Идеи: портфель (архив за январь, февраль, март 2012)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Фондовий ринок
  #<1 ... 881882883884885 ... 1022>
Повідомлення Додано: Пон 19 бер, 2012 18:15

Mukolka написав:Монах и СЕЕН тоже, но вцелом рынок унылый ... не отскакивает зараза, завял

Да вообще, в центре другой расклад, он доходит до сопротивления, топчется с недельку, а потом пробивает, 8 пробили. :mrgreen: Теперь постоим на 7.80 и так дальше вниз по ступенькам.

А Мотор стоит уже месяц на 2400 в среднем, похоже кто-то формирует позицию влонг. :wink:
Монах

Повідомлення Додано: Пон 19 бер, 2012 18:18

Монах написав:...А Мотор стоит уже месяц на 2400 в среднем, похоже кто-то формирует позицию влонг. :wink:

Ну, в четверг собрание акционеров. Так что это не набор позы может быть, а так, просто не особо хотят пока сбрасывать, надеясь на более-менее ощутимые дивы.
minemax

Подякував: 701 раз.
Подякували: 675 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 бер, 2012 18:26

ММ за горло взяли +- 3 грн за день кошмар
Mukolka

Подякував: 93 раз.
Подякували: 250 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 бер, 2012 18:48

Mukolka написав:ММ за горло взяли +- 3 грн за день кошмар

Если по индексу, то, вообще-то за день - минус 19 грн., а было и минус 28. По индексу - волатильность за день была еще больше.
Если брать период после 10-40, да - утвердился мертвый боковик. :evil:
Jamo

Повідомлення Додано: Пон 19 бер, 2012 18:53

shadow-25 написав:
Станом на 15 березня 2012 для забезпечення виконання договорів щодо цінних паперів, укладених на Українській біржі, в депозитарії ВДЦП попередньо зарезервовані грошові кошти на суму 87,543 млн гривень

-4,124 млн :cry:

:shock: А это уже не смешно. Такими темпами с УБ бегут, как с тонущего корабля.
Скоро кроме 10 физиков верящих в чудо и FX (ну у него горизонт 3 года) на бирже ни кого не останется. :cry:
Монах

Повідомлення Додано: Пон 19 бер, 2012 19:11

Re: Идеи: портфель

По моему мнению, притока денег з закордону при Янукоидах не будет, равно как и не будет роста на Уб. А когда закончится эта хунта знает тільки підпільник Кіндрат, який у горах зарив автомат. Тому вельмишановне панство, виходьте в кеш, купуйте нерухомість у Львові за теперішніми цінами , не забудьте вивчити українську... і тоді у Вас при певному розкладі через деякий час буде нерухоме майно в столиці молодої перспективної європейської держави, яке вже буде коштувати по європейські. Це суто моє бачення до чого все котиться, нікого ні до чого не закликаю, СБУ не турбуватися.
bulldog-zp

Подякував: 50 раз.
Подякували: 44 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 бер, 2012 20:08

Монах написав:
  shadow-25 написав:
Станом на 15 березня 2012 для забезпечення виконання договорів щодо цінних паперів, укладених на Українській біржі, в депозитарії ВДЦП попередньо зарезервовані грошові кошти на суму 87,543 млн гривень

-4,124 млн :cry:

Скоро кроме 10 физиков верящих в чудо и FX (ну у него горизонт 3 года) на бирже ни кого не останется. :cry:

Я согласен - давай "убей" бумаги, а то я уже заколыхался ждать уровней для "заготовки", меня текущие не устраивают...
FX

Подякував: 11 раз.
Подякували: 166 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 бер, 2012 20:19

bulldog-zp написав:По моему мнению, притока денег з закордону при Янукоидах не будет, равно как и не будет роста на Уб. А когда закончится эта хунта знает тільки підпільник Кіндрат, який у горах зарив автомат. Тому вельмишановне панство, виходьте в кеш, купуйте нерухомість у Львові за теперішніми цінами , не забудьте вивчити українську... і тоді у Вас при певному розкладі через деякий час буде нерухоме майно в столиці молодої перспективної європейської держави, яке вже буде коштувати по європейські. Це суто моє бачення до чого все котиться, нікого ні до чого не закликаю, СБУ не турбуватися.

Знаєте - був період, коли на значну кількість ключових посад в фінансово потужніх державних підприємств та організацій прийшло багато молодих та перспективних керівників з вашого регіону (з полонини так сказати :mrgreen: ). Так вони окрім того, що почали грабувати з особливою енергійністю ще й мали цікаву особливість - надмірну жадібність та зверхнє відношення до оточуючих. Та й взагалі вели з відвертою наглістю - типа поїздки в командировки за кордон з крюком на пару днів на гірськолижні курорти, тощо...
Тому будте впевнені, що довіри до "ваших" приблизно стільки ж як і до "не ваших". Особисто моя думка - а не пішли б ви всі... скопом так би мовить... До речі якщо вибирати менше з двох зол, то старі зубри з ПР мені більше імпонують чим молоді засранці з БЮТУ!

П.С. раніше голосував весь час за юльку, тепер взагалі не збираюсь.
FX

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 бер, 2012 20:24

FX написав:
  Монах написав:

Я согласен - давай "убей" бумаги, а то я уже заколыхался ждать уровней для "заготовки", меня текущие не устраивают...

Да как же я могу убить бумаги, я же не кукл. :mrgreen: В Украине преддефолтное состояние, так что, думаю, Вам не долго осталось ждать для "заготовки". Ну я вообще думал, что вы уже давно в лонгах. :wink:
Монах

Повідомлення Додано: Пон 19 бер, 2012 21:01

Монах написав:
  FX написав:
  Монах написав:

Да как же я могу убить бумаги, я же не кукл. :mrgreen: В Украине преддефолтное состояние, так что, думаю, Вам не долго осталось ждать для "заготовки". Ну я вообще думал, что вы уже давно в лонгах. :wink:

Давно - просто еще хочу... уже... :mrgreen:
FX

Профіль

#<1 ... 881882883884885 ... 1022>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей