Телефон для справок: (061) 720-42-16
Есть вопросы - звоните
|
|
![]() ИДЕЯ. может не все знают.Про акціонерні товариства
Стаття 68. Обов'язковий викуп акціонерним товариством акцій на вимогу акціонерів 1. Кожний акціонер - власник простих акцій товариства має право вимагати здійснення обов'язкового викупу акціонерним товариством належних йому голосуючих акцій, якщо він зареєструвався для участі у загальних зборах та голосував проти прийняття загальними зборами рішення про: 1) злиття, приєднання, поділ, перетворення, виділ, зміну типу товариства; { Пункт 1 частини першої статті 68 в редакції Закону N 2994-VI від 03.02.2011 } 2) вчинення товариством значного правочину; 3) зміну розміру статутного капіталу. 3. Акціонерне товариство у випадках, передбачених частинами першою та другою цієї статті, зобов'язане викупити належні акціонерові акції. 4. Перелік акціонерів, які мають право вимагати здійснення обов'язкового викупу належних їм акцій відповідно до частини першої та другої цієї статті, складається на підставі переліку акціонерів, які зареєструвалися для участі в загальних зборах, на яких було прийнято рішення, що стало підставою для вимоги обов'язкового викупу акцій. Подробнее: Идея понятна. Реализация? У кого-то уже получилось? Поделюсь в личке своими наработками.
![]() osa ПАТ "_____________________"
87643, м.____________, вул.______________________________ Салова Сергія Петровича Адреса: _________________________________________ ЗАЯВА Я, Салов Сергій Петрович, зареєстрований за адресою: , паспорт , ідентифікаційний номер ____________, власник 564564 штук простих іменних акцій Публічного акціонерного товариства "_____________________________" (далі – Пакет Акцій), код ЄДРПОУ: 00865449, в зв’язку з тим, що на Загальних зборах акціонерів ПАТ "_____________________", що відбулися «00» березня 2012 року о 14.00 у приміщенні конференц-зали за адресою: 64321, місто Київ, вул. , б.8, я проголосував проти 5 пункту порядку денного «Про попереднє схвалення значних правочинів, що можуть вчинятися Товариством» пропоную здійснити обов’язковий викуп у мене вищеозначеного Пакету Акцій за ціною 10000000,00 гривень за одну акцію. Ціна обчислена методом аналогів. Моя пропозиція обумовлена Законом України «Про акціонерні товариства» Стаття 68. Обов'язковий викуп акціонерним товариством акцій на вимогу акціонерів. Реквізити для перерахування коштів за Пакет Акцій: Назва одержувача: рпрпвапкавыпав Код одержувача: 4654564565454 МФО банку одержувача: 300744 Назва банку одержувача: ПАТ «УніКредит Банк» у м. Києві Рахунок одержувача: 65675465456435 Призначення платежу: Оплата за акції «__» _________ 20___ р. _________________________ Вот такое письмо (ценное+заказное) будет отправлено завтра мной.
![]() Акционеры - физические лица, получают дивиденды в период их выплаты любым удобным способом: - через кассу Общества, после предварительного обращения в отдел ценных бумаг для уточнения реквизитов; - почтовым переводом, после предоставления соответствующего заявления в главную бухгалтерию; - путем перечисления на банковский счет, после предоставления соответствующего заявления в главную бухгалтерию; Так что это получается, нужно писать бамажку и заносить в бухгалтерию? Я думал сделают срез ВДЦБ >> хранитель, запишут реквизиты (специально Аструму давал их пару дней назад), и вышлют потом по ним, без всяких там дополнительных просьб, заявлений, пожеланий, и т.д. ![]() osa
а договор купли/продажи о выкупе как же? или без договора эмитент может уже выкупать?
![]()
По-моему, Сан мне говорил, что выкуп должен идти через брокера.. это раз Да и договор нужен.. это два Но самое главное - нужно приехать на сборы и проголосовать против правочынив, иначе выкупать никто не будет.. Кстати, 11.04 еду у радной данбас на зборы хыртыра, будем посмотреть как оно с выкупом на самом деле ![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератор: Модератор
|
|