|
ЄВРОГАЗБанк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Суб 19 тра, 2012 20:01
Mirax написав:kievlyankaВи з неї не зможете зняти все до нуля. Там блокується якийсь процент + мінімум, порядка 10 грн. Все одно доведеться ходити у відділення за %%, бо в партнерів комісія, а своїх банкоматів катма, тому я не оформляв картку - ніякої користі з неї.
Картками користуюсь, блокується 10гр , (або еквівалент на валютних), незалежно від суми зняття ( знімаю в касі). Маю декілька депо на різні терміни, тому зручно концентрувати відсотки на одній картці для зняття без менеджерів ( на початку місяця черги до них).
-
wolt450
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 406 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 19 тра, 2012 20:07
kievlyanka написав: tatop написав:Хочете адреналіну в банці Льоші Мерседеса відчути? В списку Квестора його немає. В чому суть вибору?
список квестора одно а моя интутция другое где понравилось туда и перекладываю вклад  а у вас какие есть сомнения по этому банку? если не брать в расчет список квестора?
Працюю з ними більше двох років плотно, зауважень нема. Кризові двохрічні депо з серйозними процентами поповнювали і виплачували без проблем, поки що газують нормально. Інколи драйв і без списку можна ловити, особливо коли % того вартують
-
wolt450
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 19 тра, 2012 22:33
gontar
Такого підкилимового сміття можна в будь-якому банку вигорнути. Он в Дельті також був білоцерківський скандал з вкладниками, і клієнтів в Києві біля відділення також грабували на великі суми (по наводці з банку?), і нічого, Лагун файний хлопець. А від статейки заказухою тхне.
-
Mirax
-
-
- Подякував: 872 раз.
- Подякували: 876 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 19 тра, 2012 23:24
Mirax написав:gontarТакого підкилимового сміття можна в будь-якому банку вигорнути. Он в Дельті також був білоцерківський скандал з вкладниками, і клієнтів в Києві біля відділення також грабували на великі суми (по наводці з банку?), і нічого, Лагун файний хлопець. А від статейки заказухою тхне.
Можливо...я оцінку не даю....просто інформація для роздуму.
-
gontar
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 20 тра, 2012 02:23
gontar Я співпрацюю з цим банком і маю найкращі враження. За останній рік жодних претензій не було.
-
incass
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 21 тра, 2012 10:34
wolt450 написав: Mirax написав:kievlyankaВи з неї не зможете зняти все до нуля. Там блокується якийсь процент + мінімум, порядка 10 грн. Все одно доведеться ходити у відділення за %%, бо в партнерів комісія, а своїх банкоматів катма, тому я не оформляв картку - ніякої користі з неї.
Картками користуюсь, блокується 10гр , (або еквівалент на валютних), незалежно від суми зняття ( знімаю в касі). Маю декілька депо на різні терміни, тому зручно концентрувати відсотки на одній картці для зняття без менеджерів ( на початку місяця черги до них).
не вижу в тарифе примечания о том что % зачисляются без комиссии 
-
J
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 329 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 21 тра, 2012 16:02
incass написав:gontar Я співпрацюю з цим банком і маю найкращі враження. За останній рік жодних претензій не було.
Цілком підтримую думку! Нарахуання та виплати вчасні, персонал достатньо компетентний у спілкуванні, відділення чисті і охайні (був на Саксаганського та на Петрівці) - приємно заходити (може слугувати прикладом для деяких "конкурентів"  ) Враження від співпарці найкращі. Банку респект. От якби ще й дипозитна лінійка була більш гнучка.. 
Востаннє редагувалось Sergo в Пон 21 тра, 2012 19:01, всього редагувалось 1 раз.
-
Sergo
-
-
- Подякував: 64 раз.
- Подякували: 54 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 21 тра, 2012 18:10
J написав: wolt450 написав: Mirax написав:kievlyankaВи з неї не зможете зняти все до нуля. Там блокується якийсь процент + мінімум, порядка 10 грн. Все одно доведеться ходити у відділення за %%, бо в партнерів комісія, а своїх банкоматів катма, тому я не оформляв картку - ніякої користі з неї.
не вижу в тарифе примечания о том что % зачисляются без комиссии  За умови розміщення депозитного внеску в АТ «ЄВРОГАЗБАНК» передбачено безкоштовне відкриття карткового рахунку та оформлення основної картки VISA Electron. ...і там все безкоштовно
-
wolt450
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 22 тра, 2012 08:13
Не очень удобно получать ежемесячные проценты - собственных банкоматов ну очень уж мало, а за получение в партнёрских банк берёт комиссию. Для себя решил перевести денюжку в другой банк, с не меньшими % и более удобной их выплатой.
-
ForumArc
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 25 раз.
-
-
Профіль
-
-
|