Завтра відкоригую дату на фотоапараті
завтра прийшло...
чи "завтра" буде таким як і "вівторок"?....
|
|
![]()
завтра прийшло... чи "завтра" буде таким як і "вівторок"?....
![]() Рішення приймати не мені , але хотілось би ще раз звернути увагу на чому базуються звинувачення проти мене
Як бачите , тут і сніг сірий і дата 2069 - але чомусь не має фото від опонента яке б заперечували моє . + Є море вимог по іншим доказам ( це і фото всередині приміщень і фото лічильників і квитанції і так далі ) Як думаєте Я правильно зробив що знищив всі фото документів , чи потрібно було і далі вивертати спідню білизну перед людиною , яка прекрасно розуміючи свою неправоту - просто займалась оф-топом і образами?
![]() Ти можеш скільки завгодно писати постів ні про що, але істина дуже проста.
На підтвердження власних слів, за власною ініціативою, обіцяв у "вівторок", одразу після Різдва, викласти внутрішні фото квартир із ремонтом, а також квитанції, котрі б підтверджували оплату комунальних послуг. ти цього не зробив, а тому вигадане тобою ж, парі, ти й програв.
![]() Навіть не знаю чи варто, але все ж запитаю.
можна в цьому році від будівельника сподіватись обіцяних фото?
![]() напевно треба буде завтра в гості до будівельника з'їздити, подивитись, що він там набудував...
а то він свого слова навряд чи дотримається...
![]() З 23 вікон, тільки на 6 є штори.
біля будинку жодного автомобіля. не помітно ні будівельника, ні його працівників. і це в робочий день, напевно він на форумі в сусідній гілці. з цього всього можна зробити дуже простий висновок: будівельник вклався в бетон, котрий не може продати, і за допомогою цього форуму шукає потенційних "оленів".
![]()
видно и во Львове пришла весна, цвет дома не очень ![]() а где деревья? где зеленая зона? а лавочки? а фонари? чего за забором есть елки и ветки, а на территории нет?
![]() Дуже добре що в декого зудить зі мною посваритись і він здуру сам за мене виконує мою роботу.
Отже 1 Наявність 6 штор на вікнах - підтверджено . 2 Те що цих 6 штор знаходяться в 4 квартирах - підтверджено 3 Перила видно всюди 4 Видно , що за два місяці - помальована друга черга будинку 5 На фасаді будинку видно 3 сателітарних антени . Таким чином , мої слова про проживання в будинку 4-ох сімей - підтверджено . Весь бруд вилитий на мене василем - залишається на його совісті. Для Киянки Я продаю житло , я не зобовязаний навколо житла висаджувати сад, це з часом зроблять самі мешканці , в моїх обовязках ще довести до пуття дорогу до будинку , ліхтарі з тильної сторони не потрібні , внаслідок того що вони вийдуть на приватну територію ( озеро+сад ) , з фасаду ліхтарі на стовпах освітлення зявляться приблизно за 3 місяці ( повязано з тим що вуличне освітлення оплачується не мешканцями будинку а сільрадою . а там присутні деякі проблеми з коштами ) , технічна можливість вуличного освітлення - присутня.
![]()
спеціально для людей котрі страждають на близорукість: а це за словами будівельника частина будинку котра заселена вже у 2009 році ![]() тобто люди 3 роки ходять по балкону без перил. це в них розвага така, вночі ходити по балкону на 3-му поверсі. ![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератор: Ірина_ |
|