budivelnik написав:Якщо вважаєте що в Києві всього 100-250 покупанів - то тоді Ваша пропорція 1 до 50 - справедлива.
хехе - упускаем протяженность во времени а на момент - да - 5000 желают продать - 100 купить
Якийсь дико продуктивний день сьогодні 1 Обвалісти привели величину собівартості еконмжитла - 500-600 ( замість 200-300 ) 2 Захар з форумчанина який займався некоректними порівняннями - перетворився в верх порядносі 3 Андрій опустив кількість продаванів з 20 000 ( цифра яка в нього постійно збільшувалась з 2009 по 20011 рік ) до 5000 - це дуже добре . Правда кількість покупців на Київ він занизив до 100 осіб , якщо тільки на цих сторінках успішних і з грошима але не куплю бо буітдешеветь - пару сотень . я вже мовчу про весь остальний Київ.
Только очередная Ваша попытка манипулировать методом "провокация собеседника на опальные действия" и увести разговор в сторону от тему падения цен продаж на КРЖН вряд ли пройдёт.
+500 це його улюблена фішка коли в калюжу сів і аргументів немає.
Естественно, без дармовых кредитов (дармовых в плане условий получения, а не в плане того, во сколько они обходятся заемщику) желающих заметно поубавилось. Во теперь-то мы и выидим реальное количество тех, кто эти деньги имеет (сколько там сделок было за последний квартал?), т.к. очевидно, что те, кто раньше брал в кредит на 20 лет, необходимых денег по факту не имели.
Только очередная Ваша попытка манипулировать методом "провокация собеседника на опальные действия" и увести разговор в сторону от тему падения цен продаж на КРЖН вряд ли пройдёт.
+500 це його улюблена фішка коли в калюжу сів і аргументів немає.
1 Я ж не загострюю увагу на політиці моїх опонентів - створити парочку клонів і галасливим натовпом навалитись на одного , забиваючи своїми викриками зерно істини. 2 Не зважаючи на те що їх прогнози відрізняються в рази від реалій , причепитись до моїх похибок а 10% - і на цьому будувати свій галас.
І так далі і тому подібне .
ПС Мене дивує , що моя теза про оплачене очорнення нерухомості , як єдиного на сьогодні більш-менш рівномірно розподіленного між населенням продукту - не знайшла підтримки . Це можливо тільки в двох випадках а - мене не зрозуміли б - я попав в точку і ця точка настільки болюча що в керівництва цими сторінками мову відняло.
DmitryK написав:Это только мне кажется, что товарищ turbina строчит свои посты где-то в перерывах между парами в ПТУ? может, давайте опрос проведем, сколько ему лет?
31 год.
В ПТУ в таком возрасте уже не учатся. Имеется высшее финансово-экономическое с красным дипломом (если кого-то штырит это сильно).
Повторю про Троещину - потерли пост.
Поддержка на Троещине на уровне 380 долл/м не обнаружена. По факту упала до 330 долл/м.
Оператор БД написав:Я изменил логику подсчета средней цены - теперь старые объекты и объекты, где цена сильно выше/ниже средней не учитываются.
Очень правильно !!!
Зачем объекты со старой ценой к примеру (утрирую чтобы понятнее было) 2008-го года . И сильно выше тоже гуд , зачем к примеру заманухи за мульйон , ну или объекты за миллион , которые только коверкают данные ..