Хрещатик Банк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 335336337338339 ... 829>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Хрещатик Банк - БАНКРОТ 3.4 5 356
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
22%
80
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
7%
25
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
14%
50
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
20%
72
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
36%
129
Всього голосів : 356
Повідомлення Додано: Вів 08 тра, 2012 07:41

Хрещатик єдиний знижував відсоток за діючими депо?

Після Різдва єдиний Хрещатик знизив ставки за діючими деподоговорами, якщо помиляюсь, поправте? Це втрата репутації. І якщо зараз знадобились гроші, то їх буде важче отримати від фізиків. За все потрібно платити.
tatop

Заблокований
Подякував: 1 раз.
Подякували: 410 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 08 тра, 2012 10:13

Смысл им давать ставки выше рыночных, таким балуются чаще банки с проблемной ликвидностью. И кстати, по «Повнолиттю» ставка 20%.

Якщо гроші потрібні можна і 20%. На ринку є і ще вищі.

Да, есть ставки выше. Но опыт показывает, что высокие ставки по депозитам - плохая примета.
hvilya

Подякував: 4 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 08 тра, 2012 10:53

Практически каждый год перед новым годом повышают ставки, а после нового года снижают. В феврале по вкладам в гривне снижали в Правэкс-Банке. В январе Еврогазбанк снизил ставки по депозитам «Партнерский» и «Стабильный». Банк «Финансы и Кредит» 12 января понизил ставки в национальной валюте и долларах по всем депозитам. Это только то, что на поверхности Гугла. Думаю, если углубиться, банков, снизивших ставки после НГ, гораздо больше.
Froman

Подякував: 2 раз.
Подякували: 3 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 08 тра, 2012 10:57

Froman написав:Практически каждый год перед новым годом повышают ставки, а после нового года снижают. В феврале по вкладам в гривне снижали в Правэкс-Банке. В январе Еврогазбанк снизил ставки по депозитам «Партнерский» и «Стабильный». Банк «Финансы и Кредит» 12 января понизил ставки в национальной валюте и долларах по всем депозитам. Это только то, что на поверхности Гугла. Думаю, если углубиться, банков, снизивших ставки после НГ, гораздо больше.

Це все були діючі договори?
tatop

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 08 тра, 2012 12:32

tatop написав:
  Froman написав:Практически каждый год перед новым годом повышают ставки, а после нового года снижают. В феврале по вкладам в гривне снижали в Правэкс-Банке. В январе Еврогазбанк снизил ставки по депозитам «Партнерский» и «Стабильный». Банк «Финансы и Кредит» 12 января понизил ставки в национальной валюте и долларах по всем депозитам. Это только то, что на поверхности Гугла. Думаю, если углубиться, банков, снизивших ставки после НГ, гораздо больше.

Нет , во всех этих банках ,снижали ставки по новым договорам , а действующие депо оставались по ставкам, которые были на момент их оформления ...
ALEX66

Подякував: 256 раз.
Подякували: 186 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 08 тра, 2012 12:41

ALEX66 написав:
  tatop написав:

Нет , во всех этих банках ,снижали ставки по новым договорам , а действующие депо оставались по ставкам, которые были на момент их оформления ...

Ось про те я і стверджую. Єдиний Хрещатик несе репутаційні втрати за свої проколи, єдиний після Різдва 2012 року знизив ставки за діючими депозитними договорами.
А тепер грошенята знову знадобились?
Єдиний вихід: в депозитний договір пункт про неможливість зниження відсотків.
І підвищення відсотку мінімум до 20%. Інакше.....грошенят можете не назбирати.
tatop

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 08 тра, 2012 13:37

tatop написав:А тепер грошенята знову знадобились?

Назбирають...
"На дурака не нужен нож, ему покажешь медный грош - и делай с ним, что хошь.."
5% вкладників, що не погодилися на зниження відсоткової ставки, поважають себе, про інших я такого сказати не можу...
І до поки співвідношення з 5/95 не зміниться на 95/5 - нічого не зміниться.
Чи багато власників "Цільових" від втб, де кидок був не менш слабий, пішли до суду... мені здається, що пропорція ще гірша, ніж 5/95.

З.І. а взагалі, гілка Хрещатика останні пару років наскрізь пронизана "ботами", що схвалюють Хрещатик та його дії, тому "не тратьте, куме, сили" ;-)
Betis_ck

Подякував: 1109 раз.
Подякували: 112 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 08 тра, 2012 13:53

Betis_ck написав:
  tatop написав:А тепер грошенята знову знадобились?

Назбирають...
"На дурака не нужен нож, ему покажешь медный грош - и делай с ним, что хошь.."
5% вкладників, що не погодилися на зниження відсоткової ставки, поважають себе, про інших я такого сказати не можу...
І до поки співвідношення з 5/95 не зміниться на 95/5 - нічого не зміниться.
Чи багато власників "Цільових" від втб, де кидок був не менш слабий, пішли до суду... мені здається, що пропорція ще гірша, ніж 5/95.

З.І. а взагалі, гілка Хрещатика останні пару років наскрізь пронизана "ботами", що схвалюють Хрещатик та його дії, тому "не тратьте, куме, сили" ;-)

До речі, а цільові в ВТБ працюють? З поповненням зрозуміло. Відсотки нормальні платять?
В свій час цільові в ВТБ прогавив.
tatop

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 08 тра, 2012 14:02

tatop написав:
До речі, а цільові в ВТБ

"До речі"? До какой "речі" "цільові в ВТБ" на ветке Хрещатика?
Klastero

Подякував: 11 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 08 тра, 2012 14:04

Наша песня хороша, начинай сначала... Зачем опять рассусоливать то, о чем говорилось неоднократно. Причем в разговоре фигурируют одни и те же персонажи. Читайте ветку. Минимум уже трижды от и до прошлись по это теме. А теперь другой вопрос. Кому и зачем регулярно флудить на ветке и плодить негатив, при этом оскорбляя одних вкладчиков и расписываясь за других?
Derjavin

Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

#<1 ... 335336337338339 ... 829>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор