Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012-2

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 117118119120121 ... 2381>
Повідомлення Додано: Пон 04 чер, 2012 14:24

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

vasul_lviv написав:ти от із необережності виклав ска квитанції за газ, а там тільки 100 м.3 за пів року...

Да он (Б....к) уже всех достал !!! И как раз он ведёт себя как баба !!! чуть шо обращается к общественности "караул" типичная повадка жЫночкЫ :mrgreen:
Востаннє редагувалось obval в Пон 04 чер, 2012 14:25, всього редагувалось 1 раз.
obval

Повідомлення Додано: Пон 04 чер, 2012 14:31

obval написав:
  vasul_lviv написав:ти от із необережності виклав ска квитанції за газ, а там тільки 100 м.3 за пів року...

Да он (Б....к) уже всех достал !!! И как раз он ведёт себя как баба !!! чуть шо обращается к общественности "караул" типичная повадка жЫночкЫ :mrgreen:

І знову обговорення, при чому один попіст розказує другому як я задовбав - забуваючи , що задовбав то не я , а вони самі довблять один одного розповідаючи який я поганий.

Агов , адміністрація - а де моє молоко за шкідливість перебування на цих сторінках .
+Я вимагаю гонорар , а то про щоб вася писав , а обвал - обурювався - якби мнен не було .

Так що негайно . або гонорар , або безкоштовну путівку на відпочинок . :D
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 04 чер, 2012 14:37

budivelnik написав:
  zahar_ написав:"Бедный йорик" "С"

"підрахуй" себя уже на домике пиарит и свой полуфабрикат рекламирует :shock: http://www.domik.net/novosti/dlya-stroi ... 63350.html
budivelnik04.06.2012 12:41
напевно прочитали мій кошторис на хлопський розум на фінанс уа і звідти мінімальну ціну м2 вивели

http://www.radikal.ru
http://www.domik.net/nedvizhimost/bryux ... 69194.html

Зверніть увагу
1 Рекламую я його там вже третій місяць
2 Тут - не я почав рекламувати мною зроблене - це захар
3 Так що у випадку коли комусь заманеться звинувачувати мене в рекламі - то швиряйте капці в захара , це він бука-бяка . зайвий раз поважним обвалістам моїми досягненнями очі мозолить.

Может на домике стоит сообщить, что если оператор учётки "підрахуй" и враль (за что тут на форуме неоднократно был "тыкан носом" в озваченную им ложь), то связываться с таким чревато проблемами? :!:
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 04 чер, 2012 14:38

sesk написав:Опять ты забехался. Вчера говорил, что село называется Рясна-Руська. А на сайте домика-Брюховичи.
Тебя не били ещё за постоянное враньё?

Ой - зловили на брехні :oops:
Як мені соромно :D
А це нічого що відповідь на це запитання я вже давав ?
Мені щиро шкода , що Ви всіх букв не знаєте , а тому читати не вмієте , тому я для Вас відповідь то продублюю
http://forum.finance.ua/topic106452.html?start=90
Сообщение Добавлено: Чт 31 май, 2012 15:56
  Juli324 написав:Вчора, доречі, проїжджала повз ці будинки, що збудував Будівельник і виставляв тут фото. Насправді дуже симпатично дивляться - краще ніж на фото. І було видно, що там живуть люди. Ремонтних робіт там не побачила.
Ви казали, що знаходиться будинок в Брюховичах - не знаю правда чия там земля але ніби то трохи далі за Брюховичами.

і моя відповідь :
1 Я завжди казав що будинок знаходиться в Рясній-Рускій
2 Брюховичі виникли з двох причин
а - будинок знаходиться на вулиці Брюховицькій , а дехто тут не в стані відрізнити вулицю від населенного пункту
б - якщо розміщати рекламу в електронних засобах , то там потрібно вибрати населений пункт , Рясни-Руської в них чомусь не має , тому я вибираю найближчий пункт який є в цих базах , а це Брюховичі ( реально , Брюховичі знаходяться на такій самій відстані від центру Львова як і Рясна-Руська ( тобто на обїзній ) , і відстань від будинку до межі Брюхович становить близько 3-4 км.

Ну то як
Але в принципі - я вдячний
Пару дурників , лускаючи від гніву і слини - зайвий раз продемонстрували рекламу мого виробу .
І замітьте без жодного підштовхування з моєї сторони.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 04 чер, 2012 14:41

zahar_ написав:
  budivelnik написав:
  zahar_ написав:"Бедный йорик" "С"
"підрахуй" себя уже на домике пиарит и свой полуфабрикат рекламирует :shock: http://www.domik.net/novosti/dlya-stroi ... 63350.html
http://www.domik.net/nedvizhimost/bryux ... 69194.html

Зверніть увагу
3 Так що у випадку коли комусь заманеться звинувачувати мене в рекламі - то швиряйте капці в захара , це він бука-бяка . зайвий раз поважним обвалістам моїми досягненнями очі мозолить.

Может на домике стоит сообщить, что если оператор учётки "підрахуй" и враль (за что тут на форуме неоднократно был "тыкан носом" в озваченную им ложь), то связываться с таким чревато проблемами? :!:

Ще раз дякую за зайве приведення фото на цих сторінках .
Мені буде дуже прикро коли таких дурників забанять . як я тоді буду самостійно себе рекламувати - не уявляю :D

А на рахунок повідомлень адміністрації доміка - так у нас відкрите суспільство , думаєте що маєте про що сказати - ласкаво просимо , тільки що будете робити коли з Вас посміються ? Почервонієте і лусните ?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 04 чер, 2012 15:10

obval
что под темой обвала недвиги в Киеве, уже продаем сарайчики под Львовом :mrgreen:
kievlyanka

Подякував: 675 раз.
Подякували: 824 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 04 чер, 2012 15:13

Будівельник

Ну, во-первых, тема - по ценам в Киеве. Во-вторых, ценообразование здесь не отталкивается от рыночных законов или от математических расчётов Будивельника. В третьих, я до сих пор не пойму что он делает на этой ветке, строя в дерЁвнях под Львовом, если на этом же сайте есть минимум 3 темы по недвиге по Львову....?

Просто смешно читать его доводы...... Какой цимус строителю из Львова оправдывать идиотские цены на высотки Киева ???
Vitalych

Повідомлення Додано: Пон 04 чер, 2012 15:18

vasul_lviv написав:
Опять ты забехался. Вчера говорил, что село называется Рясна-Руська. А на сайте домика-Брюховичи.

щоб тут присутні розуміли мотиви, внесу ясність.

Брюховичі у Львові, це як Конча Заспа, а Рясне Руське, це як Троєщина.

от будівельник і придумав собі побрихеньку (чергову), про те, що населеного пункту немає на карті.
а якщо перевірити карту, то до його будівництва ближче такі населені пункти як: Солуки, Бірки, мікрорайон Рясне-2 Львова.

але він керуючись логікою брехунів, - вирішив що найближче престижні Брюховичі.

в возить будет показывать объекты с заездом в Брюховичи? :wink:
kievlyanka

Подякував: 675 раз.
Подякували: 824 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 04 чер, 2012 15:22

Просто смешно читать его доводы...... Какой цимус строителю из Львова оправдывать идиотские цены на высотки Киева ???

тут потрібно розуміти мотиви будівельника. тоді його поведінка буде прогнозованою.

основою його, так би мовити авторитету, є власна будова.
далі логічний ланцюг розвивається так: я найуспішніший побудував 1000 кв.м., продав, і тепер будую далі. тому прищаві студенти, бомжі і люмпени не вказуйте мені які мають бути ціни.

але тут випливає наступний момент: якщо забрати факт про "продав",
то все виходить в іншому світлі: збудував коробку (за рахунок інших доходів, кредиту і т.д.) і тепер як білка з горіхом кручусь по форумах в надії знайти покупця. покупців немає, а кожен пост котрий розкриває цю гірку правду, викликає приступ ненависту, що проявляється в нападках і образах інших учасників.
vasul_lviv

Повідомлення Додано: Пон 04 чер, 2012 15:23

budivelnik написав:
  zahar_ написав:
  budivelnik написав:Зверніть увагу

Ще раз дякую за зайве приведення фото на цих сторінках .
Мені буде дуже прикро коли таких дурників забанять . як я тоді буду самостійно себе рекламувати - не уявляю :D

А на рахунок повідомлень адміністрації доміка - так у нас відкрите суспільство , думаєте що маєте про що сказати - ласкаво просимо , тільки що будете робити коли з Вас посміються ? Почервонієте і лусните ?

О том что действительно связываться с шаромыгами сараестроителями чревато проблемами в будущем больше на риелте пишу.

Вы конечно мелкая сошка но вот что у Вас общее с киевскими пузыренадувателями это враньё и о реальной себестоимости, и дезинформация о состоянии дел на рынке и продажами, и хапужничество (тяга к сверхприбылям).
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

#<1 ... 117118119120121 ... 2381>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор