А то как там у чукчи : " Вижу дерево - пою дерево ... " <- Это не прогноз , а песня
ПС Вообще то интересно до 2015 - года чё будет , но боюсь спрашивать
А сам то який прогноз дав ? А то чукча співає хоч те що бачить реально , а обвалу з кавказьких гір все одно нічого не видно . Зроби так само як я вже робив раніше. 1 Відкрий нову гілку 2 Озвуч умови 3 Запропонуй оточуючим їх прийняти . А там подивимось чи зможеш отримати хоча б 5 осіб які згодяться прийняти твоє парі.
І так Які твої умови і що ти прогнозуєш ? Я прогнозую що в найближчий час ( рік )середня ціна по Києву суттєво не відірветься від мітки в 1800 доларів за м2
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 06 тра, 2012 20:11, всього редагувалось 1 раз.
Унуноктий написав:вопрос философский.... наличка это класно.... но и опасно.... да и просто много соблазнов.... вот представь заезжаешь ты на СТО на ремонт машины.... а за стеклом салон с новенькими моделями.... тебе делать нечего гуляешь смотришь машинки пока твою машину ремонтируют.... и вот смотришь ты машинки новые хорошие... а в кармане у тя карточка на котоой денег на такую машинку хватает ещё и остаётся....
И шо сразу в бетон лишнее ? А оно надо , шопоголик , абы куплятЫ ? А можЭ лучше в МММ или форекс , вот так некуда денег потратить ?
надоела борьба жадности со страхом.... хочется и % по депо высокие и спать спокойно... пока выбрал "спать спокойно".... посмотрим что в следующем году будет.... может продавать буду кто знает...
Нет страха потерять деньги....нужно просто основную часть хранить в банковской ячейке.Часть в гривне на оперативные расходы.Все.Спите спокойно. А вот проценты повышеные, игры на акциях и т.д....это уже жадность.ИМХО. А соблазны они всегда есть...не нужно на карточке много бабла с собой носить...и думать о целесообразности крупной покупки.
budivelnik написав:А сам то який прогноз дав ? А то чукча співає хоч те що бачить реально , а обвалу з кавказьких гір все одно нічого не видно . Зроби так само як я вже робив раніше. 1 Відкрий нову гілку 2 Озвуч умови 3 Запропонуй оточуючим їх прийняти . А там подивимось чи зможеш отримати хоча б 5 осіб які згодяться прийняти твоє парі.
І так Які твої умови і що ти прогнозуєш ?
Я пЫтаюся (спрашиваю) у того кто ветки целые создаёт !!! По типу ученик - учителя А учитель Аригинал , которых ещё не видели
budivelnik написав:А сам то який прогноз дав ? А то чукча співає хоч те що бачить реально , а обвалу з кавказьких гір все одно нічого не видно . Зроби так само як я вже робив раніше. 1 Відкрий нову гілку 2 Озвуч умови 3 Запропонуй оточуючим їх прийняти . А там подивимось чи зможеш отримати хоча б 5 осіб які згодяться прийняти твоє парі.
І так Які твої умови і що ти прогнозуєш ?
Я пЫтаюся (спрашиваю) у того кто ветки целые создаёт !!! По типу ученик - учителя А учитель Аригинал , которых ещё не видели
1 Про таких запитальників народна мудрість каже слідуюче : Будь-який дурень завдасть стільки запитань , що й сто мудреців не зможуть дати на них відповіді . 2 Якщо хочеш щоб до тебе нормально відносились - то якого милого розмовляєш на пташиній мові ? Більш дурним ніж є тобі все одно не вдасться виглядати. 3 Для того щоб отримати право на відповідь , потрібно навчитись поважати ті речі які вже чув і з якими не погоджуєшся. Твоя справа , враховувати почуте чи ні , але права їх хаїти - тобі ніхто не давав.
obval написав:budivelnik Будь-який дурень НАПИШЕ стільки БУКАВ , що й сто мудреців не зможуть ЇХ ПРОЧИТАТИ . От сюда и болезнь графомания , ветки целые и тд
Але при цьому мені подякували в 4 рази більше , а ти тут навіщо ? Щоб вилити ту коричнувати і дурно пахнучу субстанцію в якій знаходишся - на інших ? Одним словом - попіст.
Oven написав:obval Вы, что забыли "гениальные" прогнозы? Под них до сих пор с бубном пляшут Франт, УЭ и прочие адепты. А прогноз напомню: до января 2010 (вроде так) $1800, а потом рост по 3% в месяц. На сегодня метр должен стоить $2500 - не меньше.
1 Щоб мені потім не закидали неповагу , то сцикливо-паршиво-прищавим студентам я відповідати не маю наміру 2 По підпису 2010 року До березня дешевшати не буде , а далі ріст 1-3% в місяць , в середині 2010 , підпис був трасформований До березня дешевшати не буде , а далі ріст до 1850 А тепер глянемо на графік доміка 2010 року http://fotohost.org/images/a1bd932f-102kB.jpg Коло яких цифр крутиться графік доміка ? То може мене хвалити треба , а собі голову посипати за прогноз падіння в 15% в рік ? А те що попісти як дурники чекають попу в надії що вона їм допоможе - так це їх справа , а не моя.
От село забите батогами.... Считать то научится уже пора. 1850, "ріст 1-3% в місяць" - берем среднее 2%. Итог, на март 2012 прогноз по budivelnik, метр в Киеве $2700. Хорош то позорится, лучше "про реактор и любимый лунный трактор...."
Oven написав:obval Вы, что забыли "гениальные" прогнозы? Под них до сих пор с бубном пляшут Франт, УЭ и прочие адепты. А прогноз напомню: до января 2010 (вроде так) $1800, а потом рост по 3% в месяц. На сегодня метр должен стоить $2500 - не меньше.
1 Щоб мені потім не закидали неповагу , то сцикливо-паршиво-прищавим студентам я відповідати не маю наміру 2 По підпису 2010 року До березня дешевшати не буде , а далі ріст 1-3% в місяць , в середині 2010 , підпис був трасформований До березня дешевшати не буде , а далі ріст до 1850 А тепер глянемо на графік доміка 2010 року http://fotohost.org/images/a1bd932f-102kB.jpg Коло яких цифр крутиться графік доміка ? То може мене хвалити треба , а собі голову посипати за прогноз падіння в 15% в рік ? А те що попісти як дурники чекають попу в надії що вона їм допоможе - так це їх справа , а не моя.
От село забите батогами.... Считать то научится уже пора. 1850, "ріст 1-3% в місяць" - берем среднее 2%. Итог, на март 2012 прогноз по budivelnik, метр в Киеве $2700. Хорош то позорится, лучше "про реактор и любимый лунный трактор...."
1 Ти себе батогами похлещи , може порозумнішаєш , тільки єдине прохання , по голові себе не бий , це найслабіше твоє місце. 2 Тільки попісти вважають що завжди навколо них буде попа. Всі інші знають що є світлі і темні відрізки життя , при чому з градаціями .
Я особисто вважав що в 2010 буде ріст ціни . Судячи по графіку в своєму підписі( До березня дешевшати не буде , а далі ріст до 1850 ) я помилився : в трьох частинах а - до березня дешевшати не буде - ( а воно дешевшало ) б - з березня ріс ( а ріст відбувся з квітня) в - до 1850 ( а воно піднялось тільки до 1750 )
А тепер ти покажи хочаб один свій прогноз який відбувся з такою ж точністю .
Що - не можеш , ну то сиди в країні мрій ( попі) і нюхай випари , а можеш і розумних людей почитати , при чому читати можеш всіх підряд , менш розумні від тебе тільки сеск/турбіна/обвал.
budivelnik написав:Що я казав ? Це єдине що ти можеш .
ТоварищЪ мне не надо бетон продавать как тебе вот от сюда все твои старания и ветки .. Алень ... Ти сам в 5 раз больше дякував бо цемент крепчат ! Ти ж прогнозы знаешь на ветке не раз озвучивали ОБВАЛ или заблудился ?!
1 Я тобі не товариш і радий з цього 2 Подивись кому я дякував і хто дякував мені - не знайшов прямого звязку ? всі люди різні ? До чого тоді цей приклад 3 Я продаю не тільки бетон , а й алкоголь з сигаретами , тому по можливості вишли своє фото , щоб дівчата не зробили тобі вавку продавши щось з вищеперечисленного , ти й без легальних наркотиків - попіст.
А що обвал ще десь крім твоєї голови відбувся ? І що хтось ще крім тебе побачив не девальвацію національної валюти а обвал ?
budivelnik написав:А що обвал ще десь крім твоєї голови відбувся ? І що хтось ще крім тебе побачив не девальвацію національної валюти а обвал ?
Это жесть !!!
Это же надо тогда говорили о ТРЭНДЕ и этим тебя постоянно доставали , а он даже этого понять не может СЕЛО !!! И сам же не говорил что даю прогноз на три месяца , а так JDE приплёл чтоб оказаться сверху ... Село Подение спроса в разы - ЭТО ОБВАЛ , тебе это не понять ...
obval написав:И шо сразу в бетон лишнее ? А оно надо , шопоголик , абы куплятЫ ? А можЭ лучше в МММ или форекс , вот так некуда денег потратить ?
надоела борьба жадности со страхом.... хочется и % по депо высокие и спать спокойно... пока выбрал "спать спокойно".... посмотрим что в следующем году будет.... может продавать буду кто знает...
Нет страха потерять деньги....нужно просто основную часть хранить в банковской ячейке.Часть в гривне на оперативные расходы.Все.Спите спокойно. А вот проценты повышеные, игры на акциях и т.д....это уже жадность.ИМХО. А соблазны они всегда есть...не нужно на карточке много бабла с собой носить...и думать о целесообразности крупной покупки.
ячейка в украинском банке это ненадёжно и стрёмно.... тут уж соглашусь с Овном лучше ячейка в Швейцарии...