Вопрос...2 июля я открываю кредитку..потратил по безналу 5000гр...каков механизм возврата..
2%от 5000=100гр...До конца июля я должен заплатить 100гр?А до 25 августа 4900?
|
|
![]() «Кредитна картка №1 «Еволюція»Вопрос...2 июля я открываю кредитку..потратил по безналу 5000гр...каков механизм возврата..
2%от 5000=100гр...До конца июля я должен заплатить 100гр?А до 25 августа 4900?
![]() Частка обов'язкового погашення тіла кредиту 2%...від суми заборгованості..Или я что то не так понял? ![]() Для того, щоб скористатися пільговим періодом за кредитною карткою без переплати за кредитом, — погашайте всю суму заборгованості до останнього робочого дня кожного місяця (в 09:00 останнього робочого дня місяця кошти повинні вже бути зараховані на рахунок).
![]() Платить нужно в месяце следующем за месяцем возникновения задолженности.
![]() Платить нужно в месяце следующем за месяцем возникновения задолженности. Что это за 2% и когда в моем случае я должен платить эти 2% и оставшуюся задолженность? 2 июля я воспользуюсь кредитом в 5000...Поясните схему моих выплат по датам...когда и что я должен заплатить? Востаннє редагувалось gontar в П'ят 29 чер, 2012 20:24, всього редагувалось 1 раз.
![]() gontar
Ця відповідь для "КК1", яка мала пільговий період до останнього банківського дня місяця. "КК1 Еволюція" має пільговий період 55 днів. ![]()
???? * Під назвою «Кредитна картка № 1» мається на увазі картка, що оформлюється за одним із тарифів під назвою «Кредитна картка № 1 «Еволюція», «Кредитна картка № 1 „Еволюція“ Лояльна», «Кредитна картка № 1 „Еволюція“ Партнерська», «Кредитна картка № 1 „Еволюція“ на все», «Кредитна картка № 1 „Еволюція“ для Своїх», «Кредитна картка № 1 „Еволюція“ XL».
![]() Из тарифовДержатель зобов'язаний щомісяця погашати частину заборгованості у вигляді Обов'язкового мінімального платежу (ОМП). ОМП складається із частки обов'язкового погашення тіла кредиту, нарахованих процентів за кредит (тариф 1.6.1./1.6.2), овердрафту, процентів за недозволений овердрафт (тариф 1.6.4.), штраф за прострочену заборгованість (тариф 3.1.) та суми заборгованостей минулих періодів.
![]() gontar
02.07.2012 витратили 5000 грн, отримали кеш-бек 50 грн до 24.08.2012 (п'ятниця) внесли на рахунок 4950 грн й нічого банку не винні. Щоб 24.08.2012 гроші були вже на рахунку, слід внести їх через банкомат 23.08.2012 (четвер) або через касу, з комісією 10 грн, по номеру рахунку поповнити 24.08.2012. -Якщо ж купували в супермаркеті або на заправці, то кеш-бек 100 грн й вносити потрібно 4900 грн. -Якшо була фінансова операція з МСС 6***, то кеш-бек 0 грн й вносити потрібно 5000 грн. ![]()
"КК1 Еволюція" порівняно новий продукт, а "КК1" в різних варіаціях існує понад рік.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|