Якщо чесно , то давно зрозумів що Ваша позиція правильніша , але як прочитаю якогось чергового попіста , .... так відразу кров нагла заливає

|
|
![]() Xenon
Якщо чесно , то давно зрозумів що Ваша позиція правильніша , але як прочитаю якогось чергового попіста , .... так відразу кров нагла заливає ![]()
![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?Подскажите?
С 1.06.12 вступил в действие налог на недвижимость или нет? Вроде последний раз переносили на эту дату? ![]() Xenon
За 24,5 года в США рост денежной базы в 4.8 раза , на КРН за 7-10 лет рост цены на м2 в 15 раз ... ![]() Есть что умного сказать ? Востаннє редагувалось obval в Пон 04 чер, 2012 13:25, всього редагувалось 4 разів.
![]() Зверніть увагу - ще один вискочив Я про нього за останні 1000 повідомлень - жодного разу не згадав . от його й образило і він навіть не маючи що сказати , все одно вискочив засвідчити своє шанування у тільки йому притаманній формі. Саме за такі повідомлення , я б .... і обривав. Нічого розумного не сказав , просто , прийшов і вякнув і вважає себе найрозумнішим . Деградує гілка , серьозні опоненти затаїлись , а не серьозні ,в словарному запасі маючи десяток -другий слів - цей запас давно використали і пішли по сотому колу.
![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?
конечно не прошла и не пройдет такая тема. Манипулятора должны видеть все кто захочет для принятия соответствующих мер!
![]()
да просто уже обсуждать особого нечего; все давно высказали свое мнение. на форуме домика таже история - почти никто не пишет. Ибо за последние 3 года на РН особых изменений нет - сделки сейчас идут как и 2 года назад; цены в каком-то сегменте просели и на 20%, а гдето вообще не подешевело. А обсасывать одно и тоже 4й год - смысла нет. Посмотрим что будет после девальвации и выборов; то что девальвация будет сомнений особых нет; есть только вопрос какая она будет, и упадут ли цены в долларах после неё - вот тут есть сомнения. Лично я думаю что даже при 2-3х кратной девальвации средние цены по Киеву ниже 1000 не упадут. Ну а там - поживем увидим. ![]() Буде мозг в армии за стукачество повредили. ![]() Ну или что там было вместо него. ![]()
![]() "Бедный йорик" "С"
"підрахуй" себя уже на домике пиарит и свой полуфабрикат рекламирует ![]()
![]()
Зверніть увагу 1 Рекламую я його там вже третій місяць 2 Тут - не я почав рекламувати мною зроблене - це захар 3 Так що у випадку коли комусь заманеться звинувачувати мене в рекламі - то швиряйте капці в захара , це він бука-бяка . зайвий раз поважним обвалістам моїми досягненнями очі мозолить. ПС А вася - тут як тут .
Цікаво а цей зможе щось сказати про РН Києва , чи також буде обговорювати мої досягнення Як бачите - не може , щось побелькоче , потім його повідомлення витруть , і зникне вася а може й рома( хто їх там розбере ) знову на місяць-другий Агов , адміністрація , тут вася в черговий раз пробує склоку розпочати на гілочці в якій йому це робити прямо заборонили і після заборони вже разів з пять за це банили , а йому все нейметься. Видно що дурні не вчаться навіть на своїх помилках. Востаннє редагувалось budivelnik в Пон 04 чер, 2012 14:27, всього редагувалось 1 раз.
|
|