|
Дельта 2012 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Пон 11 чер, 2012 12:34
kievlyanka написав: Lucke написав: emeta написав:Так никто и не позвонил, эхх.. ладно, все равно собрася уходить из Дельты потихоньку но все равно абидна
правило не сработало куда понесете если не секрет? хоть намекните заранее благодарю
почти никогда не звонят, мне за 2 года ни разу не позвонили про депо и ни разу с ДР не поздравили, вот такие чудесна в Дельта банке 
Завжди по кожному депо приходять СМС за три дні до закінчення терміну депо, а за два дні дзвонять з відділення ще. Причому немає значення чи велика сума, чи копійчана
-
wolt450
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 407 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 11 чер, 2012 17:44
wolt450 написав:Завжди по кожному депо приходять СМС за три дні до закінчення терміну депо, а за два дні дзвонять з відділення ще. Причому немає значення чи велика сума, чи копійчана
вот и говорю, что чудеса.... выборочно у них эта функция работает или зависит от начальника отделения
-
kievlyanka
-
-
- Подякував: 675 раз.
- Подякували: 824 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 11 чер, 2012 21:27
Сашун написав: kreuz написав:Жодних заблокованих сум на момент білінгу, якщо ви про це... Чи білінг 1-го був, а не 31-го зранку?
Якщо невідомий точний момент білінгу у часі, то як можна стверджувати, що "на невідомому моменті білінгу у часі" рахунок був обнулений? Та з чого це білінг у часі став "одномоментним"? Між дійсним станом банківського рахунку (з повним переліком операцій і блокованих сум) та його відображенням на сторінці інтернетбанкінгу є значний проміжок у часі, який може обчислюватися годинами и десятками годин і повне співпадіння стану та відображення можливе лише за кілька днів за умови відсутності користування рахунком у цей проміжок у часі, да і те - не завжди (запізнення повного відображення транзакцій може, в окремих випадках, досягати 30-35 діб). Тому думки про стан рахунку наприкінці попереднього місяця у перші дні наступного місяця не мають сенсу. Проте, на початку червня вже можна впевнено розмірковувати про стан рахунка у квітні ...
До цього часу мені була відома дата білінгу і навіть час його початку, хоч звичайно це не моментальний процес, та на увазі я мав той факт, що мої витрати почалися після білінгу, так я вважаю. А на момент його початку (саме це я раніше мав би написати), рахунок дійсно був виведений в нуль, що підтверджує виписка. І проблема, як мені підтверджує зараз Дельта, в тому, що витрати почалися ПІСЛЯ білінгу, але ДО переходу в інший тариф, про який я дізнався постфактум, так і не діждавшись офіційної відповіді на свою заяву. Отож, був не готовий до переходу, тому й потрапив у пасточку. Маю надію, що Дельта допоможе мені виправити ситуацію, принаймні обіцяли...
-
kreuz
-
-
- Подякував: 177 раз.
- Подякували: 263 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 12 чер, 2012 10:49
Вывод. Имея дело с инет-банкингом, - "торопиться - не надо!"
-
Сашун
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 259 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 12 чер, 2012 11:35
закрывал Чаривные гаманци в валютах так не дают остаток все что меньше 1 EUR и 1 USD подарил банку Тупорылая система
-
emeta
-
-
- Подякував: 170 раз.
- Подякували: 239 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 12 чер, 2012 11:42
emeta написав:закрывал Чаривные гаманци в валютах так не дают остаток все что меньше 1 EUR и 1 USD подарил банку Тупорылая система
если даже 99 центов? нехило рубят бабки, однако
-
kievlyanka
-
-
- Подякував: 675 раз.
- Подякували: 824 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 12 чер, 2012 11:42
emeta написав:закрывал Чаривные гаманци в валютах так не дают остаток все что меньше 1 EUR и 1 USD подарил банку Тупорылая система
на каком основании не дают??? 
-
Lucke
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 39 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 12 чер, 2012 11:43
Правду надо писать. Что Вы просто не знаете что нужно делать, чтобы получить полностью средства со своего счета. По Закону банки ведут расчеты с клиентами с точностью до одной украинской копейки. При этом, по внутрибанковским правилам, остатки в инвалюте меньшие единицы инвалюты выдаются клиенту в гривнах и копейках.
-
Сашун
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 259 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 12 чер, 2012 11:48
Сашун написав: emeta написав:закрывал Чаривные гаманци в валютах так не дают остаток все что меньше 1 EUR и 1 USD подарил банку Тупорылая система
Правду надо писать. Что Вы просто не знаете что нужно делать, чтобы получить полностью средства со своего счета. По Закону банки ведут расчеты с клиентами с точностью до одной украинской копейки. При этом, по внутрибанковским правилам, остатки в инвалюте меньшие единицы инвалюты выдаются клиенту в гривнах и копейках.
Я даже когда у прихвата вытаскивал свои 0ю99 цента, я получил маленькую зелененькую бумажку в обмен на 8 украинских копеек... Хотя он отличается любовью оставлять мелочь... Я думаю, Вам отдадут остатки, только через 35 дней (или сколько там в законе написано?)
-
super_bizon
-
-
- Подякував: 67 раз.
- Подякували: 34 раз.
-
-
Профіль
-
-
|