Понимания нет - читайте книжки

17 лет - детского сада наверно.
Или скажите мне банк, в котором платежи населения на СЕП отправляют больше 4 раз в день.
Или укажите истинные причины, почему квитанция 10 грн.
|
|
![]() Не позортесьПонимания нет - читайте книжки ![]() 17 лет - детского сада наверно. Или скажите мне банк, в котором платежи населения на СЕП отправляют больше 4 раз в день. Или укажите истинные причины, почему квитанция 10 грн. ![]() Acceptus
Вы наверное путаете квитанцию на прием платежей от населения и платеж в СЭП. ![]() При наличии корсчета банк отправляет платежи по мере поступления, так как, плата в СЭП идет за количество платежей, а не за количество сеансов( А-файлов). Ответьте на вопрос: на чем экономит банк?
![]() Платежи населения - не спорю. На чем экономит банк?
![]() БанкИ наші горемичнії...Універсал банка
Повертається на своє місце у верхню частину другої половини "списку".. ![]() Але повертається не сам, а з "прогнозом" списочного місця у майбутньому.. І сей прогноз для цієї банки- "НЕгативний"...трохи...мабуть.. ![]() ПС. Хтось може пам"ятає , що деяким банкам зрідка присвоювались, крім полиці, ще й "прогнози" їх майбуття...я думаю, що в наступному списку сю новелу будуть мати УСІ,..бо вони того варті... ![]() БМ банка Не можу уявити її перспективи без чіткої позиції "Смарт-холдингу" по його фінансовим активам...в цілому...і БееМу, зокрема... ![]() До речі, і заодно, Юнекс отримує прогноз - "НЕгативний"... ![]() Бо забавки у банки ( особливо "новенький"), потребують ГРОШЕЙ. ПС. Нагадую усім, що я НЕ очікую "лопання" будь-якої банкИ котра перебуває у "списку квестора" в середньостроковій( 3-4 роки) перспективі..АЛЕ НЕ ВИКЛЮЧАЮ ЗОВСІМ !!! І РИЗИК настання сієї сумної події ЗРОСТАЄ пропорційно порядкового нумеру "полиці"..звісно...на МОЮ...як завжди ДУЖЕ СУБ"ЄКТИВНУ і традиційно і категорично НЕоб"єктивну ДУМКУ.... ![]() ППС. Стосовно "пригальмовування" платежів, повернення депозиту взагалі і десять років поспіль раніше та/або ще й дрібними банкнотами,приріст депозитів, балансова збитковість/прибутковість, закриття відділень...... то ці та інші популярні в народі "прикмети" МНОЮ НЕ використовуються для оцінки рівня ПЛАТІЖОСПРОМОЖНОСТІ банкИ. Існує П"ЯТЬ критеріїв , нагадую ЇХ: 1. Профіль ризиків і анфас можливостей, вкупі з мотивацією, ВЛАСНИКА банки. ...бо будь-яка банкА - це ЛИШЕ майно її власника. 2. ВЛАСНА ліквідність( відрізняється від нормативної) ...бо будь-яка "грошова банкА" має тупо мати ГРОШІ. 3. РЕАЛЬНА капіталізація ( відрізняється від номінальної на обсяг НЕдорезервування). ...бо чим більше власники ризикують ВЛАСНИМИ грошима- тим спокійніше кредиторам , в тому числі, депозитним. 4. Операційна ефективність ( відрізняється від балансової прибутковості). ...бо банкИ -це бізнес, котрий має бути ефективним. 5. Банка має мені подобатись ...чимось або кимось. ...бо мені так хочеться, звиняйте. Найважливішими з сих пунктів є ПЕРШИЙ і ОСТАННІЙ..особливо, ОСТАННІЙ, бо мені так хочеться...звиняйте... ![]() Востаннє редагувалось квестор в Сер 25 кві, 2012 19:24, всього редагувалось 2 разів.
![]() Универсал еще НИ РАЗУ за последние полгода не провел мой платеж как ЧП день в день вне зависимости от того, в котором часу были отправлены деньги ![]() Но в меом городе его отделение расположено очень удобно и тарифы для ЧП удачно подобраны - я обналичиваю бесплатно Так что по большому счету альтернатив не так много ![]() Уважаемый Квестор, спасибо за ответ! ![]() Olga_HM
Если у Вас открыт счет ЧП и Ваши платежи со счета задерживают на день - это не нормально.
![]()
Аргументація майже як у Азарова...Про те саме й він казав.....Тільки хто може гарантувати зовнішні ризики?....Та й резерви тануть....Ризик девальвації високий.
![]() Olga_HM
По нормативке да - 3 дня. Но на практике - в нормальных условиях - это чп.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|