да, буитдешеветь, 2 года еще, по мнению риалторов а по моему мнению, и далее - слишком уж в укроэкономике большая Ж.
Нерухомість здешевшає на 10-15% за цей рік
Падіння цін на нерухомість в цьому році складе 10-15%. Про це сьогодні на прес-конференції сказав голова національної ради Ріелторської палати України Олександр Бондаренко, передає кореспондент УНН. "Тренд зниження ціни на нерухомість залишається. В середньому за це півріччя ми фіксуємо зниження ціни на 5%. Нерухомість здешевшає на 10-15% за цей рік", - заявив О.Бондаренко.
За словами експерта, ми ще не дійшли до дна цін на первинному і вторинному ринку нерухомості.
"На мою думку, цінове дно на вторинному ринку нерухомості Києві складе 1 тис. дол/м кв. Скоріш за все це відбудеться через 2 роки", - зауважив О.Бондаренко.
да, буитдешеветь, 2 года еще, по мнению риалторов а по моему мнению, и далее - слишком уж в укроэкономике большая Ж.
Падіння цін на нерухомість в цьому році складе 10-15%. Про це сьогодні на прес-конференції сказав голова національної ради Ріелторської палати України Олександр Бондаренко, передає кореспондент УНН. "Тренд зниження ціни на нерухомість залишається. В середньому за це півріччя ми фіксуємо зниження ціни на 5%. Нерухомість здешевшає на 10-15% за цей рік", - заявив О.Бондаренко.
За словами експерта, ми ще не дійшли до дна цін на первинному і вторинному ринку нерухомості.
"На мою думку, цінове дно на вторинному ринку нерухомості Києві складе 1 тис. дол/м кв. Скоріш за все це відбудеться через 2 роки", - зауважив О.Бондаренко.
Як копіювати . так копіювати повністю - правда ?
а даними ріелторів, за перше півріччя вартість житла у Києві знизилася в середньому на 5%. Середня вартість житла на вторинному ринку столиці складає 1830 дол./кв. м, на первинному ринку — близько 8 тис грн. l
budivelnik написав:Як копіювати . так копіювати повністю - правда ?
а даними ріелторів, за перше півріччя вартість житла у Києві знизилася в середньому на 5%. Середня вартість житла на вторинному ринку столиці складає 1830 дол./кв. м, на первинному ринку — близько 8 тис грн. l
ну и чё? на 5% за пол года упало прогноз -10-15% оно бы и в прошлом году упало бы на эту же величину - 100 раз говорил - дехфолт аленей загнал капытами в бетон - чисто повезло прадаванам, не более того
1830? и чё? все зависит от базы данных можно по КРОХ и 1200 нарисовать а можно и 3000 нарисовать по бызнис классу
Як копіювати . так копіювати повністю - правда ?
Стоимость - это как оценка, 1 830 у.е. хотят, только никто не берёт(В Брюховичах тоже ценник 750 у.е., только уже 7 месяцев, даже в рассрочку никто ничего не берёт).
Артём123 написав:Стоимость - это как оценка, 1 830 у.е. хотят, только никто не берёт(В Брюховичах тоже ценник 750 у.е., только уже 7 месяцев, даже в рассрочку никто ничего не берёт).
Даю уточнення Впало на 5% до 1830 , значить було 1830 + 5% =1920 на 1 січня 2012 року Найвища ціна серпень 2008 - 2800 =14000 грн , сьогодні 1830=14800 Чи не здається Вам , що якось дивно воно 4 роки падає ?
А на рахунок 7 без продаж , так врахуте інше 1 Продано 9 з 12 2 В другій ( не зданій в експлуатацію черзі) продано 3 з 6 ( 50% ) Як думаєте , якби було здано в експлуатацію - також не продавалось би ? 3 Чи якби вже 7 місяців було здано - чи тримав би я ціну , може опустивши на 5% воно б полетіло ? 4 Як думаєте , якщо станом на сьогодні в мене на 5-10% дешевше ніж в конкурентів , чи сильний вплив буде мати опускання ще на 5% . якщо є суттєва вада обєкта в вигляді не зданого в експлуатацію ? 5 Як думаєте , якщо я знаю що через місяць-два , коло мого обєкту буде кінцева зупинка + сам обєкт буде зданий , чи є мені резон почекати 7 місяців щоб отримати додаткових 10%(15 000 ДОЛАРІВ В АБСОЛЮТНОМУ ОБЧИСЛЕННІ) на 150 000 ( три квартири) ? Як не як а це 2500 доларів в місяць додатково . Я свідомий того що може бути й мінус . але це мій бізнес і мені відповідати за прийняті рішення , тому на Вашому місці яб так примітивно не думав( мається на увазі - продаж за будь яку ціну ) ПС В 2009 мені серьозно пропонували продавати по 300 і радіти що я вискочив . я не послухався і продав в середньому по 650 , що на 600 м2 становило 200 000 доларів. Так що ..... не вчіть мене робити бізнес + не має нічого більш непотрібного ніж безкоштовні поради.