по району вы совершенно правы, добавить нечего знаком сам и не понаслышке.
А можно поподробнее, и с примерами - что такого с районом? Собираюсь какое-то время пожить там рядом, расскажите страшилок.
|
|
![]() Якщо ви не проти - моя власна думка. Чутки про страшний район коло Ленінградської площі дещо перебільшені. Так само як і про будь-який інший район. Місцеві мешканці - це зріз Києва. Старі люди, що отримали там квартири ще за радянських часів, роботяги місцевих промислових об'єктів, молоді сім'ї, що не можуть назбирати на новобудову та звичайно і кримінально-алкогольний контингент, що є по всьому Києву. Якщо ви збираєтеся жити у старому домі, то усі ці верстви населення скоріш за все будуть вашими сусідами. Якщо мова про новобудови у соц-містечку, чи власне про комфорт таун, то звичайно 90% відскодків сусідів - це молоді та середнього віку сім'ї, що беруть квартири у кредит, розстрочку, чи продаючи стару квартиру докладають гроші і купують нову. Єдине, що, у місцевих жителів із старих будинків неоднозначне ставлення до новобудов. Я спілкувався з декількома знайомими, кажуть, що це розвиток району, прибирання занедбанної і промислової території нові місця для прогулянок, нові робочі місця та люди середнього класу, що покращить контингент району, а декотрі скоріше через заздрість просто таки не переварює ті самі різнокольорові будиночки комфорт тауну. Що з цим буде надалі - поки невідомо. Але не думаю, що ситуація з новобудовами скажімо в центрі, чи на Виноградарі інша. Дякую за увагу.
![]() Re: Куплю квартиру БЕЗ посредников. В Киеве.Ну да, все слои общества везде найти можно. Но интересно, откуда данные про криминальный контингент именно в этом районе. Это примерно можно оценить по пьяным компаниям вечером во дворах и у круглосуточных магазинов. Так вот, навидался Вась в кепочках и на Виноградаре, и Троещине(но не везде), много на Борщаге, меньше на Харьковском(особенно в новых районах хорошо). Около Ленинградской, Соцгород и Березняки-Русановка - в этом плане показалось более чем спокойным местом.
![]() Контингент обычный, старых хрущевок, примерно как на борщаговке, только средних лет алкашей чуть побольше. Плюс на месте комфорт тауна всегда была социальная столовая для бомжей, они и сейчас в окружающих районах тусуются.
![]() Я в курсі, але інвестори цього будинку заповняють, що та історія ще зі старою Столицею з минулим керівництвом. Нічого точніше сказати не можу, детально не вивчав окремі будинки за причини великих ризиків та відсутності інфраструктури.
![]() Так, столова там була за часів Ченовецького, як і завод Вулкан, що в останні роки роботи був переіменований на Вулкан-Правекс. Потім цю землю місто передало в аренду і за данними інвесторів Комфорт тауну замовником проекту є група Фірташа, що за бесцінь отримала величезний шмат землі в 5 хвилинах від мосту Патона.
![]() Re: Куплю квартиру БЕЗ посредников. В Киеве.
Я своё мнение уже высказал выше ! Я бы себе всё таки выбрал Комфорт Таун ! Да, сть минусы, как в принципе и у всех новостроек, но плюсов здесь значительно больше! А те, кто будет в силу тех или иных причин гадить этот комплекс , всегда были и будут...Всем ведь просто невозможно угодить...(ИМХО) ![]() Re: Куплю квартиру БЕЗ посредников. В Киеве.Тоже думаю найти квартиру (3-к) без посредника на березняках. Пока что попалась только одна и то в плохом состоянии (хотя и за вменяемые деньги)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|