Нерухомість у Львові

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1112131415 ... 285>
Повідомлення Додано: Пон 11 жов, 2010 13:22

Альтернатива квартирам в новобудовах є серія КС та Чешки..!

Звичайно в новбудах є і серйозні плюси, а також і не менш важливі мінуси...
Плюси:
1) Новий будинок (нова сантехніка, лічильники, домофон, стоянка біля будинку, ОСББ., іт.д )
2) Високі стелі.
3) Зручне планування
4) Мешканці будинку переважно,не бабусі і дідусі, як у хрущівках. Відповідно ваші діти будуть бігати у дворі зі своїми однолітками...
5) Можливість робити ремонт та обладнати квартиру "під себе"...

Мінуси:
1) Ціна(не дешева)
2) Важко знайти новобудову з місцем росташуванням, там де тобі подобається, бо новобудів у Львові мало!!!
3) Коли ти вселяєшся в новобудову перші 2-3 роки після здачі, всі сусіди починають робити ремонт і відповідно постійно "стуки - грюки" до 11 год. вечора...!
4) Серйозні капіталовкладення в ремонт(підлога, плитка на кухні та в ванній кімнатах, міжкімнатні двері) та обладнання(газва плита, сантехніка)
5) Затрати часу на ремонт(неможливість швидкого вселення чи переселення)

Тому, на мою думку альтернативою новобудам є серії КС(Капітальное Строїтельство)!!
Що це за квартири...? Це квартири також в досить пристойних будинках побудованих у кінеці 80х початок 90х роках, з не гіршим плануванням ніж в теперішніх новобудах, з оптимальною квадратурою.
Наприклад 1 кім. серія КС: 32-40кв.м. ;
2 кім. серія КС: 50-56 кв.м
3 кім. серія КС: 72-75 кв.м
фото таких квартир є на сайті:
www.kc.lviv.ua/buy_apartment_view.php?id=188
Доречі вибір новобудов там теж не поганий...!

Плоша кухні в таких квартирах переважно 8-10кв.м., обовязково є балкон або лоджія, просторі кімнати....
Якщо розгянути різницю в ціні, то 1 кв.м житла в зданій новобудові з 0-циклом, дорівнює 1 кв.м житла в будинку серії КС. При чому квартира в КСці вже буде за такі гроші в хорошому житловому стані, куди можна буде одразу вїхати і жити....
Тут, кожен сам для себе мусить визначити пріорітети...
kclviv

Повідомлення Додано: Пон 11 жов, 2010 13:42

budivelnik написав:
мінімізація застосування бетону та металевих конструкцій, шкідливих для здоров’я людей.

Розшифруйте мені чим бетон який складається з піску +щебню-цементу-води - є шкідливий для людини
А також поясніть як присутність наприклад арматури в будинку робить його шкідливим .

Шукаю зараз 1-к квартиру купити, розраховую до 30000 у.о

На мою думку шансів знайти нормальне житло за такі гроші у Вас практично 0 .
Але якщо знайдете , обовязково скиньте де і що знайшли , буде цікаво всім .

30000у.о це гроші звичайно великі, але порядну квартирку за такі гроші купити важко треба хоча б 35 000у.о., але подивись на сайті: kc.lviv.ua/buy_apartment.php там є гарна квртирка по вул. Керченській за 33 000у.о з ремонтом, там є доречі фото!!! Успіху в пошуці.... Надіюсь підійде
kclviv

Повідомлення Додано: Чет 03 бер, 2011 03:06

kclviv написав:
budivelnik написав:
мінімізація застосування бетону та металевих конструкцій, шкідливих для здоров’я людей.

Розшифруйте мені чим бетон який складається з піску +щебню-цементу-води - є шкідливий для людини
А також поясніть як присутність наприклад арматури в будинку робить його шкідливим .

Шукаю зараз 1-к квартиру купити, розраховую до 30000 у.о

На мою думку шансів знайти нормальне житло за такі гроші у Вас практично 0 .
Але якщо знайдете , обовязково скиньте де і що знайшли , буде цікаво всім .

30000у.о це гроші звичайно великі, але порядну квартирку за такі гроші купити важко треба хоча б 35 000у.о., але подивись на сайті: http://www.kc.lviv.ua/buy_apartment.php там є гарна квртирка по вул. Керченській за 33 000у.о з ремонтом, там є доречі фото!!! Успіху в пошуці.... Надіюсь підійде

Дякую! Але... відповідаю насамперед budivelnik"у
Дійсно за 30000 нічого пристойного не знайшов і вирішив брати 1-к квартиру 51м2 в новобудові за 43000 через ФФБ, ціна зафіксована в грн. (аналізував ринок новобудов не досить довго, бо сам працюю в буд. компанії, але в себе брати не буду бо стоїть все заморожене, або роблять видимість роботи) жити є де, останній термін погашення оплати весною нуступного року, на той час маю надію решту суми, що бракує, буде скорочено вдвічі, на залишок візьму кредит, то вже буде не так страшно )))
Leopolis

Подякував: 5 раз.
Подякували: 3 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 бер, 2011 11:18

Мене теж цікавлять будови. Тому цікавлюся у якого забудовника купували? Також буду вдячний якщо в приват напишете про кого саме йдеться у Вашій фразі про заморожене будівництво. Я персонально не працюю у жодній із буд компаній, але перед тим як зробити інвестицію вивчаю ринок. Дякую
stasiv

Повідомлення Додано: Чет 03 бер, 2011 16:27

stasiv написав:Мене теж цікавлять будови. Тому цікавлюся у якого забудовника купували? Також буду вдячний якщо в приват напишете про кого саме йдеться у Вашій фразі про заморожене будівництво. Я персонально не працюю у жодній із буд компаній, але перед тим як зробити інвестицію вивчаю ринок. Дякую

Щоб не було схоже на рекламу, написав все в приват.
Leopolis

Подякував: 5 раз.
Подякували: 3 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 лис, 2011 16:45

Львов roomrent.com.ua Аренда квартир

Квартиры во Львове посуточно за оптимальными ценами
Lora47

Повідомлення Додано: Чет 16 лют, 2012 17:50

stasiv Власне, теж зараз цікавлюся новобудовами,дуже прошу поділитися своїм досвідом, і на якому забудовнику зупинилися чи вибрали взагалі?
Halinka_P

Повідомлення Додано: Вів 28 лют, 2012 12:12

Halinka_P написав:stasiv Власне, теж зараз цікавлюся новобудовами,дуже прошу поділитися своїм досвідом, і на якому забудовнику зупинилися чи вибрали взагалі?

І я цікавлюсб новобудовами

Зокрема зараз на ринку львова явно і відкрито можна довіритись наскільки я розумію тільки Еко-дому.
Ріел компанія з потужною реламною підтримкою зараз куча обєктів на сайті .
Будімекс почали на лінкольна 6 обєкт - робота ведеться.
і ще хто?
Кому довіритись ????
Веем будсервіс незнаю чи варто мають 2-а проблемних будинки
зараз будують 3-й (в який я власне і хотів вкластись але...але.... стоп факторів виявляється більше )
McRival

Повідомлення Додано: Суб 03 бер, 2012 13:09

McRival
Зараз мешкаю у будинку що будував Будімекс. Дам відповідь у двох аспектах
1. Звукоізоляція відсутня, крізь стіни та стелю чути все: падаючі предмети, тупотіння, крики.
2. Забудовник добре полоскотав нерви своїм інвесторам: адже роботи було припинено. Ті кому поталанило вкласти гроші у будівництво другої черги піддалися паніці і погоджувалися переуступити право набуття житлової площі по ціні нижчій від 800 у.о. Проте згодом Будімекс таки закінчив будівельні роботи і на даний момент ЖК зданий в експлуатацію.
stasiv

Повідомлення Додано: Суб 17 бер, 2012 14:24

Re: Нерухомість у Львові

А хто що чув про земельку і ціни на неї в Рясній Руській ?????
Може хтось з форумчан має досвід будівництва там ????
маю бажання там купити клаптик під забудову!!!!!
McRival

#<1 ... 1112131415 ... 285>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Gastarbaiter і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє