Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012-2

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 496497498499500 ... 2381>
Повідомлення Додано: Суб 30 чер, 2012 00:21

di65 написав:budivelnik

НЕ можливо провести в Україні аферу вартістю в
120 000 сімей х 100 м2( середній розмір квартири який будується) х 5000 грн/м2=62млрд грн
Не занимайтесь профанацией,это не одна афера стоимостью 60млрд грн и не за один год

Без проблем
Давайте визначатись
Скільки афер
За скільки років

Якщо це 120 000 афер за 20 років - я може з Вами й погоджусь ( особливо якщо врахувати бурні 90-ті )

При цьому , наголошую
Я вважаю що в бізнесі банкрутство до 1% виробничників ( і як наслідок втрати інвесторів які вклали кошти в цього виробничника) - це не те що нормальна світова практика, це супернадійність.

Тому на 60000 нових квартир в рік виставлених на продаж , я спокійно допускаю 0,5% випадків шахрайства (300 квартир в рік ) , що за 4 роки кризи буде становити 1200 випадків ( за 20 років незалежності - 6 000 випадків ) .

Але 120 000 - це маразм, який тім більше не підтверджений відкритими кримінальними справами.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 30 чер, 2012 00:21

budivelnik написав:
  cosjak написав:
  budivelnik написав:А для того , щоб дійшло ще краще і з метою відбити Вам охоту зі мною сперичатись , то Вам потрібно цифру в 120 000 зменшити в 10-50 разів і тільки тоді у Вас вийдуть хоч трохи правдоподібні цифри

Чому саме 10-50? Спочатку ви сміливо зменшували у 120. Звідки ви берете всі ці цифри?

1 Я не відмовляюсь від своєї цифри в 1000
2 Ви не змогли знайти навіть 3 000-5 000 , то чому Вас дивує що я пропоную Вам оперувати цифрами в діапазоні в 2 400-12 000 ?
3 Я практикуючий будівельник і як з будівельниками так і з клієнтами будівельників стикаюсь практично кожен день . Повірте мені на слово
Я в стані визначити 0,2-1% від загальної кількості постраждалих , чи 100% постраждалих за 2 роки ( а 120 000 це 100% за 2 роки ) .

На цьому дебати зациклились. Не буду повторюватись. Нехай читачі, кому цікаво, роблять свої висновки. Сподіваюсь, ми їм тут хоч щось корисного написали :lol:
cosjak

Подякував: 35 раз.
Подякували: 89 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 30 чер, 2012 00:34

budivelnik написав:
  di65 написав:budivelnik

НЕ можливо провести в Україні аферу вартістю в
120 000 сімей х 100 м2( середній розмір квартири який будується) х 5000 грн/м2=62млрд грн
Не занимайтесь профанацией,это не одна афера стоимостью 60млрд грн и не за один год

Без проблем
Давайте визначатись
Скільки афер
За скільки років

Якщо це 120 000 афер за 20 років - я може з Вами й погоджусь ( особливо якщо врахувати бурні 90-ті )

При цьому , наголошую
Я вважаю що в бізнесі банкрутство до 1% виробничників ( і як наслідок втрати інвесторів які вклали кошти в цього виробничника) - це не те що нормальна світова практика, це супернадійність.

Тому на 60000 нових квартир в рік виставлених на продаж , я спокійно допускаю 0,5% випадків шахрайства (300 квартир в рік ) , що за 4 роки кризи буде становити 1200 випадків ( за 20 років незалежності - 6 000 випадків ) .

Але 120 000 - це маразм, який тім більше не підтверджений відкритими кримінальними справами.

У вас есть доступ в генпрокуратуру,чтобы это утверждать?Это первое,а второе,вы наверное
не догадываетесь,как можно у нас отмазаться от уголовного дела :mrgreen:
di65

Повідомлення Додано: Суб 30 чер, 2012 01:29

cosjak написав:На цьому дебати зациклились. Не буду повторюватись. Нехай читачі, кому цікаво, роблять свої висновки. Сподіваюсь, ми їм тут хоч щось корисного написали :lol:

Я як читач дякую )

Не зважаючи на те, що в Будівельника бувають адекватні пости, він абсолютно не здатен сприймати адекватні аргументи опонентів та життєвий досвід і думку людей, що не корелюють з його баченням
ellk

Подякував: 2 раз.
Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 30 чер, 2012 09:50

ellk написав:
  cosjak написав:На цьому дебати зациклились. Не буду повторюватись. Нехай читачі, кому цікаво, роблять свої висновки. Сподіваюсь, ми їм тут хоч щось корисного написали :lol:

Я як читач дякую )
Не зважаючи на те, що в Будівельника бувають адекватні пости, він абсолютно не здатен сприймати адекватні аргументи опонентів та життєвий досвід і думку людей, що не корелюють з його баченням

1 В мене не буває не адекватних постів ( навіть повідомлення з лайкою це завжди відповідь на чиєсь подібне)
2 Зверніть увагу
Я викладаю цифри з допомогою яких пробую пояснити неадекватність цифри в 120000 афер на будівельному ринку , Ви можете викласти свої цифри , щоб довести протилежне , але що ми побачили в повідомленнях опонента ?
Это получается по 12 тыс. семей на застройщика в среднем? Т.е. это достаточно крупные застройщики? А сколько их, такого размера, у нас всего?

Відповідь будівельника що у нас не має жодного забудовника який в стані ввести не те що 12000 квартир , а й більше 3000 квартир і як приклад був приведений КГС
Афера «Еліта-Центр» — будівельна афера в Києві, в результаті якої постраждало понад півтори тисячі чоловік.

Одесса... фирма «Добробут»... «Золотой берег» в тысячу квартир...

Підсумовуємо
З одного боку я з заявкою про 1000 постраждалих сімей від афер на будівельному ринку , з другого боку мій опонент з заявкою яка базується на інтернет повідомленні про 120000 сімей які постраждали і при цьому як підтвердженя цих 120000 він приводить 1500+1000=2500.

Питання хто ближче до істини ?

ПС
1 Абсолютної точності як і абсолютної справедливості - не має
2 Звинувачувати мене в неточності ( я говорив 1000 а в реалі може бути й 3000 ) може тільки та людина , яка приводила точніші цифри від моїх ( а це наприклад 10000 ) , але якщо людина приводить 120 000 , підтверджує 2500 - то в неї не має права звинувачувати мене .
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 30 чер, 2012 10:47

Может хватит кормить троля ? Сытый голодного не понимает !!! А у строителей очередной виток продаж. Не я думаю что все всё поняли.
vragina

Подякував: 46 раз.
Подякували: 11 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 30 чер, 2012 11:06

vragina написав:Может хватит кормить троля ? Сытый голодного не понимает !!! А у строителей очередной виток продаж. Не я думаю что все всё поняли.

1 Як тільки закінчуються аргументи - в хід йдуть звинувачення
2 Як видно від голоду в успішних попістів в голові замакітрилось :D
В противному разі як розуміти фразу ?
Сытый голодного не понимает
Виходить , що будівельники які нічого не вміють і працюють без використання хай-технологій і не продаючи нічого вже три роки - ситі , а найосвіченіші і супер-просунуті попісти - голодні ?

То може ну його на фіг очікувати по 300-500 і гайда на будову кельмою шурувати , може хоч тоді наїстеся і будете менш злими ?
(ТМ Простоквашино)
Это почему я раньше злой был - потому что у меня велосипеда не было
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 30 чер, 2012 11:38

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

budivelnik написав:Підсумовуємо
З одного боку я з заявкою про 1000 постраждалих сімей від афер на будівельному ринку , з другого боку мій опонент з заявкою яка базується на інтернет повідомленні про 120000 сімей які постраждали і при цьому як підтвердженя цих 120000 він приводить 1500+1000=2500.

Оскільки опонентів звинувачують в неадекватності, то доведеться відповісти. Спробую підсумувати. Отже
1. Я маю заяву пана Лисова (віце-президента конфедерації будівників) про 120 тис. постраждалих сімей. Маю заяву пана Будівельника, що їх кількість не перевищує 1000. Вибачте, пане Будівельник, але на перший погляд рівень інформованості пана Лисова виглядає вищим за ваш.

2. Щоб виявити, хто ж правий, я швидко гуглю і виявляю, що цифра 1000 не може відповідати дійсності, бо лише Еліта-центр нараховує понад півтори.

3. Далі ви відмовляєтесь вірити у афери, поки я не приведу вам списки прізвищ усіх постраждалих. Ви стверджуєте, що я знайшов дві афери і все. При цьому ви проігнорували моє повідомлення про "Днепровские башни - 10 ". Далі ви проігнорували пости Обвалу, який викладав ютьюб відео про афери. Тобто ми вже маємо більше 2500 тисяч. Ось вам ще
Очередная строительная афера в Коцюбинском
Люди вложили деньги в строительство жилого комплекса. Дом построили - заходи и живи. Впрочем, сделать это жители не в состоянии. Получить документы на право собственности не удастся - арест на здание наложило Министерство внутренних дел.
Півтори тисячи інвесторів

Я бачу, що ваша цифра 1000 взагалі відірвана від реальності. Ваш рівень інформованості в моїх очах впав практично до нуля.
Нажаль я, як і ви, не маю доступу до судових справ або якоїсь будівельної статистики. Але навіть найгучніші справи показують вашу неправоту.

4. Далі в якості аргумента ви наводите дані по КГС. І повністю ігноруєте факти, що, по-перше, КГС - це 5% у загальноукраїнських масштабах, по-друге, є афери, як ми бачимо, що розпочалися 10 років тому.

5. Ще ви стверджуєте, що це ніякі не афери, а ризик інвестора. А винна криза. Вибачте, але криза тут ні до чого. Люди ВЖЕ заплатила гроші за будівництво. Забудовник ці гроші подів невідомо куди, але будівлі не добудував. До чого тут криза? Ну, для аналогіі: ви заплатили за 10т цементу, а постачальник сказав, що "криза, цементу нема, грошей нема". То тепер він не аферист, а ви інвестор?
Забудовник не будував за власні кошти або кредитні. Він взяв гроші у людей! Він їх просто привласнив і не виконав зобов’язання!

6. Ви стверджуєте, що любите цифри. Ви звинувачуєте опонентів у тому, що вони переходять на особистості, бо не мають цифр. Але я вам наводжу цифри, а ви їх відмітаєте, стверджуючи, що це неможливо, бо це неможливо ніколи. То де ж ваша любов до цифр?

Вибачте за многабукаф. На цьому для мене тема закрита. Дякую :)
cosjak

Подякував: 35 раз.
Подякували: 89 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 30 чер, 2012 11:55

budivelnik
  budivelnik написав:Підсумовуємо

Дурик это новый канал :mrgreen: http://www.novy.tv/,
там же репортажи по 24 -тому каналу , киев каналу ..

http://fotohost.org/images/a15f2aa0-48kB.jpg

Это телевизер динозавр :mrgreen:
obval

Повідомлення Додано: Суб 30 чер, 2012 12:10

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

http://fakty.ua/148520-otchasti-ya-blag ... moyu-zhizn]
«ФАКТЫ»
16.05.2012

«Отчасти я благодарна судьбе за то, что стала одной из жертв аферы. Это в корне изменило мою жизнь»

В результате махинаций должностных лиц Государственного фонда содействия молодежному жилищному строительству 10 миллионов долларов, инвестированных в строительство квартир, растворились в воздухе, а 668 молодых семей из разных областей Украины остались без жилья

:shock:
obval

#<1 ... 496497498499500 ... 2381>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми