Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 857858859860861 ... 1209>
Повідомлення Додано: Сер 11 кві, 2012 19:00

budivelnik написав:Ага
Тільки чомусь:
індекс доміка збільшили в 1,2 рази за місяць 1457 і 1700

Тату де море ? :lol:
obval

Повідомлення Додано: Сер 11 кві, 2012 19:14

zahar_ написав:
  hella6 написав:_Mykola_
Я платила за один месяц. Плюс 50% риелтору все.
Ни в одной квартире не просили больше, чем за один месяц. Риелторы говорят, это сейчас норма, у людей денег нет.

Как Вы думаете, это к чему?

Это Вам на встречу может пошли.

Насколько я знаю арендодатель при старте аренды берёт месячную оплату за месяц проживания и так называемый залоговый депозит (обычно он равен полному месячному платежу). После завершения сотрудничества залоговый депозит возращается арендатору.

Это самая нормальная схема.
А вот оплата сначала наперёд в 2 месяца, а последний не платишь-опасна.
За последний месяц можно нехило всё разрушить. :mrgreen:
sesk

Повідомлення Додано: Сер 11 кві, 2012 20:58

budivelnik написав:
  Oven написав:
  budivelnik написав:Ага
Тільки чомусь:
обєм введенного збільшився в 1,5 рази (1 млн в 2010 і 1,5 млн в2012)
кількість угод збільшилась в 1,3 рази ( 18000-2010 і 23400-2012)
індекс доміка збільшили в 1,2 рази за місяць 1457 і 1700
До чого б це ?
Всюди напевно рили малюють і в мінюсті і на доміку і квартири купують і квартири будують.

Не позорьтесь...
По "данным" АН количество сделок на КРЖН за 2011 год превысила докризисный уровень. Тот кто ссылается на такую статистику себя не уважает.

1 Ви забули , що статистику кількості угод приводив Захар на підставі данних мінюсту, тому до АН ця статистика не має жодного відношення
2 Так само до АН не має ніякого відношення статистика введення житла в експлуатацію - це мінрегіонбуд +БТІ
3 До АН має відношення Домік , який Ви поважали останні два роки , але й він змінив свою поведінку .
Висновок
Єдино правильними для Вас , як я розумію є повідомлення обвала, сеска. захара,турбіни і звичайно Ваші.
Те що Ви не в стані зрозуміти мої - так це Ваше горе , а не моє, а те що Ви вважаєте повідомлення неадекватів( а-ля завтра по 250-500 , в той час коли і по 800 близько не видно) важливішим і точнішим від повідомлень державних структур - так тут Вам ніхто не лікар.

Домик может показывать, что угодно, сей час он показывает рост, так как полоумные киевляне решили нажиться на Евро - это их проблемы, индекс уже начал снижаться, к августу рухнет, что тоже мало, что значит, на Троещение есть новострои по $870.
АН дают свою статистику - которая расходится со статисткой Минюста, а Минюст даёт какую-то белиберду свалив в кучу все сделки и не разносит их по категориям.
Самое главное - если продажи 2011 года превысили докризисный уровень - где фанфары? Где салюты и шампанское? Где сообщения всех СМИ о окончании кризиса на РН Киева? Где радостные лица риэлторов потирающих руки? Ответ очевиден - намутили такого, что теперь не знают как это объяснить....
Oven

Повідомлення Додано: Сер 11 кві, 2012 21:05

RON написав:убийца эфира
Перефразируя ставшую хрестоматийной фразу Будивельныка под ваш постинг "Как было 8 750 так за 18 месяцев до 9 000 снизилось, на лицо падение за полтора года"

Государственная служба статистики Украины сообщила, что цены на строительно-монтажные работы за 2 месяца 2012 года по сравнению с аналогичным периодом минувшего года выросли на 17,9%. :shock:

Если сравнивать цены на продукты питания в марте текущего года с ценами в марте прошлого года, рост цен составил 5,5%. Больше всего прибавили в цене хлеб и хлебопродукты (+16,8%), подсолнечное масло (+17,3%), а также алкогольные напитки и табачные изделия (+18,2%). Также значительно подорожали хлеб (+12,4%), макаронные изделия (+12,7%) и масло (+11,3%). Овощи и фрукты прибавили в цене 8,6% и 6,6%.

Продолжать? Я думаю вы правы, на лицо падение за полтора года... :D

вы столько лет прикидывались умным.... :mrgreen:
Унуноктий

Подякував: 374 раз.
Подякували: 581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 кві, 2012 21:45

Oven написав:
  budivelnik написав:
  Oven написав:Не позорьтесь...
По "данным" АН количество сделок на КРЖН за 2011 год превысила докризисный уровень. Тот кто ссылается на такую статистику себя не уважает.

1 Ви забули , що статистику кількості угод приводив Захар на підставі данних мінюсту, тому до АН ця статистика не має жодного відношення
2 Так само до АН не має ніякого відношення статистика введення житла в експлуатацію - це мінрегіонбуд +БТІ
3 До АН має відношення Домік , який Ви поважали останні два роки , але й він змінив свою поведінку .
Висновок
Єдино правильними для Вас , як я розумію є повідомлення обвала, сеска. захара,турбіни і звичайно Ваші.
Те що Ви не в стані зрозуміти мої - так це Ваше горе , а не моє, а те що Ви вважаєте повідомлення неадекватів( а-ля завтра по 250-500 , в той час коли і по 800 близько не видно) важливішим і точнішим від повідомлень державних структур - так тут Вам ніхто не лікар.

Домик может показывать, что угодно, сей час он показывает рост, так как полоумные киевляне решили нажиться на Евро - это их проблемы, индекс уже начал снижаться, к августу рухнет, что тоже мало, что значит, на Троещение есть новострои по $870.
АН дают свою статистику - которая расходится со статисткой Минюста, а Минюст даёт какую-то белиберду свалив в кучу все сделки и не разносит их по категориям.
Самое главное - если продажи 2011 года превысили докризисный уровень - где фанфары? Где салюты и шампанское? Где сообщения всех СМИ о окончании кризиса на РН Киева? Где радостные лица риэлторов потирающих руки? Ответ очевиден - намутили такого, что теперь не знают как это объяснить....

1 Видно Ви новачок в бізнесі і не маєте уявлення про те що збільшення кількості угод може йти рука об руку з зменшенням прибутку. А коли прибуток близький до нуля ( або й ще гірше мінусовий ) - то ні про які фанфари не йдеться.
2 З іншого боку на лице явне покращення на РН , якщо в 2009 ринок був швидше мертвий ніж живий , то сьогодні ринок швидше живий ніж мертвий.
3 Мінюст і в 2007 і в 2008 і в 2009-2011 - дає одну і ту ж статистику - кількість угод засвідчених нотаріусами . То чому коли з 2007 -25000 угод , кількість угод в 2009 становила - 18 000 - то Ви цій статистиці вірите , а така сама зміна , з протилежним вектором 2009(18000) - 2011(25000) - то ні ?
4 Тепер щодо звязку іпотеки і кількості угод .
Ви забули одну маленьку , але дуже важливу деталь.
Ціна в доларах опустилась в 1,5 рази , тому якщо в 2008 , для того щоб маючи однокімнатну потрібно було докласти 30 000 доларів до 2-кімнатної , то на сьогодні ця сума зменшилась в 1,5-2 рази і становить 15 000 доплати . Я думаю Ви розумієте , що власників 15000 доларів з однокімнатною квартирою . в Києві більше ніж власників 30000 і однокімнатною квартирою - яким потрібна двох-кімнатна.

Так що все просто і логічно , було б бажання це зрозуміти.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 11 кві, 2012 21:55

budivelnik написав:1 Видно Ви новачок в бізнесі і не маєте уявлення про те що збільшення кількості угод може йти рука об руку з зменшенням прибутку. А коли прибуток близький до нуля ( або й ще гірше мінусовий ) - то ні про які фанфари не йдеться.

Вы что перегрелись - у кого это на вторичке при:"збільшення кількості угод може йти рука об руку з зменшенням прибутку. А коли прибуток близький до нуля ( або й ще гірше мінусовий ) - то ні про які фанфари не йдеться."?

Вам снова - "Іноді краще жувати, ніж говорити"?
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 кві, 2012 22:02

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

http://news.bigmir.net/video/551938-V-K ... yj-skandal

Кидалово на трутенко
turbina

Повідомлення Додано: Сер 11 кві, 2012 22:05

zahar_ написав:
  budivelnik написав:1 Видно Ви новачок в бізнесі і не маєте уявлення про те що збільшення кількості угод може йти рука об руку з зменшенням прибутку. А коли прибуток близький до нуля ( або й ще гірше мінусовий ) - то ні про які фанфари не йдеться.

Вы что перегрелись - у кого это на вторичке при:"збільшення кількості угод може йти рука об руку з зменшенням прибутку. А коли прибуток близький до нуля ( або й ще гірше мінусовий ) - то ні про які фанфари не йдеться."?

1 Я ринок нерухомості розглядаю як єдине ціле
2 Гроші які сповільнюють чи розганяють РН генеруються тільки на первинному ринку ( новобудови ) , адже тільки тут йде перерозподіл грошових потоків з одних галузей на будівництво
3 Продажі на вторинному ринку не змінюють ні кількості грошей на ньому ні кількості житла ( а внутрішній переросподіл гроші/метри всередині ринку ніяким чином ні на що не можуть вплинути )

Висновок
Деколи дійсно краще жувати , ніж писати про те що не маєш жодного уявлення.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 11 кві, 2012 22:22

budivelnik написав:
  zahar_ написав:

1 Я ринок нерухомості розглядаю як єдине ціле
2 Гроші які сповільнюють чи розганяють РН генеруються тільки на первинному ринку ( новобудови ) , адже тільки тут йде перерозподіл грошових потоків з одних галузей на будівництво
3 Продажі на вторинному ринку не змінюють ні кількості грошей на ньому ні кількості житла ( а внутрішній переросподіл гроші/метри всередині ринку ніяким чином ні на що не можуть вплинути )

Висновок
Деколи дійсно краще жувати , ніж писати про те що не маєш жодного уявлення.

"Когда Вы говорите Иван Васильевич - такое впечатления что Вы бредите" "С"

Я про то что Вы написали билибирду в ответе на вопрос - кто конкретно на ВТОРИЧНОМ РЫНКЕ несёт убытки несёт убытки при увеличении количества сделок.

Ваше "Я ринок нерухомості розглядаю як єдине ціле" и дальнейшие прыг-прыг-прыг не убедительны.
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 кві, 2012 22:22

США спишут долги Fannie Mae и Freddie Mac

Власти США готовы простить долги Fannie Mae и Freddie Mac, что позволит компаниям сохранить 1,7 млрд долларов.
Глава Федерального агентства по жилищному финансированию Эдвард ДеМарко заявил, что эта помощь должна покрыть убытки компаний от прощения заемщиков, "ушедших под воду". Так называют тех, для кого выплата по долгам станет дороже цены приобретения.
С другой стороны, ДеМарко отметил одну проблему. Эта программа может вдохновить граждан объявлять дефолт по своим ипотекам и это подбросит цены. Кроме того, регулятор не справится с бурным ростом невыплат.
ДеМарко признается: это не есть новая госинициатива, которая "спасет рынок". Согласно плану, помощь будет оказана 1 млн американцев. Это лишь малая часть "подводников" - всего их 11 млн.
Напомним, во время кризиса Fannie Mae и Freddie Mac получили от американского правительства свыше 150 млрд долларов. Две эти компании были обвинены в излишнем накоплении долгов. При этом сейчас доля ипотечных кредитов, выданных этими компаниями, выросла до 60% всего американского рынка.

http://news.finance.ua/ru/~/1/0/all/2012/04/11/275890
Kolop

Подякував: 144 раз.
Подякували: 18 раз.

Профіль

#<1 ... 857858859860861 ... 1209>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей