|
Дельта 2012 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Сер 04 кві, 2012 11:30
90314275 написав: дядя Ваня написав:Питання до керівництва Дельти (можливо я не перший вже його задаю): чому поряд з іншими депозитами не викладені умови "Конвертаційного". Колись на моє прохання Дельта скидала мені на "мило" такі умови, але чому б їх не викласти в звичайному вигляді і режимі, щоб кожен міг продивитися їх на сайті без заморочок? Дайте будь-ласка відповідь на це питання!!!
Цілком підтримую.Це якось схоже на таємний депозит,офіційної інфи на сайті немає,і чи неможе бути наприклад при девальвації умови конвертаційного ще гірші як зараз,наприклад 2% річних у доларах на 6 місяців.Представники банку дайте відповідь,я думаю ця відповідь буде цікавою багатьом читачам гілки.
Якщо використовувати цю конвертацію для захисту від девальвації, то яка різниця, скільки там процентів 4% чи 2% чи пів процента річних дають по тому піврічному конвертаційному депозиту. Тих пара процентів на тлі девальвації в 50%-100% просто тьфу-і-розтерти. Інша справа, що в момент девальвації маржу розтягнуть, курс продажі валюти піднімуть, покупки залишуть майже без змін. І отоварять вас баксами по повній програмі, як в 2009-му по 9+ грн. А потім приспустять курс процентів на 10-15 і років на 5 стабільність. І ловіть блох з долями процента по конвертаційному. Моя тактика - боїтеся девальвації, конвертуйте зазделегідь, поки є можливість, не дотягуйте до ловлі падаючих ножів. ІМХО.
-
Mirax
-
-
- Подякував: 872 раз.
- Подякували: 876 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 04 кві, 2012 11:57
дядя Ваня написав:Питання до керівництва Дельти (можливо я не перший вже його задаю): чому поряд з іншими депозитами не викладені умови "Конвертаційного". Колись на моє прохання Дельта скидала мені на "мило" такі умови, але чому б їх не викласти в звичайному вигляді і режимі, щоб кожен міг продивитися їх на сайті без заморочок? Дайте будь-ласка відповідь на це питання!!!
Хе-хе. Такий депозитний продукт як "Конвертаційний" стидно на сайті викладати. Клієнти засміють... А так голосно пропіарили шо можемо перевести в валюту і все - народ не вникає, всі заспокоєні і задоволені. І думають дурненькі шо в них вклад, наприклад як в Приваті "Мультивалютний", де можна переводити в любий день по курсу банку і % в валюті у них стабільно закріплені в доларах і євро(7,5 і 8,5). А насправді все не так. Повірте якщо зараз пропонують 3,4% і на 6 міс. при конвертації, то у випадку девалу і при нашесті люду, ці відсотки можуть перетворитися 0 і ще на більший термін... Тому краще бути готовим до осені, перейти в валюту, відкрити депо шоб перед новим роком закінчувались, а там по ситуації. І збережеться можливість новорічні смачні депо відкрити...
-
Тарас Бульба
-
-
- Подякував: 27 раз.
- Подякували: 135 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 04 кві, 2012 12:07
Тарас Бульба написав: дядя Ваня написав:Питання до керівництва Дельти (можливо я не перший вже його задаю): чому поряд з іншими депозитами не викладені умови "Конвертаційного". Колись на моє прохання Дельта скидала мені на "мило" такі умови, але чому б їх не викласти в звичайному вигляді і режимі, щоб кожен міг продивитися їх на сайті без заморочок? Дайте будь-ласка відповідь на це питання!!!
Хе-хе. Такий депозитний продукт як "Конвертаційний" стидно на сайті викладати. Клієнти засміють... А так голосно пропіарили шо можемо перевести в валюту і все - народ не вникає, всі заспокоєні і задоволені. І думають дурненькі шо в них вклад, наприклад як в Приваті "Мультивалютний", де можна переводити в любий день по курсу банку і % в валюті у них стабільно закріплені в доларах і євро(7,5 і 8,5). А насправді все не так. Повірте якщо зараз пропонують 3,4% і на 6 міс. при конвертації, то у випадку девалу і при нашесті люду, ці відсотки можуть перетворитися 0 і ще на більший термін... Тому краще бути готовим до осені, перейти в валюту, відкрити депо шоб перед новим роком закінчувались, а там по ситуації. І збережеться можливість новорічні смачні депо відкрити...
это хорошо, что клиенты банка начали анализировать продукты банка, замечать уловки в депозитных ставках спасибо большое 
-
kievlyanka
-
-
- Подякував: 675 раз.
- Подякували: 824 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 04 кві, 2012 12:17
velvet написав:AntonK Однако при открытии депозита на меньшую сумму, таких проблем не было... Виды депозитов абсолютно одинаковые. Первый депозит размещался 02.04. и я его как видел 02.04,вчера его тоже видел и вижу по сей день, второй размещался 03.04.вот с ним как раз и проблема: сразу был виден, ночью я его уже не наблюдал и сейчас не вижу. Если бы было так как Вы написали, то и первый депозит у меня пропадал бы на время...
Если бы не ленились и следили за темой - вопросов бы не было. Каждую неделю один-два человека задаются здесь подобным вопросом. Да, открытый онлайн депо день виден, на следующий может пропасть, но спустя день-два отображается в списке нормально. Депо (онлайн) до сих пор не пропадали. Есть особенности в начислении % - первый-последний день, выходные и т.д. Тоже описывалось неоднократно.
-
Небритый
-
-
- Подякував: 237 раз.
- Подякували: 40 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 04 кві, 2012 12:26
оу, наконец-то добавили 2 десятка буковок для сортировки по дате. оценка "хор" ) во что обошлась модернизация иб? ))
-
булава
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 26 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 04 кві, 2012 13:09
Добрый день, Александр! подскажите, какой критерий должен являться определяющим при выборе банка для физ.лица и юр.лица - депозиты физлиц, депозиты юрлиц, капитал, кредитный портфель, финансовый результат или активы? спасибо Александр Охрименко 04.04.2012 10:43 Есть целая методика, как оценивать надежность банка. Но беда в том, что эта методика позволяет только частично узнать о банке. Можно посмотреть на динамику депозитов и кредитов. Если динамика ритмична, то это в целом считается хорошо. Если перекосы, то это настораживает. Полезно посчитать динамику депозитов. Если имеет место отток депозитов или темп их рост медленнее, чем в среднем по группе аналогичных банков, то это тоже негатив.П.С. ждем баланса за 1 квартал 2012 года 
-
kievlyanka
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 04 кві, 2012 13:49
Наконец-то сделали возможность позвонить в коллцентр по скайпу
-
nik20100
-
-
- Подякував: 37 раз.
- Подякували: 53 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 04 кві, 2012 14:04
nik20100 написав:Наконец-то сделали возможность позвонить в коллцентр по скайпу
а толку, что меняется от этого? что по телефону, что по почте будете одинаково как в рельсу, если информации не будет знать оператор 
-
kievlyanka
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 04 кві, 2012 14:07