAVE SNAKES

#<1 ... 540541542543544 ... 820>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє