|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Сер 11 кві, 2012 22:32
zahar_ написав:"Когда Вы говорите Иван Васильевич - такое впечатления что Вы бредите" "С" Я про то что Вы написали билибирду в ответе на вопрос - кто конкретно на ВТОРИЧНОМ РЫНКЕ несёт убытки несёт убытки при увеличении количества сделок. Ваше "Я ринок нерухомості розглядаю як єдине ціле" и дальнейшие прыг-прыг-прыг не убедительны.
Хочеться потеоретизувати а-вааще ? Хочеться без приг-приг ? Будь-ласка. Простий приклад , хто і де втрачає при падінні ціни на товар ( будь-який ) , але в нашому випадку нерухомість на вторинному ринку. 2008 рік - Аутлендер ХL - 32 000 доларів , або 10 м2 на вторинному ринку 2012 рік-Аутлендер ХL - 32 000 доларів , або 16 м2 на вторинному ринку То як відбудеться втрата власника житла на вторинному ринку навіть при збільшенні кількості угод ? Збільшиться - а отже "Когда Вы говорите Иван Васильевич - такое впечатления что Вы бредите" "С" - як я розумію Захар писав про себе - самокритика це похвально . ПС А от у випадку описаною мною , коли виручені кошти від продажі вторинки повинні були піти на купівлю вторинки - не відбулось нічого для тих хто не приймає участь в цій угоді. ППС Так хто белєбердить а хто пише ?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 11 кві, 2012 23:02
Oven написав: RON написав:sesk"У Києві з доходів, отриманих від здачі в оренду нерухомого майна, громадяни в 2011 році перерахували до бюджету 187,3 мільйона гривень податків. Цей показник на 74,6% перевищив підсумки попереднього року,  що свідчить про поступовий вихід цього бізнесу з тіні", - повідомила глава столичної податкової Ірина Носачова. .
Либо арендная плата выше станет. Тогда цены на месте. Либо арендовать невыгодно станет, и все ламанутся мести бетон. Непонятно. 
"мести бетон" - отказать. Арендодатели, будут возмещать недополученную прибыль за счет арендаторов - потянут ли новые налоги приезжие?
Это новость не понашей теме.Они ж не уточняют от какой недвиги уплачен налог-жилой или нежилой? я столкнулся с несколькими случаями, когда люди, работавшие на едином налоге и получавшие до 500 000 в год официально, а сверх того-неофициально, решили , что не хотят быть предпринимателями. Снимаются с регистрации как предприниматель, сдают коммерческую недвигу как физлицо. При этом арендатор выступает как налоговый агент и платит налог за арендодателя. Вот отсюда и повышение налоговых поступлений от аренды недвигиА вы думали сознательность граждан цвеличилась или налоговики отлавливают арендодателей? Не-е-е, у них есть более прибыльные схемы
-
Serg-ik
-
1
-
- Подякував: 241 раз.
- Подякували: 1574 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 11 кві, 2012 23:15
budivelnik написав: zahar_ написав:"Когда Вы говорите Иван Васильевич - такое впечатления что Вы бредите" "С" Я про то что Вы написали билибирду в ответе на вопрос - кто конкретно на ВТОРИЧНОМ РЫНКЕ несёт убытки несёт убытки при увеличении количества сделок. Ваше "Я ринок нерухомості розглядаю як єдине ціле" и дальнейшие прыг-прыг-прыг не убедительны.
Хочеться потеоретизувати а-вааще ? Хочеться без приг-приг ? Будь-ласка. Простий приклад , хто і де втрачає при падінні ціни на товар ( будь-який ) , але в нашому випадку нерухомість на вторинному ринку. 2008 рік - Аутлендер ХL - 32 000 доларів , або 10 м2 на вторинному ринку 2012 рік-Аутлендер ХL - 32 000 доларів , або 16 м2 на вторинному ринку То як відбудеться втрата власника житла на вторинному ринку навіть при збільшенні кількості угод ? Збільшиться
Конгениально. У Вас для забалтывания своего очередного ляпа очередное "открытие британских учёных". пЫшЫте ЫСЧЁ.
-
zahar_
-
-
- Подякував: 157 раз.
- Подякували: 692 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 кві, 2012 23:17
budivelnik написав: Oven написав: budivelnik написав:1 Ви забули , що статистику кількості угод приводив Захар на підставі данних мінюсту, тому до АН ця статистика не має жодного відношення 2 Так само до АН не має ніякого відношення статистика введення житла в експлуатацію - це мінрегіонбуд +БТІ 3 До АН має відношення Домік , який Ви поважали останні два роки , але й він змінив свою поведінку . Висновок Єдино правильними для Вас , як я розумію є повідомлення обвала, сеска. захара,турбіни і звичайно Ваші. Те що Ви не в стані зрозуміти мої - так це Ваше горе , а не моє, а те що Ви вважаєте повідомлення неадекватів( а-ля завтра по 250-500 , в той час коли і по 800 близько не видно) важливішим і точнішим від повідомлень державних структур - так тут Вам ніхто не лікар.
Домик может показывать, что угодно, сей час он показывает рост, так как полоумные киевляне решили нажиться на Евро - это их проблемы, индекс уже начал снижаться, к августу рухнет, что тоже мало, что значит, на Троещение есть новострои по $870. АН дают свою статистику - которая расходится со статисткой Минюста, а Минюст даёт какую-то белиберду свалив в кучу все сделки и не разносит их по категориям. Самое главное - если продажи 2011 года превысили докризисный уровень - где фанфары? Где салюты и шампанское? Где сообщения всех СМИ о окончании кризиса на РН Киева? Где радостные лица риэлторов потирающих руки? Ответ очевиден - намутили такого, что теперь не знают как это объяснить....
1 Видно Ви новачок в бізнесі і не маєте уявлення про те що збільшення кількості угод може йти рука об руку з зменшенням прибутку. А коли прибуток близький до нуля ( або й ще гірше мінусовий ) - то ні про які фанфари не йдеться. 2 З іншого боку на лице явне покращення на РН , якщо в 2009 ринок був швидше мертвий ніж живий , то сьогодні ринок швидше живий ніж мертвий. 3 Мінюст і в 2007 і в 2008 і в 2009-2011 - дає одну і ту ж статистику - кількість угод засвідчених нотаріусами . То чому коли з 2007 -25000 угод , кількість угод в 2009 становила - 18 000 - то Ви цій статистиці вірите , а така сама зміна , з протилежним вектором 2009(18000) - 2011(25000) - то ні ? 4 Тепер щодо звязку іпотеки і кількості угод . Ви забули одну маленьку , але дуже важливу деталь. Ціна в доларах опустилась в 1,5 рази , тому якщо в 2008 , для того щоб маючи однокімнатну потрібно було докласти 30 000 доларів до 2-кімнатної , то на сьогодні ця сума зменшилась в 1,5-2 рази і становить 15 000 доплати . Я думаю Ви розумієте , що власників 15000 доларів з однокімнатною квартирою . в Києві більше ніж власників 30000 і однокімнатною квартирою - яким потрібна двох-кімнатна. Так що все просто і логічно , було б бажання це зрозуміти.
По статистике Минюста количество сделок в 2011 году превысило пиковые показатели 2007-2008 годов. Превысило показатели когда 80% квартир покупалось с помощью ипотеки, и минимум половина сделок носила спекулятивный характер. Цена в долларах опустилась более чем в два раза, те АН, что показывали в 2008 году $3200, сей час показывают 1500, те кто 4200 - 1900. Единичка в 2008 году стоила $100 000, двушка $150 000, сей час $50 000 и $75 000. Если бы все было так как вам хочется, то количество сделок купли продажи единичек равнялось бы купле-продаже двушек. Статистика АН говорит, что %70 сделок это единички. Минюст скрывает истинное положение дел, поэтому не дает разбивку сделок, а валит в одну кучу все сделки купли-продажи, по цене вообще дремучий лес - есть статистика хотелок - они пока выросли, ничего, через два месяца упадут. Количество сделок - полный абсурд. Как это вы про "спадщину" забыли?
-
Oven
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 11 кві, 2012 23:18
zahar_ написав: budivelnik написав: zahar_ написав:"Когда Вы говорите Иван Васильевич - такое впечатления что Вы бредите" "С" Я про то что Вы написали билибирду в ответе на вопрос - кто конкретно на ВТОРИЧНОМ РЫНКЕ несёт убытки несёт убытки при увеличении количества сделок. Ваше "Я ринок нерухомості розглядаю як єдине ціле" и дальнейшие прыг-прыг-прыг не убедительны.
Хочеться потеоретизувати а-вааще ? Хочеться без приг-приг ? Будь-ласка. Простий приклад , хто і де втрачає при падінні ціни на товар ( будь-який ) , але в нашому випадку нерухомість на вторинному ринку. 2008 рік - Аутлендер ХL - 32 000 доларів , або 10 м2 на вторинному ринку 2012 рік-Аутлендер ХL - 32 000 доларів , або 16 м2 на вторинному ринку То як відбудеться втрата власника житла на вторинному ринку навіть при збільшенні кількості угод ? Збільшиться
Конгениально. У Вас для забалтывания своего очередного ляпа очередное "открытие британских учёных". пЫшЫте ЫСЧЁ.
І Вам не хворати. ПС А що викликало приступ ейфорії ? Мій приклад - який бити нічим , чи відсутність знань щоб його зрозуміти ?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 11 кві, 2012 23:29
Oven написав:По статистике Минюста количество сделок в 2011 году превысило пиковые показатели 2007-2008 годов. Превысило показатели когда 80% квартир покупалось с помощью ипотеки, и минимум половина сделок носила спекулятивный характер. Цена в долларах опустилась более чем в два раза, те АН, что показывали в 2008 году $3200, сей час показывают 1500, те кто 4200 - 1900. Единичка в 2008 году стоила $100 000, двушка $150 000, сей час $50 000 и $75 000. Если бы все было так как вам хочется, то количество сделок купли продажи единичек равнялось бы купле-продаже двушек. Статистика АН говорит, что %70 сделок это единички. Минюст скрывает истинное положение дел, поэтому не дает разбивку сделок, а валит в одну кучу все сделки купли-продажи, по цене вообще дремучий лес - есть статистика хотелок - они пока выросли, ничего, через два месяца упадут. Количество сделок - полный абсурд. Как это вы про "спадщину" забыли?
1 Є реалії життя . а є наші пояснення цих реалій. Ви заявляєте - половина сделок носила спекулятивный характер.
Я заявляю , що таких угод було не більше 5 % - чия заявка вірніша ? І чим Ваша більш аргументованіша від моєї ? Так собі . дві голослівних заявки , двох форумчан під ніками. які за ці заявки не несуть жодної відповідальності. 2 Є поняття заощадження , що в 2008 що в 2012 - заощадження зберігались в основному в валюті .Так в 2008 почалась криза , яка тягнеться по сьогодні , але ті в кого були заощадження . зібрані роками явно не стали їх викидати направо й наліво , тому ці заощадження в людей залишились практично в незмінному вигляді. 3 В 2009 році були сильні предпосилки подальшого обвалу цін на житло , в 2010 їх ставало менше і вже в 2011 вони практично повністю зникли ( + прибутковість депо зрівнялась з прибутковістю по житлу ) , таким чином на ринок в 2011 змогли вийти ті в кого були 50К або 75К чистими , або ті в кого вже була якась квартирка і 15-20К для її покращення . Якщо в 2008 ті в кого були 50-75К повинні були для покупки отримувати іпотеку в розмірі 25-50К , то в 2011 цього робити їм було не потрібно , от Вам й додатковий пласт людей , який пояснює повернення кількості угод до рівня 2008 і при цьому не потребує іпотеки . ПС Звідки ці люди взяли такі кошти і чому вирішили саме зараз їх винести на ринок - нехай Вас не хвилює , особливо якщо врахувати що їх загальна кількість мізерна , всього 1-2% мешканців столиці ( або бажаючих ними стати)
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 11 кві, 2012 23:53
Ребят, а нах вам этот Киев, езжайте домой в Донбасс, понаехла толпа и хочет халявы, халява вся в регионах.
-
lestat
-
-
- Заблокований
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 216 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 кві, 2012 00:18
budivelnik написав:Ціна в доларах опустилась в 1,5 рази , тому якщо в 2008 , для того щоб маючи однокімнатну потрібно було докласти 30 000 доларів до 2-кімнатної , то на сьогодні ця сума зменшилась в 1,5-2 рази і становить 15 000 доплати . Я думаю Ви розумієте , що власників 15000 доларів з однокімнатною квартирою . в Києві більше ніж власників 30000 і однокімнатною квартирою - яким потрібна двох-кімнатна.
вот и меня радует глаз, что двухкомнатная догоняет по цене однокомнатную. Если раньше в сторону двух. даже не смотрел, то сейчас посматриваю. напрашивается вопрос почему не дешевеют однокомнатные?
-
dest
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 кві, 2012 00:22
dest написав: budivelnik написав:Ціна в доларах опустилась в 1,5 рази , тому якщо в 2008 , для того щоб маючи однокімнатну потрібно було докласти 30 000 доларів до 2-кімнатної , то на сьогодні ця сума зменшилась в 1,5-2 рази і становить 15 000 доплати . Я думаю Ви розумієте , що власників 15000 доларів з однокімнатною квартирою . в Києві більше ніж власників 30000 і однокімнатною квартирою - яким потрібна двох-кімнатна.
вот и меня радует глаз, что двухкомнатная догоняет по цене однокомнатную. Если раньше в сторону двух. даже не смотрел, то сейчас посматриваю. напрашивается вопрос почему не дешевеют однокомнатные?
это риторический вопрос?
-
Унуноктий
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 581 раз.
-
-
Профіль
-
-