ЗАО "Городская Страховая Компания", Одесса
ОЦЕНИТЕ обслуживание в этой СК (или ее филиале) и ОБОСНУЙТЕ свою оценку
|
|
Міська Страхова КомпаніяЗАО "Городская Страховая Компания", Одесса
ОЦЕНИТЕ обслуживание в этой СК (или ее филиале) и ОБОСНУЙТЕ свою оценку
Re: Міська Страхова КомпаніяНі в якому разі не зв'язуйтеся з цією компанією, вже три місяці не виплачують по страховому випадку.
Офіційна виплата відшкодування за пошкоджене авто повинна була бути 20 листопада 2010р. Всі документи заніс особисто. Перетягнули обіцянками на грудень, потім на січень, тепер обіцяють виплату в лютому. Дзвонив і в Києві і в Одесу. В грудні написав "Претензію" вх.113 від 10.12.2010 - не відреагували ніяк. На моє попередження що буду звертатись до Моторного бюро, Держфінпослуг та "Захисту прав споживачів" реагують просто - звертайтесь куди хочете. Тобто компанія ненадійна, з виплатами тягне скільки сама хоче.
Hameleon
2 - ПОГАНО. Некомпетентно. тягне з виплатою. не реагує на звертання
kms
Аналогічно, теж дуже схожа ситуація, уже написала скарги і в моторне і в держфінпослуг, жду відповіді
ситуация со страховойЗдравствуйте, KMS!
У меня с этими "страховщиками" складывается аналогичная ситуация. Прошу Вас, подскажите, как с ними бороться. С уважением, Юрий. Буду признателен, если найдете время позвонить: 063 237 32 83 или связаться по и-мэйлу: yuripodem@gmail.com Заранее признателен!
Таже ситуация, - с ноября нет компенсации убытков на ремонтС ноября нет компенсации убытков на ремонт
В ноябре произошол таран в мою машину с разворота слева, фордом фокус,- Дело №2161/10 от 23.11.2010г.. Виновник застрахован в "Міській СК", прошел положенный по закону месяц для выплаты компенсации - никаких результатов нет, на звонки перенаправляют стрелки, либо издевательски заявляют что "...,выплата будет в апреле, за просрочку выплатим пеню согласно двойной ставке НБУ", .. (копейки по сравнению с простоем и ржавением неремонтированного авто,.. инфляция,..).Может мне ответить кто нибудь из организаторов и продвигателей такого безобразия - какого ... я должен покупать "автогражданку" в этом году за 650грн./год ?! Чтобы терпеть такие издевательства над собой!?(страховой полис №ВЕ/0552914 виновного Лебедя Олега Григориевича) Востаннє редагувалось Accel в Вів 15 лют, 2011 09:00, всього редагувалось 1 раз.
Сьогодні отримала відповідь на скаргу в Держфінпослуг, про те , що направляється в "міськ.стр." перевірка, але по тому як мені хамлять менеджери в страховій, думаю там все схвачено. Виплату нам переносили 5 разів.
УраАААААААА!!!! Нам нарешті перевели на рахунок кошти. Сьогодні дізналися, що перевели ще 31 січня. Всетаки скарга в мотрне та дерфінпослуг, та постійні дзвінки менеджерам дали результат.
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||