о как

а я то думал шо понюхал да кусочек попробовал - и ты в курсе

за редким исключением
|
|
![]() Ти з свої супердосвідом а так і не знаєш що цирк це бутафорія ? Не дивно , тебе напевно так і не навчили кататись на велосипеді , тому конкуренцію з медведем не пройшов і пішов в інтернет-всезнайки , Тобі повезло , в мішки лапа товста , йому важко по клаві стукати , а то й тут ти програв би . Так що цирк - це арена для тебе , а реальне життя - це там де я живу і працюю.
![]() Хочеш запропонувати парі ? Я з радістю приїду до тебе в Крим і за 20 хвилин проведу експертизу тієї будки в якій ти там живеш і яку з татом перебудовував. Повір , тутешнім читачам буде що почитати про якість твоєї халупки , а якщо ще й покажеш що ти особисто зробив - то цирк буде відпочивати . ПС Заради такого випадку я можу в крим і за власні кошти катнути ![]()
![]() Ти з свої супердосвідом а так і не знаєш що цирк це бутафорія ? Не дивно , тебе напевно так і не навчили кататись на велосипеді , тому конкуренцію з медведем не пройшов і пішов в інтернет-всезнайки , Тобі повезло , в мішки лапа товста , йому важко по клаві стукати , а то й тут ти програв би . Так що цирк - це арена для тебе , а реальне життя - це там де я живу і працюю.
![]() дещо про перевірку якості1 Що мокре не впало - сухе не впаде.
Коли розчин( бетон) мокрий ( не застигший ) то його несуча здатність становить від 1% до проектної , тому якщо конструкція не впала маючи 1% від проектної міцності - вона не впаде маючи 100% 2 Скриті роботи Як правило , скриті роботи відносяться до гідроізоляції і несучих характеристик фундаменту. Жоден нормальний прораб не буде економити на фундаменті ( при умові що він не пройшов школу чебуречника і йому подібних і не повірив що всі вюди крадуть ) Навіть якщо роботи по гідроізоляції не були виконані , їх можна виконати правда за додаткові кошти при чому в разів100 дорожче ніж це можна було зробити по проекту, тому знову ж - жоден нормальний тут економити не буде 3 Криві стіни,стеля, підлога а - видно відразу і на око б - спокійно ліквідується шляхом вкладання від 20 грн/м2 стіни щоб поштукатурити 4 Звукоізоляція Видно відразу , при відсутності спокійно виконується правда шляхом втрати від 2 -20 мм висоти приміщення , і 1% площі квартири ( при потребі звукоізолюватись від сусідів/сходів Для ліфтів - це дорожче , але також можливо 5 Електрика в стінах - якщо мідь - проблем не має , алюміній навряд чи хтось сьогодні ложить , у випадку перегорання елементарно ховається в короби в плінтусі. Що хочете ще почути ?
![]()
Будівельнику, заради такої справи я можу навіть трохи грошей пожертвувати. Цікаво, в чому ж живе пан Напівзнайко??)))) ![]() таварищи риалторы-неудачники(и в большинстве случаев нищеброды))) в попытках выиграть очередной спор и его проиграв, как "весомый аргумент" навесили мне ярлык нищеброда-чебуречника-деревенщины но что с них взять? - это типичное люмпен поведение отбросов и ты от них не далеко ушел - такой же инвалид интеллекта ![]() умный человек даже по постам может прикинуть уровень человека и примерно род занятий и образования
|
|