budivelnik написав: А тепер дивимось на графік мегакварталу http://fotohost.org/images/a1646a15-5kB.png І даємо собі відповідь , який з цих двох графіків більше відповідає сьогоднішнім реаліям А саме середня ціна доміка в _________1450 чи середня ціна мегакварталу в 1650
Пане "пiдрахуй" не подскажете ли что именно изображено на графике Мегаквартала: ЦЕНЫ ПРОДАЖ или хотелки продаванов всех мастей?
Графіки мегакварталу дуже функціанальні , тому можуть показувати як ціни продаванів , так і наприклад діапазон 10% найнижчих цін , з морем проміжних значень . Графік який привів я - це середня ціна пропозиції .
А от тепер Ваша черга , пояснити а що ж за графік привели Ви ?.
zahar_ написав:Так вот пане "пiдрахуй" Вам были приведён график измения ориетировочного уровня цен продаж на КРЖН
И то что Вы снова "втулили горбатого" ( в качестстве аргумента на падение ЦЕН ПРОДАЖ на КРЖН со второй половины 2009 по май 2012 с подсунули график рЫловских ХОТЕЛОК с Мегаквартала) говорит о том что Вы в очередной раз подтвердили на форуме свой статус "пiдрахуй" (манипулятора, подтасовщика, передёргивальщика).
Отже дулясто-калюжно-звіздоболистому пану нічого було привести що ж за графік він привів. Тому прийдеться мені Індекс доміка базується на .... ціні пропозиції , зглаженій різними математичними засобами для більш рівного вигляду і за словами розробників цього індексу жодного відношення до ціни не має , а показує тільки напрямки . А інші індекси доміка , які так само як і індекси мегаквартала будуються на підставі ціни пропозиції і не обробляються математично мають практично такий самий вигляд як і індекси мегакварталу . Гляньте самі.:
obval Вы, что забыли "гениальные" прогнозы? Под них до сих пор с бубном пляшут Франт, УЭ и прочие адепты. А прогноз напомню: до января 2010 (вроде так) $1800, а потом рост по 3% в месяц. На сегодня метр должен стоить $2500 - не меньше.
Oven написав:obval Вы, что забыли "гениальные" прогнозы? Под них до сих пор с бубном пляшут Франт, УЭ и прочие адепты. А прогноз напомню: до января 2010 (вроде так) $1800, а потом рост по 3% в месяц. На сегодня метр должен стоить $2500 - не меньше.
Да не то уже старый проект выражаясь словами Захара в "калабани давно" , хочется новых ...
Oven написав:obval Вы, что забыли "гениальные" прогнозы? Под них до сих пор с бубном пляшут Франт, УЭ и прочие адепты. А прогноз напомню: до января 2010 (вроде так) $1800, а потом рост по 3% в месяц. На сегодня метр должен стоить $2500 - не меньше.
1 Щоб мені потім не закидали неповагу , то сцикливо-паршиво-прищавим студентам я відповідати не маю наміру 2 По підпису 2010 року До березня дешевшати не буде , а далі ріст 1-3% в місяць , в середині 2010 , підпис був трасформований До березня дешевшати не буде , а далі ріст до 1850 А тепер глянемо на графік доміка 2010 року http://fotohost.org/images/a1bd932f-102kB.jpg
Коло яких цифр крутиться графік доміка ? То може мене хвалити треба , а собі голову посипати за прогноз падіння в 15% в рік ?
А те що попісти як дурники чекають попу в надії що вона їм допоможе - так це їх справа , а не моя.
budivelnik Да конгениально так он прогноз оказывается делал на маленький период времени ( 3-4месяца ) ... Шось боиться больше делать прогнозы бо постоянно не впопад , а как раз ОЧЕНЬ интересные два года 2012-2013 ...
Кон брутальная личность , одним словом строитель
Востаннє редагувалось obval в Нед 06 тра, 2012 19:54, всього редагувалось 1 раз.
obval написав:budivelnik Да конгениально так он прогноз оказывается делал на маленький период времени ... Шось боиться больше делать прогнозы бо постоянно не впопад , а как раз ОЧЕНЬ интересные два года 2012-2013 ...
Кон брутальная личность , одним словом строитель
1 Один з найнепримериміших моїх опонентів jde , взагалі розповідав що давати прогноз на термін більший від 3 місяці - не потрібна справа. Чого ж Ви його не затаврували ? 2 Найголовніший мій прогноз від якого я не відмовляюсь вже три роки і який на сьогодні є в силі: Найнижча ціна реальних угод була в березні 2009 року. 3 Мій особистий підприємницький досвід каже слідуюче: Під Львовом реальна ціна продажу в 2009 році була на 30% нижча від цін по яким я продаю сьогодні.