Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012-2

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 549550551552553 ... 2381>
Повідомлення Додано: Сер 04 лип, 2012 23:49

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

obval написав:А может быть сам отвалил бы а ? Мы тут об обвале толдычим ,
а то шо по пало флудишь ...

Те що Ви талдичите - я згоден.
Я не згоден з обвалом, перерахунок товару який випускається виключно в Україні і продається виключно в Україні і в національній валюті взагалі не змінився - це видно .
А про що талдичите - не зрозуміло.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 04 лип, 2012 23:52

budivelnik написав:Те що Ви талдичите - я згоден.
Я не згоден з обвалом, перерахунок товару який випускається виключно в Україні і продається виключно в Україні і в національній валюті взагалі не змінився - це видно .

Слепышь ?
http://fotohost.org/images/a14f9a09-61kB.jpg
Синеньким , а потом будет красненьким )))
obval

Повідомлення Додано: Сер 04 лип, 2012 23:53

budivelnik написав:
  Артём123 написав:
  budivelnik написав:1 Я не працюю з цеглою
2 Для мене краще моїх 500 м2по 750 доларів/м2 , ніж для тебе міфічних по 300 але ноль м2

З п2 будеш сперичатись , чи маєш якісь ( крім емоцій до шмарклів з носу) аргументи

Лучше иметь заначку в твёрдой валюте, чем ваши 500 квадратов по мифичным 750 долларов.(здесь можно было указать ценник и 2 000 у.е., всё равно с ноября 2011 не берут) Как Вы там своим строителям зарплату платите? Из розницы или из матраса? И как там с дифиситом бетона?

1 Якщо Ви бачили , то в мене планова продажа повинна була відбутись в
11 місяць 2011 + 4 місяці = 3 місяць 2012
Тому простій по грошам в мене вже 4 місяць , що зумовило не починання мною третьої черги ( і поки не продасться ще одна . а краще дві квартири ) - я її не почну ( банально не буде за що закінчити . а половину роботи дурням не показують )
Так як всі продажі в мене кредитні ( розстрочка чи кому як краще подобається ) , то в мене постійно присутній прихід грошей . який вкупі з магазином і роботами на стороні і наданням оплачуваних відпусток ( які в нормальних умовах надавались в січні-лютому) - поки що позволяє мені зводити кінці з кінцями .
2 Відносно безболісно можу протриматись ще 2 місяці , а далі буду дивитись і приймати рішення.
3 Що таке дефіцит бетону ? У всьому світі , головне не виготовити , а головне продати випущене , і кризи тут ні до чого.

Так получается это были не продажи, а передача имущественных прав на обещание возврата денег. Отдавать будут гривнами по курсу 8 или если в долларах, то квартирки назад к хозяину потянутся чередой, после курсовых колебаний в валютных коридорах.
ЗЫ За 8 месяцев ничего не продано: всё по плану, всё отлично, можно за кредитные продажи дальше ещё пару очередей настроить, видимо рентабельность была в жирное время 200-300%
Востаннє редагувалось Артём123 в Сер 04 лип, 2012 23:57, всього редагувалось 1 раз.
Артём123

Подякував: 2 раз.
Подякували: 30 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 04 лип, 2012 23:54

budivelnik написав:
  obval написав:А может быть сам отвалил бы а ? Мы тут об обвале толдычим ,
а то шо по пало флудишь ...

Те що Ви талдичите - я згоден.

И шош ты там толдычишь про нац продукт если его за валюту продают то :mrgreen:
все ценники в баксах , зеньки открой проФФесор )
obval

Повідомлення Додано: Сер 04 лип, 2012 23:57

Артём123 написав:
  budivelnik написав:
  Артём123 написав:Лучше иметь заначку в твёрдой валюте, чем ваши 500 квадратов по мифичным 750 долларов.(здесь можно было указать ценник и 2 000 у.е., всё равно с ноября 2011 не берут) Как Вы там своим строителям зарплату платите? Из розницы или из матраса? И как там с дифиситом бетона?

1 Якщо Ви бачили , то в мене планова продажа повинна була відбутись в
11 місяць 2011 + 4 місяці = 3 місяць 2012
Тому простій по грошам в мене вже 4 місяць , що зумовило не починання мною третьої черги ( і поки не продасться ще одна . а краще дві квартири ) - я її не почну ( банально не буде за що закінчити . а половину роботи дурням не показують )
Так як всі продажі в мене кредитні ( розстрочка чи кому як краще подобається ) , то в мене постійно присутній прихід грошей . який вкупі з магазином і роботами на стороні і наданням оплачуваних відпусток ( які в нормальних умовах надавались в січні-лютому) - поки що позволяє мені зводити кінці з кінцями .
2 Відносно безболісно можу протриматись ще 2 місяці , а далі буду дивитись і приймати рішення.
3 Що таке дефіцит бетону ? У всьому світі , головне не виготовити , а головне продати випущене , і кризи тут ні до чого.

Так получается это были не продажи, а передача имущественных прав на обещание возврата денег. Отдавать будут гривнами по курсу 8 или если в долларах, то квартирки назад к хозяину потянутся чередой, после курсовых колебаний в валютных коридорах.

1 Якщо Ви свій товар роздаєте направо і наліво під обіцянки - то в мене не має такого досвіду
2 Схему розмальовувати не буду , варіанти і вартість захисту своїх грошей також , єдине що повідомлю
До моменту отримання документів покупець зобовязаний оплатити мені 70% вартості житла , далі як правило я даю відтермінування платежів на суму яка залишилась на 1-3 роки , що в абсолютних цифрах становить 500-1500 доларів в місяць.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 04 лип, 2012 23:57

obval написав:
  budivelnik написав:Те що Ви талдичите - я згоден.

Слепышь ?
http://fotohost.org/images/a14f9a09-61kB.jpg
Синеньким , а потом будет красненьким )))

все верно. 350 долл/м - туда и падаем.
turbina

Повідомлення Додано: Чет 05 лип, 2012 00:04

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Артём123 написав:Ы За 8 месяцев ничего не продано: всё по плану, всё отлично, можно за кредитные продажи дальше ещё пару очередей настроить, видимо рентабельность была в жирное время 200-300%

Це вже або істерика . або банальна зависть
1 З 2009 року де тільки і як тільки я не відстоював цифру собівартості в 500 доларів/м2
2 Станом на сьогодні я продаю тільки те що було збудоване в 2009-2011 роках ( а зупинка продажів повязана на мій погляд з тим що в силу певних причин до сьогодні будинок ще не зданий в експлуатацію .
3 Тому як бачите до так званих жирних років ця будівля і прибутки по ній - відношення не мають , а якщо прочитати що 70% повинні бути оплаченими до отримання документів і згадати що ціна 700-750 , то й вийде що в кредит я роздаю виключно власний прибуток , а те що вважаю собівартістю однозначно хочу отримати живими коштами . Все просто . я будую за свої , тому якщо прибуток роздано на майбутні періоди , то резону віддавати існуючий метр за кошти менші ніж було використано в його виробництві - недоцільно.

Як бачите голий прагматичний розрахунок.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 05 лип, 2012 10:33

«Раньше мы сдавали дома в аренду за $3 тысячи в квартал, а сейчас продаём за $3 тысячи, — рассказывает бывший местный житель Джим Крафт. – С первого дня кризиса всё стало разваливаться. Один за одним люди оставались без работы, погружались в нищету, влезали в долги и, в конечном счёте, оставались на улице…»
В пригороде Иллинойса семейная пара купила 15 домов на сумму $195 тысяч (по $13 тысяч каждый). «Самое интересное, что в 2005 году мы с женой хотели купить в этой комьюнити один коттедж за $187 тысяч, — говорит Джон Р., покупатель. – Теперь мы имеем в 15 раз больше. В это трудно поверить».
Джон честно признаётся, что покупка произошла спонтанно. «Приятно чувствовать себя хозяевами целого района, — говорит он. – Когда-нибудь стоимость недвижимости поползёт вверх, и мы заработаем не меньше миллиона долларов. Никто не убедит нас в том, что дома подешевеют ещё больше. Они уже на самом дне».

-----------------------------
Когда нибудь найдут на раскопках Иллинойса признаки цивилизации, которые та и не стали золотыми коровами для жадливых лохвесторов.
ВСЕ ТОЛЬКО НАЧИНАЕТСЯ!
------------------------------

Киев. есть предложение по первичке 6100грн. В конце года опустится ниже 5000 грн/м2
Ukrnalogi

Подякував: 0 раз.
Подякували: 109 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 05 лип, 2012 10:44

Faceless написав:
  budivelnik написав:Ще раз те саме і з цифрами
В Україні
Депо - 300 млрд грн - 20% володіє 80% депо
Житло 1 090 000 000 м2(приблизно) по середній вартості 4000 грн м2= 4 360 млрд грн - з яких 10% населення - володіє всього 20% житла

Цікаві ваші джерела щодо розподілу.
За моїми даними, в Києві 20% "найбагатших" володіють 90% депозитів, а 40% "найбідніших" - 0,5% всіх депозитів.
А звідки ваші оцінки щодо об"ємів житла, і особливо - щодо співвідношення власників житла?
І пропоную оперувати даними по Києву, а не по всій Україні - все таки по темі, і більш однорідне - аби не тулити цілі квартали десь в Красному Лучі за ціною однокімнатної в Києві.
По депо у Вас точніше бо це Ваш хліб
По житлу все набагато простіше
Все що було збудоване до 1990 року - розподілялось адмін методами ( треба було працювати на держпідприємстві . і постояти в черзі років з 20 ) , тому практично все було розподілено практично порівну.
З 1990 року і по сьогодні збудовано 10-15% загальноукраїнського житлового фонду . таким чином ті хто ходять до найбагатших могли змінити кількість володіння м2 на свою користь .
Останнє
Київ - був складовою частиною держави СРСР , тому за 20 років , внаслідок дуже великої інерційності житлового ринку , співвідношення власників і орендарів тут відсотків на 10-15 відрізняється від ситуації по Україні ( тобто в реалі якщо в Україні 10-90 , то в Києві 11-89 )
По ціні
В Києві 60 млн м2 , середня ціна 12 000 грн/м2 , обєм вартості
60 млн х 12 000 = 720 млрд грн
А тепер дивіться самі чи збереглось загально Українське співвідношення 1/13 , тобто 1 гривня в депо до 13 грн в м2.

ПС
На мій погляд , вся ця істерія , що хрущ фуфло і жити теба один день - якраз і підтверджує що механізми перерозподілу одного з останніх найсправедливіше розподілених ресурсів - запущено і вміло корегується і підігрівається.

Подумайте самі , якби не було підігріву істерії ззовні . то чи вистарчило б сірої речовини турбіни . обвалу. сеска - щоб витримати мій тиск ?

А ставки в цій грі високі - 60% майна загальною вартістю в 2 000 млрд грн
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 05 лип, 2012 10:59

Ukrnalogi написав:
«Раньше мы сдавали дома в аренду за $3 тысячи в квартал, а сейчас продаём за $3 тысячи, — рассказывает бывший местный житель Джим Крафт. – С первого дня кризиса всё стало разваливаться. Один за одним люди оставались без работы, погружались в нищету, влезали в долги и, в конечном счёте, оставались на улице…»
В пригороде Иллинойса семейная пара купила 15 домов на сумму $195 тысяч (по $13 тысяч каждый). «Самое интересное, что в 2005 году мы с женой хотели купить в этой комьюнити один коттедж за $187 тысяч, — говорит Джон Р., покупатель. – Теперь мы имеем в 15 раз больше. В это трудно поверить».
Джон честно признаётся, что покупка произошла спонтанно. «Приятно чувствовать себя хозяевами целого района, — говорит он. – Когда-нибудь стоимость недвижимости поползёт вверх, и мы заработаем не меньше миллиона долларов. Никто не убедит нас в том, что дома подешевеют ещё больше. Они уже на самом дне».

-----------------------------
Когда нибудь найдут на раскопках Иллинойса признаки цивилизации, которые та и не стали золотыми коровами для жадливых лохвесторов.
ВСЕ ТОЛЬКО НАЧИНАЕТСЯ!
------------------------------

Киев. есть предложение по первичке 6100грн. В конце года опустится ниже 5000 грн/м2

Можно подробнее о предложении по 6 100 грн.?
Артём123

Подякував: 2 раз.
Подякували: 30 раз.

Профіль

#<1 ... 549550551552553 ... 2381>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор